Clubul moldovencelor de peste Prut (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Nati, Lilia, felicitari cu micuta crestina Vanda! F frumusele sinteti toate, iar Vladut a crescut mareeee! e domn'sor deja!
Alina, eu o intrebasem pe Mariana de cadouri p/u o fetita de 10 ani, mercik de sugestii. Poate gasesc si pe aici ceva de genul asta. Deanna e super frumusika in rochita aia, si cum stringe ouale...!!!
Marianca, Alice deja e mare! Vacanta placuta! Ce vreau si eu la munte, dar de cind ne pregatim si tot intervine ceva, am impresia ca ne va expira viza si nu vom mai ajunge....
fug...

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Tanya, Alina, Cornelia, merci de urari!

Tanya, ce virsta avea Chris cind l-ati botezat? Eu ziceam ca un bb micut plinge mai putin la botez decit unul mai mare, intrucit nu prea intelege ce se intimpla si nici nu-si da seama prea bine ca sta in brate la altcineva. Pe cind la copiii mai mari, cum e Vanda de exemplu, e cu totul alta treaba cineva strain numai sa incerce sa o ia in brate, ca imediat se declanseaza mica sirena.
Ce bine ai descris nebunia recenta si cea care va urma in Bucuresti. Astept sa treaca mai repede, o sa am o saptamina tare "vesela" incepind de miercuri, cu ambii copii acasa. Sper sa fie vreme frumoasa, sa iesim si pe afara. Cel mai tare ma enerveaza ca ne cer aviz la intoarcere, v-au cerut si voua? Dupa ce ca ne-au organizat o vacanta fortata, ne mai impun si sa pierdem vremea pe la medicul de familie, pt. a scoate aviz.

Mariana, am vazut si eu pozele voastre. Alice e asa de scumpa, ii place balaceala, asa?

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Bine v-am gasit
La noi s-a racit putin vremea, a plouat si e urat afara
Nataly, noi l-am botezat pe Chris la 3 luni, dar chiar daca era prea micut si nu intelegea nimic, tot tipa ca din gura de sarpe, a plans cat a tinut toata procesiunea, si cand a iesit din biserica a adormit bustean si a avut un somn lung dupa atata amar de plans, dar asa a fost la mine Chris, era tare plangaret cat era bebelus, pana pe la varsta de vreo 6 luni.. dupa care s-a linistit si s-au indreptat lucrurile inspre bine.Imi aduc cu drag aminte de perioada aceea Ce aiurea sa va ceara aviz la intoarcere, parca ar sta copiii acasa din voia lor sau de boala, ca doar sunt obligati- fortati, ce bine ca noua nu ne-au cerut aviz, sper sa nu am surprize cand o sa ma duc sa-l iau.
Davina, iti dai seama ca Chris nu mai poate de "suparare" ca o sa stea cateva zile acasa,hehe De lasat ma lasa sa lucrez, dar nu exceleaza, tre sa-l tin cu ceva ocupat, ca daca sta degeaba, nu ma lasa deloc, imi pune o mie de intrebari, ma pune sa-i citesc, sa jucam jocuri (domino, sah, si altele care se joaca in doi).
Masinuta inca nu a sosit,pt. ca sotul abia duminica seara a plecat, trebuia sa plece mai devreme cu o saptamana, dar s-a amanat plecarea din diverse motive, asa ca abia pe la sfarsitul saptamanii va veni cu noua achizitie, masina deja stiu cum arata pt.ca am vazut-o pe site-ul lor, sotul o ia direct de la reprezentanta, este o Honda Accord din 2008, dar inca nu stiu ce culoare va fi, stiu insa ca sunt tare nerabdatoare
v-am pupat si va doresc o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Vin si eu din an in an

Rodica, cum se mai simt fetele? Sper ca mult mai bine.

Eu folosesc acuma Loreal cu doua capete si sunt multumita.
Super pozele de acolo si mersi de detalii despre Pastele de acolo. Chiar dupa asta imi zicea o colega de facultate ca pleaca de Pasti la Mallorca in vacanta si eram mandra sa spun ca am o prietena acolo si ca stiu cum se sarbatoreste Pastele acolo.

Marianca, ai mai ajuns la Spa? Am vazut pozele noi, ce mari sunt copiii tai. Eh, cred repede copiii altora

Alina, am vazut pozele si filmuletul cu Deanna. In primul rand m-a amuzat teribil sa aud pe sotul tau cu '' frumooss, toaate''. Deci invata si el romana. Si in al doilea rand m-am imbolnavit sa o vad pe Deanna cu maneca scurta si pe iarba aia verde de la voi din curte. Vreau si eu!! Daca ai fi mai aproape as veni in vizita.
Foarte frumos obiceiul cu stransul de oua, iar Deanna e o domnisoara superba!
Dar se pare ca e si nazdravana daca a scuturatul pomul si ti-a stricat cronometrul.
Merci de subiectul cu abuzul, eu il citisem deja. E un subiect sensibil si tr sa avem grija.
Ai intrebat de Amelia: nu a fost la biserica, nu a vrut ea, a zis ca ea vrea sa stea la bunica. Banuiesc ca e din cauza ca inainte de asta s-a tot ingrijorat nu cumva sa o bage si pe ea in apa acolo la biserica...

Alinka, cum a fost o saptamana singura stapana pe SUV?

Karina, v-ati mutat in casa noua, cum e? si la serviciu cum iti merge?

Tania, succes cu vorbaretul mic, cred ca acuma ca nici tati nu e, o sa ai de raspuns doar tu, o sa ai capul mare la sf saptamanii.
M-ai intrebat de post, sper sa reusesc sa il tin pe tot. Sotul si Amelia nu tin post, doar eu.
Referitor la tinuta de biserica, nu a fost nimic deosebit, o fusta neagra si o bluza rosie, care avea un decolteu cam mare( de fapt decolteul e ok zic eu dar un sutien push up l-a facut sa para muuult mai deschis si sanii mult mai dezgoliti) . Decolteul asta a atras atentia, in primul rand a fetelor, ( sau poate doar ele au indraznit sa comenteze ) asa ca am preferat sa stau cu paltonul pe mine ca tot nu mureai de cald.
Poate la vre-un devishnic o sa mai vin asa, sa vedeti despre ce e vorba.

Iar tu, Natali, a trebuit neaparat sa mai faci haz de necaz
Nasol ca va cere si aviz la gradi .

Noi suntem printre cei mai fericiti, cresa noastra nu s-a inchis, asa ca mergem inainte ca si in mod normal.

Cornelia, ai fata mare deja, daca ai intarcat-o. Sunteti niste fericiti ca puteti sta toata ziua pe afara
Ideea de cadou e ft buna, nepotica mea de 9 ani adora asa ceva: set de facut margele, bratari, sau asa ceva: www.crazytoys.ro/jucarii/Tablete-si-Studiouri-2037/EPEE-2076/6037/Creo-Club-Design-Studio.html" target="_blank">Design Studio( ce a si primit si ii place mult)

Maria, felicitari pentru aparitia noului membru al familiei. Sa fie sanatos si norocos si sa aiba o copilarie fericita si linistita
Ma bucur ca e un bebe cuminte. Asteptam si poze

Aliona, nasol ca ati bolit toti trei, sper ca sunteti bine acuma.
M-au infiorat cazurile povestite de tine. Sa ne fereasca Dumnezeu!

Alincic, pai asa e cel mai bine, sa nu gatesti nimic si sa mergi in vizita unde totul e gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Salut la toate fetele!!!
Intru si eu rarut ca deja intru in febra examenelor si e destul de stresant...Nu gasesc cliente...(pentru permanent,meche...etc)
Dar vor trece toate.

Nati,felicitari pentru micuta crestina Vanda!!! E tare scumpica
Incerc sa va votez,dar nu stiu de ce nu reusesc imi spune(evaluarea nu a fost transmisa...de ce oare?
Lilia,Felicitari pentru increstinarea finutei Vanda sa va traiacsa si sa va mindriti cu ea!
Alina,vazut si eu poze,tare frumoasa fetita aveti, m-am tot minunat ce frumos este cand e cald afara...vreau si eu sa vina primavara...Deanna e tare cocheta cu rochita,ii sta tare bine.Trebuie sa fii mindra ca ai deja asa o domnisorica mare.
Cred ca mai intrebat de anticearcan...eu folosesc "Lise Watier" paremi-se e produs aici in Canada,vezi "lancome"sau "clinique"
Marianca,f. frumos ca ai reusit sa slabesti,lasa ca acum va fi vara si sigur vei mai slabi si cele 2 kg,eu vreau sa pun 2 kg si nu reusesc...
Alice e tare scumpica pe masura ce trece tot mai simpatica se face,mai e si gospodina ca vad ca tot cu aspiratorul are treaba...
Cand era Amedeo mic nu puteam strange aspiratorul si masina de cusut ii placea mult sa se joace cu ele,era ceva f. interesant pentru el...probabil si Alice la fel e atrasa de aspirator.
Va urez vacanta placuta!
Tanea,ce bine ca Cris povesteste,mi-ar place si mie sa vb Amedeo multe,dar e f. tacut prefera sa se uite la desene sau sa deseneze nu prea povesteste,nici intrebat cate odata.
Cornelia,f.interesat e cea ce faci,am lucrat si eu cu ,un program ce poti face diferite efecte la imagini...am modificat multe poze,imi pierdeam nopti intregi cu efectele si luminile...acum nu il am instalat,dar am CD-ul.

Sambata am fost la un test la scoala internationala,au fost 300 copii pentru 40 locuri,nu stiu ce i-a intrebat pe copii ca noi parintii nu am avut voie sa intram in clasa,dar au stat 2.30 ore,cica au desenat si barat anumite imagini,si binenteles au primit suc si biscuiti,asta a stiut sa im spuna,dar mai mult nu am aflat multe lucruri de la Amedeo e f. diplomat nu vb. multe.Sper sa intre ca e f,buna scoala.Dar la cati erau ....
Cam atat va urez numai bine si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Buna, dragutelor si vorbaretelor! ca eu de citit citesc da la vorbit nu mai ajung ca ma simt adormita pe la miezul noptii
Privit poze..... ce sa mai zic,frumoase mamicile si fetitele,si baietii. Si video am privit....frumos de tot
Davina, acuma eu beau calciu si pastile de "bee polen",dar poate ar trebui sa ma mai uit dupa un complex mai bogat...

Incerc sa mai citesc din urma,sa nu ramin neinformata
nici nu am stiut ca urma sa fie botezul Vandei asa devreme
FElicitari Nati pentru asa eveniment importantsi desigur si pentru Lilia,Felicitari.

sper sa mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

http://entertainment.webshots.com/photo/2147763700100595596cQcoJS

am revenit cu niste poze mai proaspete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Tii, ce fete mari ai, Alincic, au cresut mult. Si ce rochite frumoase au!!! Si Samuel unde e?

Aliona, succes la examene.
Si tinem pumnii pentru Amedeo sa fie acceptat la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor!

Felicitari pentru toate reusitele, succesele si evenimentele pe care le aveti.

Sa stiti ca nu v-am uitat nici pe o clipa, dupa cum nu m-ati uitat nici voi. Vreau sa va multumesc si sa-mi cer scuze tuturor care nu m-au scapat din vedere de sarbatori si au gasit o modalitate de a o demonstra, spre deosebire de mine. Sunteti prietene adevarate. Va multumesc din tot sufletul.

Aveti grija de voi.

Sper cit mai repede posibil sa fiu zilnic alaturi de voi.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Buna!!!
Noi sintem in vacanta(adica copilasii)si am avut si timp frumos afara,eri am fost in parc si m-am bronzat putin,azi ploua incetisor asa timp la noi,am facut si ceva poze incerc sa le pun mai tirziu.
Nati,felicitari cu ocazia botezului lui Vanda!!!
Cornelia,si voi sinteti mari si bolfoase,tare mult imi plac copilasii mici cu rinduri la minute si picioruse,acum si Alice a mai pus putin pe ea ca ii place mult zeama si cartofi piure.
Aleona,sa va ajute Domnul sa fiti in rindurile celor care au trecut testul pentru scoala,nu e usor cind merge vorba de o scoala buna,ia o sa fie cu plata?
Lilia,felicitari nasica!!!Ce mai face Amelia,tot la munca fiecare zi?
Lucia,bine ai venit la noi ca demult te asteptam,tot ai fost laudata de Alina ca face bucate bune,eu sint acum de la munca si numai cu un mar in stomac cind am vazut pozele..vreau sa caut ceva de ale gurii,m-au interesat multe retete mai ales cele de prajituri

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.
A hundred years from now,the world may be different because I was important in the life of my child.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput