Clubul moldovencelor de peste Prut (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Ce liniste pe-aici
La Bucuresti ploua si ploua si ploua, ma dispera...

Aliona, multa sanatate voua, sper ca sunteti mai bine

Karina, nu intri sa ne spui cum ai sarbatorit? ce cadouri ai primit de la barbatii tai?

Nastea, voi ce mai faceti? Scrie mai mult cand poti...

Alina, ai reusit sa ajungi la timp in parc? ce play-date a avut Deanna?

Tania, felicitari pentru masina! Si bravo ca ai reusit sa tii post. chiar ma intrebam daca ai continuat sa tii cat nu a fost sotul acasa...
Si sa va fie de bine cu sfintirea casei( banuiesc ca deja ati facut-o)

Cornelia, cum mai e programul de somn al Mirelei?
Eu nu am inceput sa ma pregatesc de Pasti... mai e un pic..
La Chisinau cum e timpul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna fetelor!
Chiar liniste aici...
LA Multi Ani Karina! vezi cum iti prelungim noi sarbatoarea...
La noi nu ploua, e soare, ierii batea vntul cam tare, azi parca nu..:)
Fetele sint bine, in sfirsit i-a aparut si la asta mica un dinte sia sa nu le mai ot numi ca mai inainte - bebelus cu dinti si bebelus fara dinti...
Paula il asteapta cu mare nerabdare pe iepuras, mai ales ca dupa speram sa se deschida sezonul estival (anul trecut e timpul asta era mai cald)
Delia e cam miriici, doarme cam rau, dar tot ni-i draga de ea:)
Tania, felicitari pt masinica, sa va tina si sa aveti drum lipsit de primejdii!
Violeta, nu ne spui nimic de tine? Ce mai faci, pe und emai calatoriti?
Cornelia, ce mai face Mirelus? Tu mergi deja la serviciu?
Aliona, felicitari pt examenul luat! Si multa sanatate!
Nati, eu nu mai stiu daca te-am felicitat cu micuta crestina.. sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, nu te intrista, te vei face frumoasa taman pentru Pastele ortodox.

Tanya, felicitari pentru vointa! Poate dupa ce o sa intarc pe Vanda, o sa tin si eu vreun post. Cindva in studentie tineam postul impreuna cu colegele de camera de la camin, era f. usor.
Cind faceti primul drum cu noua masinuta, mergeti in Md de Paste?

Cornelia, Vanda e mult mai bine, multumesc de intrebare. Dupa botez situatia s-a ameliorat simtitor. Pielea s-a curatat aproape de tot, doar ca ii mai apar periodic unele portiuni mai rosii pe piept, unde se scarpina. Sper sa fi scapat de tot.
Capsunele si zmeura sint fructe cu potential alergic, din cauza semintelor. Iar alergiile la copii sint in mare parte trecatoare cu virsta. Asa am patit la Vlad cu bananele, ii dadeam periodic, incepind cu virsa de 7 luni si ii apareau bubite. Abia dupa 1 an si vreo 2-3 luni a putut minca banane fara nici un fel de reactii pe piele. Asa o fi fost si la voi, s-a mai marit organismul si a scazut sensibilitatea.

Rodica, multumesc pentru urari! Felicitari si voua, pt. primul dintisor. Ai huzurit mataluta pina acum, iepuroaica mea mi-a facut-o aseara: m-a muscat de sfirc atit de tare, incit mi-a dat singele si am urlat de durere. Bineinteles ca asta mica s-a speriat teribil si a inceput si ea sa urle, de n-o puteam calma. Efectiv a fost o reactie instinctiva din partea mea, fara sa o pot controla. Ii doresc dintisori cuminti lu Delia cea dulce!
Si apropo de iepuri, la Paula n-a mai fost un iepuras, cel catolic? Sau 2 iepuri niciodata nu strica, asa?

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor !

La noi a fost tare cald in we ,35-38C ,acuma e mai mai racoare.Ca sa ne racorim un pic am fost la cumparaturi si Deanna cu tatsu la film,a fost tare impresionata de cinematograf si de filmul Alvin.Inapoi tot imi zicea ca l-a vazut pe Alvin cu Cip si Dale.

