Clubul moldovencelor de peste Prut (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Si la noi a plouat aseara ,dar se usuca deja.
Oxy frumoasa masina v-ati ales,aici Honda se vinde ca painea calda .Cit o sa tina sumitul ?sau inchis si altele sau numai gradinitele ?
Aliona bafta la examen si tinem pumnii sa fie acceptat Amedeo la scoala.Scoala e privata ?M-am uitat dupa anticearcan Lise Watier si e super,mi-a placut mult ca e ca o paleta de culori,o sa caut si pe-aici.
Alincic ce printzese mari si frumoase ai,si tinutele sunt superbe.Ce lalele frumoase ai.Si eu am luat vitamine dar sincer n-am vazut nici o diferenta ,la tine cum e ?
Marianca ce brazi frumosi aveti in parc.Alice seamana mult cu Vladut si ce bravo e, ca face deja la olita.Ce te invidiez ca o ai pe sora linga tine
Lucia bine ai revenit si te asteptam mai des pe aici.
Nati cum merge tratamentul Vandei ?Ce aiurea ca va cere aviz la intoarcere.

Multumesc de complimente la fata .
Sa aveti o zi /seara faina.Ma cheama datoria..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Lilia,am pus 2 poze cu Sami dar nu stiu dece se fac mai mari si nu le pot veda.Incerc sa-l intreb pe sot cind vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Salut la toatefetele!
Noi iar bolim,Amedeo e iar cu muci si tuseste si l-am tinut azi acasa a stat sotul cu el,acum au inceput virusii sa circule si el ii cam prinde pe toti...lasa ca vine ea si vara.
Alincic foarte frumosi copii ai i-am admirat mult si ce mari sant.
Eu am marit si am vazut si pozele cu Samuel e un adevarat gentelmen cum tine el pe surioare...Da ce mindru e cu trotineta si ocheleri de soare .
Ce frumos e deja la voi..la noi e inca iarna,e inca frig abia acum incepe sa se topeasca zapada.
Lucia bine ai revenit!Abia astept sa ne povestesti ce mai face Lauras,e deja domnisorica nu? Si asa cum iti doresti si tu sa fii cat mai des alaturi de noi.
Davina, nu scoala nu e privata e o scoala internationale adica cu un program f. intens si cu 3 limbi straine e f. bine cotata mai ales cea secundara,daca intra acum nu mai am probleme,dar daca nu va trebui dupa ce termina scoala primara sa-i caut una privata secundara,ca cele publice nu sant f. bune,nu scolile cat elevii ce le frecventeaza,dar binenteles ca nu toate.
Marianca,chiar ca te invidiez deja faci plajasi eu saraca de mine inca sant cu caciula si geaca de iarna pe mine...ufff nu mai pot m-am saturat de iarna asta .
Oxy,si in Canada Honda e o masina la moda,fiecare a doua sau a treia pe strada e Honda,am inteles ca sant bune. Sa o stapiniti sanatosi.
Nati,unde ai disparut? Ce mai face Vanda? De ce nu va pot oare vota...
Lilia mersi pentru incurajari.
Ce mai face Amelia se mai machiaza...dar tu ii urmezi sfatul?
Eii cam atat va las si va doresc multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

http://entertainment.webshots.com/photo/2251494740100595596PVkEEN
sper ca s-a rezolvat problema,nici nu stiu cum imi scapase din vedere ca nu pusesem poze si cu baiatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Helou, fetili,

In primul rind, ma bucur mult ca a scris Lucia!!! Tare sper sa aiba net in curind, sa putem comunica mai des!

Tanya, gata, am fost azi dupa aviz, din fericire, am nimerit taman peste asistenta care iesise din cabinet sa vada citi pacienti mai sint. Nici n-a fost nevoie sa intram, ne-a adus ea avizul parafat si semnat.
Tot uit sa te intreb, sau poate mi-ai zis si am uitat: i-au placut lui Chris filmele acelea? Ia uite ce i-am luat lui Vlad aseara din Cora: http://www.postimage.org/image.php?v=aVAtJgi e tare incintat, azi a stat mult timp si s-a jucat in cort.
Am dat o cautare pe net dupa Honda Accord, ce bine arata! Felicitari, sa va tina masinuta si sa nu aveti accidente cu ea!

Aliona, nu poti vota, pentru ca deja ai votat. Apasa pe numarul de voturi si se deschide o pagina cu membrii care au votat, esti si tu in lista. Nu se poate vota decit o singura data pentru fiecare poza. Merci mult pentru vot! Si pentru complimente!
Mult succes la scoala pentru Amedeo!

Alincic, ai niste copii superbi! Iar Loredana asa a crescut, s-a schimbat, parca nu demult era bebelus, si acusica va parea de aceeasi virsta cu surioara ei mai mare! Sa va traiasca!
Ti se pare devreme botez la 6 luni? Eu eram stresata ca majoritatea bebelusilor de virsta Vandei au fost demult botezati, pe la 2-3 luni inca. Ma bucur ca am scapat de aceasta grija. Multumesc de urari!

Mariana, merci si tie de urari!

Alina, starea Vandei e mai buna, ptiu ptiu. Nu stiu ce anume a ajutat, regimul meu, tratamentul homeopat sau cel naturist, dar pielea e mult mai curata. Mai are o zona aspra pe piept, unde de curind s-a invatat sa se scarpine si o face atit de vehement uneori, incit se inroseste foarte tare. Medicul ne-a schimbat preparatul antihistaminic, speram ca acesta sa fie mai eficient, sa-i treaca mincarimile. Am renuntat si la emolientele scumpe, care se pare ca nu-si fac efectul la Vanda. Cel mai eficient s-a dovedit a fi banalul unguent de galbenele (calendula). Asa ca o dau cu asta pe tot corpul de citeva ori pe zi. Am mai comandat de pe un site Sudocrem, am auzit ca e bun in caz de iritatii si dermatite. Astept sa mi-l livreze, sa-l incercam.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

Salut fetele mele
multumesc tuturor pt cuvintele frumoase.
Nati,ma bucur ca Vanda e mai bine,sa dee DD sa treaca totul. Eu stiam ca va pregatiti de botez,dar nu stiam pe cind,si doar am auzit ca a fost,deci in sensul asta de "devreme" nu de virsta.
Niste rude de-ale mele au facut botezul fetitei la citeva saptamini(2-3)si dupa asta au stat in spital cu pneomonie in stare grava

Tanea,si mie imi place Hondaaaaa

Acuma ma duc sa gatesc niste peste la cuptor
Un WE cit mai placut la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare!
Fetelor mersi de felicitari, sotul inca nu a ajuns abia astept sa vina
Ntataly, wow ce chestie super i-ati luat lui Vladut, imi imaginez ce incantat e de achizitie.Mie mi-a luat ochii, dap' ce sa zici de copii.I-am aratat si lui Chris cortul, a ramas atat de incantat si fericit de parca era al lui cortul,hehe.Bineinteles ca nu m-a lasat pana nu i-am promis ca-i luam si lui, sigur doar cu conditia ca o sa fie baiat bun.Ce bine ca ati scapat de statul la coada pt. aviz, la medic nostru de familie cel putin e asa.. tre sa stau o ora in rand, ca mereu sunt pensionari acolo.Am uitat sa-ti spun, lui Chris ii plac tare filmuletele alea, s-a uitat chiar de cateva ori, el nu se plictiseste mai ales ca e mare fan "Cars"
Alincic ti-am vazut odorasii, sunt tare adorabili, e atat de scump Sami cum isi tine ambele surioare si imbracat asa la 4 ace, frumos!
Davina, gata s-a terminat summitul, a tinut 3-4 zile, da gradinitile si scolile au fost inchise. Chiar la voi in state se vorbea de acest summit? a aratat la tv? pt. ca f multi oameni importanti din SUA au venit, pe langa G.Bush si pt. Romania asta a insemnat si va insemna pe viitor f. mult.S-a pus in discutie si eliminarea vizelor pt. cetetenii romani.. T-am vazut pustoaica ta, tare e cocheta si dragalasa, ce mult m-a amuzat cand o auzeam cum numara ouale :galben one, verde one, hehe, bravo tie ca o inveti si romaneste.
Aliona, voi cum cu sanatatea? l-a mai parasit pe Amedeo virusul? va doresc sanatate si sa vina primavara cat mai curand!
Lucia bine ca ai dat un semn de viata, si te asteptam cu drag cand vei putea
v-am pupat si un week-end frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

salutare
Sper sa aveti o duminica frumoasa. La noi ploua si e urat, e bine de stat in casa la caldut, cu un ceai in mana( as fi zis si cu o prajiturica, dar tin post, deci...)

Alincic, am vazut si flacaul, ai niste copii mari deja, tare frumusei

Marianca, ce bine ca sunteti in vacanta!

Lucia, ce supriza!! Ma bucur ca ai reusit sa treci pe-aici si te mai asteptam. Vezi deja se fac ani!! de cand asteptam asta... te pupam

Aliona, "cu caciula si geaca de iarna" dar macar ai deja costum de baie, deci esti pregatita pentru ce va urma
sanatate multa voua, nasol ca boliti iar
Natali, e chiar frumos cortul, nu degeaba Vlad a petrecut atata timp in el.
Ma bucur si eu foarte foarte mult pentru Vanda, ca scapa incet incet de problemele cu pielea

Tania, deci nu mai aveti mult, azi faceti cunostinta cu noua masinuta. sa circulati cu ea mult si fara accidente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani, Karina! Sa fii mereu fericita si implinita! Sa ai succes in tot ce ai inceput sa faci, sa petreceti clipe de neuitat in casuta voastra, sa ai un serviciu cu multe realizari si sa ai numai bucurii de la cei doi barbati din viata ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Karina, multa sanatate, fericire si impliniri pe toate planurile! La multi ani!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput