Clubul moldovencelor de peste Prut (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, nasa noastra, cind prepara mamaliga, foloseste un tel (whisk ii zice in engleza), are unul mai masiv, ca sa aiba putere sa amestece cu el in ceaun. Nu-i ies cocoloase in mamaliga niciodata.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna ziua la Moldovence!!!!

Multumesc foarte mult pentru felicitari de ziua mea de nastere. Rodica ai avut dreptate, datorita voua simt ca ziua de nastere se mai serbeaza si e foarte placut

De ziua mea am fost cu sotu la restaurant thailandez, dar la sfirsitul saptaminii am facut BBQ afara cu prieteni. La noi s-a mai incalzit, si week-endul acesta am stat numai afara la terasa proprie cu BBQ si alte delicii. Sunt foarte multumita de casa si in special datorita faptului ca avem gradina unde Lucian poate sa se joace toata ziua (stind afara). Zilele trecute a invatat sa mearga pe bicecleta si i-am luat casca. Ii place foarte mult sa mearga pe bicecleta, din care cauza cam ne tot streseaza caci vrea sa stea toata ziua afara si sa conduca. Astfel noi am vazut toata regiunea noastra (asa zisa mahala).
La servici e ok, am dat si TOEFL ibt (examenul despre care va spuneam) si am luat un punctaj foarte bun (103), care cred ca imi va permite sa mai fac ceva studii universitare.
In casa am intrat la inceputul lui aprilie din care cauza numai am reusit sa o revopsim dar nu am reusit sa o mobilam. Puteti vedea poze pe contul comun

V-am pupat si va doresc o zi buna

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare fetelor!
Azi in Bucuresti e tare frumos, o zi superba cu muult soare, ma unge la suflet nu alta
Carina ti-am vazut pozele, sunt frumoase, bine ca in sfarsit aveti si voi cuibusorul vostru. Sa aveti iubire si pace in ea. Mobila, las' ca o sa va luati pe parcurs, si noi la fel inca nu am mobilat tot apartamentul, cel putin sufrageria e inca goala, dar oricum mai asteapta ea, nu are incotro..
Alina, ti-am vazut si pozele tale, copii sunt foarte frumosi, si Olivia e deja fata mare, deja sta in picioare, bravo, ce trece repede timpul, ca nici nu-ti dai seama..
tu unde ai disparut? mai intra si ne mai spune cum o duceti
Da, am sfintit casa si asta ma bucura mult.
Nataly, o sa mergem de Pasti acasa in Moldova, cu noua masinuta, chiar azi-maine tre sa iasa numerele astea noi, ca pana acum am circulat cu alea de Germania.Voi plecati si voi in Md? dar voi Lilia?
V-am lasat si va doresc o saptamana usoara si luminata!!!!!

Mergi la inceput

Mi-am adaugat efectul glow la nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare
Corina, f frumoasa casuta! Cel mai tare mi-a placut bucataria - boala mea barul... Si dormitorul e frumos, un roz f placut. Ehe, cit priveste curtea, asa e - copiii vrei nu vrei te scot afara... Daca poti pls fa mai multe poze cu scara, eu am o problema cu scara noastra, vreau s-o modific, dar nu gasesc varianta care sa ne convina ca spatiu si sa-mi placa si mie... sa fie comoda...
Tanea, sa va fie de bine cu sfintirea si drum bun in MD!
Alinka, pai voi ati crescut, si Alex si Olivia, dra tu pe unde te-ai ascuns?
Natali, navigare placuta (prietenii stiu de ce)

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Cornelia mersi, Doamne ajuta, si voua la fel numai bine.

Mergi la inceput

Karina, un gratar e in general o chestie faina, dar sa mai fie si in curtea casei proprii, e "voobshce mecita"! Felicitari inca o data pt. casuta, e frumoasa, din ce se vede din poze, pacat ca-s putine. Felicitari pentru succese la TOEFL! Te admir pentru ca ai asa o vointa si esti un autodidact foarte bun, se vede ca autodisciplina la tine e la nivel inalt.

Tanya, dragut glow-ul, imi place. Sa aveti drum bun in Md, fara peripetii! Noi nu plecam de Paste, ci in vara. Alde Lilia pleaca acum.

Cornelia, hihi, de cind m-am inregistrat de citeva zile, tot imi curg mucii pe site-ul acela. Mi-am gasit mai multi colegi, chiar si de la Dubasari.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare!

Karina felicitari pentru examen si multa bafta in continuare.Frumoasa casuta ,sa aveti numai clipe minunate in ea.Niste poze cu Lucianca nu pui ?
Alina si Nati felicitari pentru Olivia si Vanda pentru implinirea a 7,8 luni.
Cornelia nu stiu cum mi-au scapat pozele Mirelei,e tare frumusica si eleganta cu rochita aia rosie.Am vazut ca-ti "ajuta " la bucatarie :-)
Tania drum bun la MD,si fara peripetii.
doroty unde ai disparut ?

Sa veti o zi/noapte buna

Mergi la inceput

Alina, merci de urari!

------------------
Numai bine,
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut dragutelor si frumoaselor!!!

Nati,mersi de sugestie
Oxi,drum bun si safe in MD,sa va bucurati de compania parintilor si rudelor. (eu visez la asa o zi)
Corina,din putinele poze se vede ca casuta e super,asteptam si alte poze cind poti. Felicitari pentru examen,cum zicea si Natalia,ai o forta buna,bravo.

Va zic la toate o saptamina cit mai frumoasa.

Mergi la inceput