La play-date am ajuns la timp ,bine ca parcul e la 10 min de casa.S-a jucat foarte bine cu 2 vecine de virta ei .Maya e adoptata din Ucraina si Jasmine e bilingva (vorbea franceza si engl.) si Deanna mai trintea cuvinte in romana ma mir cum a trecut fara vre-un incident

Tania felicitari pentru postit .Ati reusit sa sfintiti casa?Acuma trebuie sa te apuci si tu de sofat.

Nastea,Violeta chiar nu mai ziceti nimic ?

Rodica felicitari pentru dintocul Deliei,sa iasa toti fara dureri.Voi aveti acolo biserica ortodoxa?

Nati ti-a facut iepurasul mic surpriza .Ati inceput diversificarea?

Azi vrea sa fac lazane(of nici nu stiu cum se scrie corect ) si ceva dulce ,maine soseste cumnata din Alaska.

Mergi la inceput

Alina, tocmai azi ma plingeam Rodicai pe skype despre diversificarea noastra. Am inceput-o pe 1 aprilie, si poate de aia Vanda a luat-o ca pe o gluma nu vrea sa accepte alta mincare si gata. De 2 saptmini i-am tot pregatit piureuri de legume in diverse combinatii, dar fata mea mai mult de 2 lingurite n-a vrut sa manince, si pe alea in mare sictir. Am zis ca nu-i plac legumele si sa incerc cu cerealele (casha). Una din ele, care avea formula in compozitie, i-a facut instant niste bubite in jurul gurii, in locurile unde se murdarise. Iar alta (orez simplu) am facut-o cu lapte de-al meu (!), ca sa accepte mai usor, dar Vanda a refuzat cu indirjire si aceasta varianta. M-am lasat pagubasa, am zis sa fac o pauza vreo 2 saptamini, pe urma vedem. Cred ca fata mea pur si simplu nu e gata pentru a primi si alta mincare. Stiu ca unul din semnele ca bb e gata de diversificare este faptul ca te urmareste foarte curios ce maninci si vrea si el sa guste din mincarea ta. Ei bine, Vanda nu e deloc interesata de ce mincam noi, asa ca.. mai asteptam, nu e nici o graba.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Nati, incearca mar ras cu lingurita sau pireuri de legume/fructe de la Orhei - la noi a mers mai bine asta la inceput, decit terciuri si supe...

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetelor!!!
Sper ca toate aveti o saptamina frumoasa si a iesit soarele si in RO
Dupa cum zicea si Alina, Americanii nu prea stiu pe unde e MOldova.
Ei tot imi zic ca eu sunt din Rasha(Rusia).Avem o colega noua la servici,si m-a intrebat de unde sunt,cind i-am zis de Moldova a zis ca nu a auzit de asa tara,dar seaman la vorba(accentul) cu Romanii(are prieteni din RO).Si atunci i-am explicat ca suntem tari vecine si vorbim aceeas limba.Deci RO e mai cunoscuta

Felicitari Rodica pentru primul dintisor. Dar poze cu fotomodelul nu ai???

Aliona,v-ati mai incalzit un pic???

Va las si va doresc o saptamina cit mai frumoasa

Mergi la inceput

P.S. fetelor v-a placut videoclipul Getei Burlacu,pregatit pentru Eurovision??
http://www.protv.md/stiri/divertisment/clipul-piesei-getei-burlacu-care-va-participa-la-eurovision.html

Mergi la inceput

Cornelia, merci de recomandari. Piureurile de la Orhei au mers si la Vlad foarte bine. Deja o sa le incercam la vara, cind vrem sa venim acasa. Iar mar ras o sa incerc, dar mai incolo, deocamdata vreau sa fac o pauza, sa nu mai stresez fata .

Alincic, draguta melodia Moldovei pentru Eurovision, n-o stiam.

------------------
Numai bine,
Poze

Mergi la inceput

Salut frumoaselor!!!!
La noi e soare si bine,incercam sa profitam de timpul frumos de primavara,caci daca vin caldurile... nu mai stam pe afara asa de mult.
Vin la voi cu o intrebare,stie cineva vre-o reteta de mamaliga fara botsuri.De fiecare data cind fac mamaliga am "hard time" de a mesteca si de a scapa de botsuri. De cum incep sa torn faina mi se fac boturile,nici nu reusesc sa mestec bine. Deci daca are cineva vre-un secret ,va rog sa ma ajutati. Eu folosesc faina din aia fina.
Intr-o zi am folosit si mixerul,de disperata ce eram

Acuma am fugit afara,ca ma asteapta prietenii,adica copiii

Mergi la inceput