Clubul moldovencelor de peste Prut (55)
Raspunsuri - Pagina 9
alincic spune:
Salut fetelor!!!!
Va anunt ca noi suntem bine,desi cum ati auzit aici a fost Tornado,dar Slava Domnului in regiunea noastra nu a ajuns.A fost doar vintul puternic si ploaie mai mare.Chiar astazi de dimineata femeile de la servici erau speriate ca la stiri se anuntase alerta.
Tania,felicitari lui Chris pentru dintele cazut.Si Sami abia asteapta sa-i "cada" dintii
,are doi de jos care ii tot clatina da ei nici cum nu vor sa cada.
Roodica,felicitari taticului vostru!!!
Nati,m-ai dat jos cu pozele alea superbe.Asa de clar si bine se vad dintisorii Sofiei,e o dulceata mica
oxy spune:
Salutare!
Fetelor mersi de felicitari pt. dintisor,
.
Nataly dintele se vede cum creste si am observat ca si la al doilea se vede deja un varfulet mic iesit, desi dintele de lapte inca se tine bine,nu pare sa dea semne ca vrea sa cada, 
Alincic deci voi sunteti urmatorii cu schimbatul dintilor,
Adevarul e ca nu ma asteptam atat de devreme sa-i pice, la alti copii prin clasa intai abia incep sa i se schimbe,in grupa lui copii mai mari ca el sunt inca cu dantura nestirbita,..insa dupa cum Chris la noi a fost in toate un copil precoce( dintii i-au iesit la fix 5 luni, a facut primii pasi la 7 luni si la 9 luni deja alerga bine prin casa)o pun pe seama asta![]()
Rodica la voi cand e Pastele anul acesta? Ei fiind catolici, presupun ca e inaintea Pastelui nostru? Sanatate la printesele tale si imi imaginez ce topit e taticul vostru dupa fetele lui.
Marianca, sorry daca sunt prea insistenta, dar te mai intreb odata despre conjunctivita, tu ziceai ca ajuta bursucii jir si la asta? sau nu am inteles eu bine? si cum i-l administrezi? intern sau local, extern? te intreb pt. ca la mine Chris face deseori, si mai ales acum tre sa fiu atenta, cand a inceput primavara, de la flori, praf, polen etc., deci pot sa ma astept..
Lilya tu ce mai faci, stiu ca tii post, vrei sa-l tii pe tot? chiar, sotul tau posteste impreuna cu tine? Si noi avem de gand sa tinem post saptamana viitoare, chiar sotul mi-a reamintit de vreo cateva ori, ca sa nu uit,
acum tre sa culeg si ceva retete de post, ca daca nu am carne parca nici inspiratie de ceva mancaruri noi nu-mi vin, offff ce pacatoasa sunt
v-am pupat..
lia_c spune:
salutare la toate moldovencele 
Noi mai mult pe afara si eu si Mirelus cu lopatica, grebla si altele...
Iar cind o adorm iarasi ma duc pe afara sau ii fac mincare sau... si tot nu rteusesc sa intru. Nu mai tin minte(asa e cind scrii rar) daca v-am zis ca ne-am intarcat... Sintem o mindra posesoare de coltii de sus complet si colti de jos doar abia iesind.
Tanea, baiatul credea c-o sa va pricepeti ce trebuie sa lase Zina Maselutelor,in Europa se lasa 1 Euro, iar traditia vine din UK, unde se lasa 1 lira
Sinteti deja europeni, deci... Las ca recompensati la celalalt dinte...Sa gaseasca tati masina care va convine si va place!
Natali, felicitari p/u iepurasul Vanda! E tare scumpica in poze!
Lilia, va tinem pumnii ca sa se implineasca dorinta voastra si a Ameliei cit mai curind!
Alincic, ce mai faceti? Ce mai fac picii? Mai scrie pozne de-a lor...
Mariana, m-ai intrigat cu barsucii jir... Cind vom avea vreo problema vom inverca numaidecit. Ma bucur ca copii sint sanatosi tun! Vroiam sa te mai intreb ce ar prefera Ana ca cadou, fetita nasilor impliniste la 7 apr tot 10 ani si nu stim ce sa-i luam. Anei ce-i place sa faca/sa se ocupe sau ce cadouri a primit si i-au placut?
Rodica, felicitari p/u progresele fetelor, Paula - model, Delia - vorbareata! La sigur ca l-au topit! Multa sanatate si voua!
Alinka, forte sa rezisti pina vine tati, masina e super
! S-o conduceti sanatosi!
Corina, bafta la exam si succese in serv. Cred ca-i gasit job-ul ideal, orar flexibil si sa-ti placa! Bafta si la gasirea gradinitei, si eu am aflat cu stupoare ca deja ar trebui sa pregatim cererea p/u gradi daca vrem s-o dam la 3 ani... Pune poze cu casa! Ce fel de exam dai? Scrie-mi pls pe email sau PM dieta care ai tinut-o anul trecut, sa scap si eu de cele 3-4 kg ale mele care nu vor sa ma lase si gata
Aliona, las ca vine si ziua costumului de baie curind!Ce parere ai de produsele prof de par Revlon?
Alina, cit te inteleg cu gradinaritul si cu ajutorul fetei
... Si eu am de semanat verdeturi, morcov etc. Ce mai nou?
Diana, ce mai faceti? Ce joburi ai? Da-mi si mie un job part-time
ca deja vreau la servici.... Bafta la condus si puneti-va centurile!
Oare ce mai fac gravitutele/unele foste ale noastre?
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Davina spune:
Hop si eu pe aici.
Rodica felicitari pentru vorbareata Delia,ce surpriza frumoasa de ziua tatilor.Sint sigura ca si felicitarea Paulei l-a incintat mult.Am citit ca rimelul de la maybiline cel roz ar fi bun.Eu am unul de la l'oreal cel cu doua virfuri dar nu sint multumita de el.
Tania felicitari pentru noul dinte ,sa creasca sanatosi si albi.Sa gaseasca sotul masina care va place .
Cornelia a fost greu sa intarci printesa ? cum a acceptat laptele de vaca ?
Marianca ma bucur ca sinteti toti sanatosi,nu lasa grasimea daca zici ca v-a ajutat asa de bine.Flori nu cred ca mai pun anul asta ca se usuca,pamintul e pietros si nisipos aici.
Lilia mie imi place numai sa sadesc floricele nu si legume.Eu am pus patrunjel si marar ,dar mi-ar placea sa am si niste capsune,afine ,dar n-am loc.Dupa ce o saptamina i-am vorbit copilului sa nu rupa floricelele de piersici ce crezi ca mi-a facut ?a luat matura ei si a "scuturat" copacul ca numai la fructe nu ma astept ![]()
A si ultima nazbitie,ieri mi-a stricat cronometrul de la bicicleta eliptica,parca asa-i zice.Ideea n-am cum a putut sa-l farime ca atirna numai de niste fire 
Sa aveti o zi/noapte buna.
alincic spune:
Salut frumoaselor!!!!!!!!
La noi duminica e Pastele!!!!!!!
Sper sa avem vreme frumoasa pe atunci......
Acuma am fugit repede sa-mi termin treaba,ca de nu ma prin sarbatorile ![]()
MamaElei spune:
Buna dimineata!
Tania, a raspuns deja Alincic, Pastele la catolici e duminica asta. Sint multe procesiuni pe strada, uite aici niste poze de anul trecut (dar in fiecare an is la fel) si o mica descriere de pe net
In Spania, Pastele se sarbatoreste mai fastuos decit in alte state europene. Incepind cu duminica Floriilor si pina in ziua de Pasti au loc procesiuni pe strazile din majoritatea oraselor spaniole. Oamenii poarta, intr-o atmosfera de doliu, ce poate parea apasatoare pentru privitori, statuete ale sfintilor infatisind scene biblice, asezate pe platforme de lemn (tronos). Statuetele sunt confectionate din aur, argint si tesaturi fine si decorate cu flori proaspete, iar purtatorii acestora (costaleros) sunt membri ai fraternitatilor religioase. In unele cazuri, participantii la procesiune poarta haine ce amintesc de Ku Klux Klan, in incercarea de a-i reprezenta pe locuitorii din Nazareth. Acestia ii urmeaza pe purtatorii platformelor.
Ieri a fost Joia Mare cred ca-i zice si au fost procesiuni pina la ora 3 noaptea, iar din ce am vazut aici in Mallorca aceste platforme sint purtate de femei. E ceva foarte impresionant, e o atmosfera de nedescris, sa vezi fetele oamenilor de la procesiune, copiii care is imbracati la fel in aceste haine si care nu par obositi deloc cu toate ca merg foarte mult pe jos. Iar aceste haine care seamana a KKK sint de diferite culori, fiecare biserica are vesmintul sau. E ceva deosebit si sint foarte multi turisti veniti sa vada aceste traditii.
Balbina spune:
Alincic, spre rusinea mea nu stiam de tornada
ca nu prea urmaresc stirile, dar ma bucur ca sinteti ok.
Tanya, aveti grija cu dintii permanenti care cresc sub cei de lapte, sa nu creasca strimb. Chiar sotul meu a patit-o, i-a cazut prea tirziu un dinte de lapte, iar cel permanent nu s-a mai indreptat, astfel incit a trebuit sa fie scos. Poate e nevoie sa faceti o vizita la medicul dentist.
Cornelia, felicitari pentru intarcat, aveti fata mare deja! A fost greu? Felicitari pentru coltisori, acum aveti dantura aproape completa, fara spatii intre dintisori. E bine ca stati mai mult pe afara, sanatate curata pentru un copil.
Alina, se pare ca Deanna voastra se pricepe la mai multe domenii, inclusiv la inginerie
.
Rodica, tin minte tare bine pozele tale de anul trecut, ca ma bagasera in boale mascatii aia ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Davina spune:
Buna,
Rodica multumesc de poze,foarte interesante procesiuni acolo.Am observat ca femeile n-au nimic pe cap iar toti barbatii sint acoperiti ,nu stii care ar fi explicatia ?
Fetelor nu stiu daca ati citit sau nu subiectul,dar vreau sa-l aduc la conostinta tuturor mamicilor .Daca cineva n-are timp de citit ,eu mi-am salvat ce-i mai important si as putea sa va trimit pe mail.Citit aici va rog, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118096
Balbina spune:
Alina, f. important subiect, a inceput sa ma preocupe si pe mine din ce in ce mai mult. Merci mult pt. link, mi l-am salvat in favorite. Am citit acum doar prima pagina, si m-a luat cu fiori.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Balbina spune:
Neata, fetelor!
Va urez Paste fericit celor care il serbeaza astazi! Hristos a inviat!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze