Clubul moldovencelor de peste Prut (55)
Raspunsuri - Pagina 14
Nastea23 spune:
Buna,

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor pina acum, Sa aveti parte numai de bucurii si tot ce e mai bun.

Davina spune:
La Multi Ani Karina! Multa sanatate si fericire alaturi de familia ta frumoasa,multe succese pe plan profesional! 

lia_c spune:
La multi ani, Corina! Sa fii sanatoasa, fericita, implinita, la serviciu sa ai parte doar de realizari. Lucian sa te bucure mereu, iar sotul sa te admire, iubeasca si inteleaga mereu! Iar bb2 sa vina cind veti simti ca e momentul

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
gazea spune:
Si din partea mea LA MULTI ANI KARINA!!! Fii mereu fericita si iubita!!!!

examenul l-am trecut cu bine,astept altele
Noi santem toti cu muci si raciti,Amedeo a avut grija sa fie generos si ne-a dat si noua,dar bine ca el e deja bine,noi ne vom face si noi.
Azi am avut soare...au fost +12 zapada se topeste sant bucuroasa ca vine si la noi primavara.Miine imi pun tocuri si ma inbrac in mantou,gata cu hainele de iarna.
Cam atat ma duc la culcare.
Balbina spune:
Aliona, multa sanatate voua! Si felicitari pentru primavara! In sfirsit a venit si la voi, ce bine! ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze
Davina spune:
Offf mi s-a sters mesajul .
Scriu repejor ca mi-a expirat timpul
,trebuie sa fiu in 25 min in park ca fata are play date :-)
Nati ma bucur ca scapati de dermatita Vandei,sa dea Domnul sa treaca cit mai repede.Mi-a placut si mie cortul lui Vlad ,ce m-as mai juca si eu ...pacat ca pe vremea noastra nu se faceau asa ceva.
Tania ai incercat masina?Aici nu s-a facut mare varva ,doar s-a anuntat ca Bush e la summit in capitala Ro ,cred ca multi americani nici n-au ideie unde se afla tara pe harta .
Aliona felicitari de exament.Pacat ca esti asa departe ,as veni cu mare drag sa ma tunzi,suvite ...eu am sunat azi la salon si mi-au zis ca stylistul la care merg are numai o ora jumatate ,simbata pe 26 aprilie .Nu mi-a picat bine deloc ca trebuie sa astept atita,eu care speram sa fie in we asta ![]()
Bine,v-am lasat ,sa aveti o seara/ziua placuta.
oxy spune:
Salutare fetelor!
Carina la multi ani!!!
Gata, mi-am vazut masina si deja m-am si plimbat cu ea.E super buna, are toate optiunile, unele dintre care nici nu stiam ca exista
E culoare argintie.Davina,nici nu-mi inchipuiam altfel, sa cunoasca americanii unde e pe harta Romania, altii nici nu au auzit de ea cred, stiu ca nu exceleaza ei la capitolul asta![]()
Ce fel de play date? prima data aud, adica ce fac copii acolo si cu ce ocazie?
Aliona felicitari pt. examenul luat si multa bafta la urmatoarele! si eu la fel as face daca as locui mai aproape de tine, cel putin odata pe luna m-ai gasi la tine la salon
Acum de vreo jumate de an nu m-am mai vopsit deloc, incerc sa-l las sa mai creasca natural, sa mi se regenereze parul, si parca nu ma atrage inca sa-l vopsesc,si daca totusi mi-ar veni cheful as opta pt. o culoare f. naturala apropiata de culoarea mea, doar cat sa-i dea luciu si vigoare parului.Am o problema, imi cade, asa ca incerc sa-l mai feresc de alti factori care ar putea dauna si mai mult.
Duminica asta vrem sa mergem sa ne impartasim, pot sa spun ca sunt mandra de mine ca am putut tine 3 saptamani de post,
de obicei in fiecare an de postul Pastelui,tin doar una, si tot duminica daca va fi tot ok si va putea preotul sa vina sa ne faca si sfintirea casei, ca imi doresc acest lucru mult de tot.
v-am pupat si mai iesiti din barlog ca a venit primavara!!!![]()
![]()
lia_c spune:
salutare!
Tanea, felicitari p/u masinuta. Si noi ne place Honda, cu toate ca n-am incercat-o, insa am auzit doar cuvinte de lauda 
Aliona, felicitari p/u exam. Insanatosire grabnica! si sa se topeasca cit mai repede zapada!
Alina, interesanta chestia cu playdate
. ce mai face Deanna?
Nati, sper ca ati scapat de dermatita. Intr-un timp am observat ca Mirelei ii iesea alegie de la iaurturi de capsuni sau zmeura si le-am scos din alimentatie, acum insa cind am incercat am vazut ca nu-i mai iese... ptiu-ptiu. Sper sa fie ceva temporar la voi cu alimentele interzise.
fug ca s-a trezit cam miriita...
o sapt cit mai reusita
P.S. ati inceput pregatirle de Pasti?
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Violetik spune:
Crinia, LA MULTI ANI!!! Sa mergi mereu pe drumul vietii plin de urcusuri insotita de DRAGOSTE, NOROC si SANATATE ajungind spre FERICIRE!

!!!