Clubul moldovencelor de peste Prut (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cu privire la intilnire: mi se pare corect sa acceptam totusi ziua de 15 martie, ca doar Tanya ne-a invitat la ea, nu mergem la un local. Deci stie ea mai bine cind ii convine sa venim. Asa ca sa ramina pe 15, abia astept sa ne vedem. Tanya, merci mult de invitatie, cu siguranta o s-o onoram.

Alina, aici soferii incepatori isi pun un semn pe masina: un cerc rotund de culoare galbena, cu un semn de exclamare de culoare neagra in mijloc. Am vazut semne din astea de un diametru impresionat probabil sa stie lumea de la o posta sa se fereasca . Nu te descuraja, asa e la inceput, tin minte sotul meu cum era. Important e sa perseverezi, sa faci mai intii drumuri scurte, cunoscute, apoi incetisor sa lungesti traseul. Undeva pe DC este un subiect de genul "n-am curaj sa conduc", acolo fetele se sustin reciproc si vin cu sfaturi. O sa incerc sa-l caut, nu mai tin minte la ce sectiune era.
Copiii mei sint bine, din fericire, numai ca ne chinuim cu o dermatita (eczema) la Vanda, am fost la dermatolog, sintem in tratament, speram sa aiba efect.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Alina, uite subiectul despre care vorbeam: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114268

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Neata, neata!
Felicitari fetelor si fetitelor cu ocazia zilei de 8 martie! O primavara frumoasa cu multe flori si bomboane va dorim!!!
Alina Davina, tin pumnii sa prinzi la curaj la condus, ca am impresia ca asta e important sa prinzi curaj si sa perseverezi. Si eu am multe lucruri ramase de la fete si le mai trimit acasa, dar e cam scump (3 euro/kg)... Ati mai ajuns la inot?
Nati, ce e dermatita? a mea pitica are dermatita atopica, dar o forma usoara, adica are portiuni mici unde pielea e mai uscata si o dau cu crema superhidratanta. Va doresc sa treaca cit mai repede beaca
Lili, scumpa scumpa la vorba...
Marianca, felicitari pt progrese lui Alice, e o dulcica! Iar de Anca ce sa mai zic, bravo (ca tare mi-i draga de ea)!
Apropo de Sf Valentin, educatoarea Paulei tot spunea ca are un novio=prieten, Carlos, si de 14 feb vine cu o valentinka (m-am mirat mult, ca aici nu se prea obisnuieste) si cu stupoare am aflat ca nu era de la Carlos, ci de la Dani

Mergi la inceput

Rodica, atopica e si la noi , cel putin asa scria pe reteta cu tratamentul. Sint foarte nedumerita, la inceput petele apareau cind mincam alimente dubioase (alergenice sau cu aditivi), era un fel de diatez, cum se zice la rusi. Am eliminat pe parcurs toate alimentele neregulamentare si s-a curatat pielea aproape de tot. Dar de curind au inceput sa apara fara nici o legatura cu ce maninc si se extind mai tare. De exemplu am fost marti ziua la medic, iar dupa prinz fata mea s-a facut toata o buba, numai pete rosii, aspre si rugoase. Miercuri, joi si vineri a ramas asa, in pofida folosirii frecvente a unui emolient puternic, si in pofida picaturilor antihistaminice prescrise de medic. Si abia aseara mi-a dat mie prin cap sa-i fac fetei o baie cu fulgi de ovaz (am pus o mina de fulgi intr-un saculet de pinza, l-am legat la gura, apoi am lasat apa sa curga peste el). Azi deja se vedea o imbunatatire, roseata incepe sa se retraga. Imi vine sa pling de mila, cind ii vad pielea asa de afectata, n-am idee de unde are asa sensibilitate, Vlad n-a avut si nu are absolut nici un fel de probleme, nici noi, parintii. Nici in familiile noastre nu avem antecedente de alergii. Sper sa-i treaca cu virsta, am inteles ca asa se intimpla la multi copii, poate avem noroc.

Roiesc cavalerii in jurul Paulei, e si normal, la cit e de dulcica!
O pup si pe pustoaica cea mica a ta, sa-i treaca si ei afurisita aceasta de dermatita.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Tin sa felicit si eu toate fetele noastre
Sa fiti mereu tinere si frumoase precum sunteti.
Nati,hai ca mi-am dat si eu seama abia a doua oara cind am intrat pe DC(,ce tot ziceau fetele despre jobul tau??),pina nu am observat si eu ca esti deja ridicata in functie
Acuma nu mai ai scuze ca tii lene,hi,hi.

Davina,sa stii ca si eu am avut perepetii chiar in prima seara,nici nu stiu cum de nu m-o bushit ala din spate la cit de brusc am frinat eu,dar a fost dupa o cotitura si erau cam toti cu viteza mai mica,ca de alt fel o pirleam

La exzamen eu pot sa merg oricind,doar sa fii eu gata.Si sa nu imi expire termenul.Caci deja am reinoit odata permisul

La noi asta noapte a fulguit de-a binelea si ziua au fost sub zero.Asta dupa citeva zile de soare si caldura.

va spun la toate o duminica frumoasa

Mergi la inceput

ALIONA, LA MULTI ANI!!! SA FII FERICITA SI IUBITA DE BAIETII TAI! SA AI MEREU PRIMAVARA IN SUFLET, IN POFIDA CENTRIMETRILOR IMPRESIONANTI DE ZAPADA! MULTA SANATATE SI SUCCESE PE PLAN PROFESIONAL!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani, Aliona! Sa fi iubita, dorita, implinita, fericita. Sa ai parte de tot ce e mai bun, barbatii tai sa te rasfete mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Pentru toate fetele, ptr ca in aceste zile frumoase de primavara, totul in jur e mai frumos ca niciodata, zambeste o floare, zambeste un pom. Toata lumea parca incearca sa aduca un omagiu pentru tot ceea ce reprezinta FEMEIA : sotia, mama, fiica, bunicuta, matusa, sora…tututor femeilor din lume, astazi si in fiecare zi : sa fiti iubite, apreciate, rafatate, sa fiti respectate si sa fiti fericite

Scuze ca scriu rar si putin, dar nu imi ajunge timpul. Incerc sa ma mobilizez si sa va scriu mai mult
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

La multi ani!!!-Tania si Aleona,va doresc tot ce e mai bun pentru voi si tot ce va doriti,si sa fiti iubite ca o meritatati.
Si frumoasele noastre moldovence-cu 8 martie!!!
Sa infloriti ca florile primaverii,sa fiti iubite de cei dragi,si in suflete sa fie intotdeauna primavara.

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.
A hundred years from now,the world may be different because I was important in the life of my child.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Nati,felicitari pentru noul tau job,acum chiar ca no sa ai timp de lene,totusi lenea e inteleasa daca la voi deja e primavara in toi.
Sanatate lui Vanda cu alergia,asa si nu am inteles,are alergie pe obrajiori? Noi tot ne-am chinuit cu alergia,de fiecare data in baita adaugam pachetele deja gata pentru baita cu oatmeal,stii ca ajuta,in special au probleme mai mult copiii cu piele de tot alba,noi pina acum avem probleme si ca pampersii,tot avem un fel de alergie de la ei,noi folosim huggies si parca un timp e ok si cind cumpar o cutie noua iarasi se incepe cu chinurile,poate voi stiti o denumire mai buna de pampersuri?Mi-am adus aminte de crema pentru copii care ne-a salvat pe noi de alergie pe obrajiori,era din plante cu cereda(in rusa).
Aveti grija de voi si un we placut.

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.
A hundred years from now,the world may be different because I was important in the life of my child.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput