Clubul moldovencelor de peste Prut (55)
Raspunsuri - Pagina 17
Crinia spune:
Fetelor multumesc mult pentru felicitari, aprecieri si urari de bine. Nu aveti idee ce bine imi fac si imi dau puteri sa imi realizez visurile incontinuare.
Din pacate s-au salvat putinele poze pe care eu initial le pusesem, dar cred ca acuma se vor salva mai multe si veti putea vedea casa.
Natalia multumesc mult de cuvintele tale. TOEFL a fost destul de greu sa-l iau , avind in vedere ca studiam acasa in perioada cind trebuia sa fac bagajele sa ne mutam in casa noua, plus ca erau cutii peste tot si Lucian la sigur ca nu imi dadea voie sa fac nimica.
Karina mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
lia_c spune:
www.ellf.ru/nem/smile/" target="_blank">p/u dispozitie buna!
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
lia_c spune:
Fie ca lumina Sfintelor Sarbatori de Paste sa va aduca pace si liniste in casa si in suflet! Hristos a Inviat! Paste fericit!
felicitare
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Davina spune:
Karina am vazut si restul pozelor foarte frumos ai decorat camerele.Cred ca ai muncit mult la camera lui Luci ,dar rezultatul a meritat si sint sugura ca si lui ii place.
Luci a crescut mult de la ultimele poze pe care le-ai pus .Bravo pentru vointa si succese in continuare.
Cornelia multumesc de urari si felicitare,sinteti o familie frumoasa.
Alina ce-ti mai fac copilasii?unde a disparut Mariana?
Fetelor gata cozonacii ,pasca?
Balbina spune:
Cornelia, dragut site-ul cu buna dispozitia, chiar ti-o ridica.
Merci de felicitare, e autentica si de aceea foarte frumoasa.
Karina, am vazut si eu restul pozelor, ce sa spun, aveti o super casa, aranjata cu mult bun gust. Iar Luci e ditamai flacaul!
Alina, am facut ieri cozonacii, azi am vopsit oua, iar pasca am s-o fac simbata.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze
Balbina spune:
E trecut de miezul noptii deja, asa ca pot sa-i urez lui Oliver
LA MULTI ANI CU OCAZIA IMPLINIRII PRIMULUI ANISOR! SA FII SANATOS, SA CRESTI MARE, SA-I BUCURI PE PARINTII TAI CU SUCCESE SI SA AI PARTE DE MULTE IMPLINIRI!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze
alegrutza spune:
quote:
Originally posted by Balbina
E trecut de miezul noptii deja, asa ca pot sa-i urez lui Oliver
LA MULTI ANI CU OCAZIA IMPLINIRII PRIMULUI ANISOR! SA FII SANATOS, SA CRESTI MARE, SA-I BUCURI PE PARINTII TAI CU SUCCESE SI SA AI PARTE DE MULTE IMPLINIRI!
------------------
Numai bine,
Poze
Buna fetelor!!!
In sfarsit apuc sa scriu si eu ceva...
Nu stiu cum a iesit ca n-am scris de tare multa vreme, in martie am fost in concediu, am vizitat nordul Italiei, superbe locuri si am fost si in Bulgaria pentru cateva zile. Luna trecuta a fost nasoala de tot, bebe imi vomita aproape zilnic, aia nu stiau de ce, pana la urma are un reflux mediu, deocamdata s-a stabilizat cu niste pastile, iar saptamana trecuta mi-a facut o raceala de toata frumusetea, pentru prima data s-a intamplat, a facut si 39 vreo 2 zile. In fine acum parca si-a revenit, mananca f bine, e vesel si f agitat, te doboara cu energia lui.
Natalia, merci pentru felicitati, nici nu-mi vine sa cred ca are deja un anisor, la randul meu ii felicit pe sarbatoritii din ultimele saptamani.
Ziua de azi a inceput cum nu se putea mai rau,am aflat ca in scurt timp n-o sa mai am cu cine-l lasa pe Oliver...tre sa gasesc o solutie,macar pana la toamna cand vreau sa-l dau la cresa.
Iar ca ziua sa continue in acelasi duh, cand sa ies din metrou,mi s-a blocat adidas-ul la scara rulanta de la iesire, si culmea mi l-a tras cu totul,asa ca am rams in buricul targului, in fata la unirea intr-un adidas si intr-un picior cu soseta.Nici un taxi nu puteam lua,ca aveam serviciul la 200 de metri.Uuuuuf Doamne si acum ma gandesc cu groaza,incercam sa trag adidasul nimic, m-a "consolat" o doamana ca si fata ei a patit la fel si ca nu am cum sa-l recuperez. Si uite asa am luat-o la pas intr-un adidas pana in fata la Mc Donalds si m-as asezat si am inceput a boci,normal la ora aia (la 8)nici un magazin deskis, sotul departe, abia pe la 9 ar fi ajuns, cel mai jenant moment din viata mea, si uite asa stateam eu acolo asteptand se se deskida Unirea, sa-mi cumpar ceva(in cazul in care nu ma dadeau afara din magazin:)))), era o d-ra care astepta pe cineva acolo si vazandu-ma asa de amarata m-a intrebat daca ma poate ajuta cu ceva. Pana la urma am rugat-o sa se duca la Carrefour-ul din unirii sa-mi ia papuci de casa orice,ca nu mai suportam, dar magazinu ala e destul de micut ,n-a gasit decat niste papuci pufosi cu care as fi aratat si mai ridicola si cum o asteptam eu pe fata pe cine credeti ca vad? pe LILIA!!!!!Desi in sinea mea imi ziceam Doamne Fereste sa ma vada cineva cunoscut,m-am bucurat mult ca m-a vazut, mi-a stat mult mai usor pe suflet stiind ca e cineva langa mine, a cautat sarca Lilia magazine de incaltaminte prin zona,dar totul era inkis, asa ca am baut un ceai la Mc si dupa aia m-a insotit la Unirii ,la Leonardo si mi-am luat niste balerini.
Merci multLilia, am trecut mult mai usor prin faza asta nasoala alaturi de tine, esti o dulce, sper ca nu ti-am dat peste cap programul, nu cred ca-ti imaginai cum iti vei petrece o parte din ziua ta libera

Acum ryd de situatie, colegii m-au admonestat ca nu i-am sunat sa ma culeaga de acolo,dar pe moment nici nu m-am gandit la asta,initial nici n-am vrut sa le spun ce "rusine"am patit,dar pana la urma am facut haz de necaz,bine ca sefu a ajuns f tarziu, ca azi kiar nu puteam ramane peste program, vin nasii sa-i taie motul... in colegi am incredere ca nu vor spune ca trag kiulul:))mai ales ca tipa care se duce cu pyrala la shef are azi concediu.
Eh toata istoria are si o parte pozitiva, cum m-as fi intalnit eu cu Liala la un ceai,in plus kiar dragutei balerinii de forta majora:)))
Va pup, aveti grija de voi
Vero
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=29335&l=7159a&id=564320406" target="_blank">poze sarbatori iarna
alegrutza spune:
Poze mai noi:
http://www.facebook.com/album.php?aid=35268&l=bdd8c&id=564320406
http://www.facebook.com/album.php?aid=35160&l=f82d6&id=564320406
http://www.facebook.com/album.php?aid=34934&l=7dc76&id=564320406
Am vazut pozele de pe contul comun, Karina,ai o casuta superba, sa fiti foarte fericiti in ea!!!
Si micutza Olivia espe superba alaturi de fratior.
Natali, de ce ai sters pozele din album,oricum am apucat sa vad mica crestina cu nasica ei.Felicitari pentru botez,cred ca a fost emotionant.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=29335&l=7159a&id=564320406" target="_blank">poze sarbatori iarna
doroti_5 spune:
FETELOR PASTE FERICIT.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Balbina spune:
Vero, ce belea pe tine, saracuta, mi-a povestit si Lilia. Am ramas efectiv shocata, cum se poate asa ceva, nu exista o firma responsabila de intretinerea acestor scari rulante? Daca doamne fereste nu iti poti scoate pantoful/cizma, ce faci? Te poti rani destul de grav. In fine, ma bucur ca s-a terminat totul cu happy end. Bine ca ai trecut peste si ai reusit sa vezi si partea pozitiva. ![]()
Am vazut pozele, ce mare s-a facut Oliver, si are o mutrita de mare smecheras
. Acum ca a mai crescut, chiar seamana cu voi, are ochii aia mari ca niste margeluse, cred ca de tine ii are. ![]()
Frumoase locuri ati vizitat, te admir ca in pofida serviciului si a copilului mic, reusesti sa pleci si in calatorii. Uite astea zic si eu amintiri frumoase. Noi spre deosebire de voi sintem niste putori ordinare
mereu ne agatam de motive, ba ca nu aveam masina, ba ca sint copiii mici, ba cite si mai cite.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze