Clubul moldovencelor de peste Prut (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Imi cer scuze ca nu prea am scris, dar maine dimineata plecam asa ca va urez tuturor sa aveti o sarbatoare frumoasa, lumina invierii sa patrunda in casele voastre, deschideti larg sufltele si primiti linistea si bucuria acestei minuni si pastrati-o cat mai mult ca sa va aduca fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Vreau si eu sa va felicit cu ocazia celei mai luminoase sarbatori crestine! Fie ca aceasta sarbatoare sa iti aduca numai bucurii, multa fericire si pace. Hristos a inviat!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Hristos a inviat!
Va doresc ca lumina sarbatorilor sa va aduca multa lumina si pace in suflet si in case.

Veronica felicitari pentru primul anisor a lui Oliver,ii doresc multa sanatate si sa va bucurati de minunea mica.Foarte frumoase locurile vizitate si bravo pentru curajul sa-l luati si pe pici cu voi.
Lilia drum bun si sa petreci frumos alaturi de familie.
Nati ti-a iesit super culorile la oua,imi place mult.
Pupici si sa vaeti un we super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Hristos a inviat!
Va doresc sarbatori linistite alaturi de cei dragi, pace si caldura in suflete.
Va pup!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=29335&l=7159a&id=564320406" target="_blank">poze sarbatori iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Cu sarbatorile ce au trecut!!!!

Felicitari omagiatilor lunii aprilie!!!
Noi tot cu grijurile si copiii ca nu mai am timp nici sa intru pe aici,asa cum in America cu munca e slut de o vreme din cauza economiei muncim unde apuca zi si noapte ca sa nu dam faliment,de sanatosi sintem sanatosi si crestem mari,sa mai marit miriiala dar nu avem incotro,azi tot alerg prin casa cu curatenia si pusul pe la locuri ca imi vine astazi bona din Moldova pe 4luni ca copiii mai au un trimestru si iesa in vacanta,acum poate incerc si eu sa mai uit de lucru mult prin casa.
A venit primavara in toi voi ce mai faceti fetelor? La noi au fost+28 grade de caldura azi e+20 tot e bine,am pus in gradina rosiivreau sa iau si niste gainuse in ograda,asta asa ca sa fiu si eu in rindurile gospodinelor,sa-mi pot gasi de lucru prin ograda nu la shopping.
Bine,incerc sa-mi termin lucru prin casa si poate mai revin daca imi mai da voie pruncii.

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.
A hundred years from now,the world may be different because I was important in the life of my child.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

HRISTOS A INVIAT !!!
Si de la noi cu intarziere.
Noi acuma greu ne descurcam si bebe plangacios si gatit si calcat etc... tot compotul nici timp de mine nu mai am, e bine cand esti langa parinti rude iti mai da o mana de ajutor, un sfat cand esti singura n-ai decat sa infrunti voiniceste.
va urez in continuare o primavara vesela si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

!!Hristos a inviat!!
Sarbatori fericite si lumina in suflete.

mussara2000 - capul sus si pieptul inainte, nu e asa de greu cum iti pare acum . Si eu am crescut-o pe Lauras primul anisor departe de rude, si foarte bine imi pare .

Sanatate si numai bine, aveti grija de voi .

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Lucia, am vazut eu bine emotikonul de la semnatura?
Daca e adevarat, atunci iti doresc multa multa sanatate, sarcina usoara! Ce termen ai? Stiti deja cine e in burtica?

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze

Mergi la inceput

Hai ca mi-am revenit oleaka din shoc

Maria, ti-am vazut flacaul in poze, deja merge la frizer! Foarte dragalas bebelus aveti, sa va traiasca!

Mariana, eu cred ca de gainuse copiii o sa fie tare incintati, dar tu vei avea timp de ele?

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Nati - ai vazut bine . Mercik de felicitari .

Inca nu stim cine e, ca-i mic termenul 8-9 sap, speram sa fie baiat ca fata deja avem .

P.S: de ce ai avut shoc ?

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput