Clubul moldovencelor de peste Prut (55)
Raspunsuri - Pagina 11
Davina spune:
Salutare ,
vin si eu la povesti cit putoarea imi doarme :-)
Marianca multumesc de link ,mi-am adus aminte in copilarie,la tabara "ot ulibki" era cintecul grupului nostru...ehei aproape 20 de ani in urma
Felicitari de kg. pierdute.Daca se mai pling copii ca-i "boring" pune-i la treaba hihi.Poze noi nu mai pui ?
Aliona multa sanatate si sa plece virusul cit mai repede de la voi.Am citit si eu despre cosmeticele japoneze ca ar fi bune,in special Shiseido,dar sint scumpe.Stii cumva vre-un anticearcan bun ?Eclerele sint ca cele din tara ?
Alincic eu am facut ieri bors cu varza murata(mi-a iesit de data asta varza) si salata .Niste vitamine poate te ajuta la oboseala.
Maria felicitari pentru bebe cumintel .Poate cind ai timp ne scrii povestea nasterii.
Noi am fost ieri la innot si iarasi n-au fost copii,si ne propuneau lectii private
,la 180$ pe luna
.Si desigur am avut scandal de la Deanna ca nu vroia sa mearga acasa.
Tot ieri am fost sa cumpar cadou pentru o fetita, ca mergem simbata la baby-shower ,si dupa 2 ore de cautat il intreb pe sot daca i-a zis macar ce le trebuie,culoare etc. ..el ii suna inapoi si aflam ca s-au iregistrat la alt magazin si sa nu cumparam nimic roz .Huh am rasuflat usurata ca erau atitea lucrusoare frumoase de bebei ca nu ma puteam decide .
Tot la pagina 10 sintem ?![]()
lia_c spune:
salutare iaka eu cu ce ma ocup noptile ![]()
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Davina spune:
Cornelia foarte frumoase pozele ,cum le-ai facut?se face usor?Ce mai face bombonica de Mirela ?
Marianca azi faceam cu Deanna un lantisor din macaroane hihi,si mi-am adus aminte ca la Michael's,sau la vre-un craft store poti cumpara diferite margelute si altele pentru Anca sa faca bijuterii.Sau poti cumpara un kit de crosetat,sau un dvd care inveti sa dansezi
.
Balbina spune:
Fetelor, va multumesc frumos pentru voturile voastre! 
Alina, am vazut si eu filmuletul cu Deanna cautind oua, chiar ce "shustraia" e, la fel si mami, cum bine a remarcat Mariana. E absolut adorabila in rochita aceea cu fundita.
Ce buna ideea cu margele din macaroane, poate ii dau si eu intr-o zi de lucru lui Vlad, merci!
Mariana, Andreea Marin calatorea cu fetita ei sau era singura? Poate stii, a nascut in decembrie, si sint tare discreti, se feresc de lume, am inteles ca si botezul l-au facut acasa, nu la biserica.
Merci de link, e tare haios. Iar cintecelul era si preferatul meu in copilarie.
Aliona, multa sanatate la toti trei! Si sa vina primavara mai repede si la voi! Aici copacii sint demult infloriti, multi au si frunze, in pofida racirii vremii din ultimele zile.
Nu prea gatesc bunatati, ca sint la regim f. strict, din cauza sensibilitatii pe care o are Vanda. Am facut acum citeva zile un chec zebra pt. baietii mei, si daca ma crezi, mai am si acum in frigider citeva bucatele. Se cunoaste cine-i mincaul principal la noi in casa. ![]()
Cornelia, ce-mi place rezultatul ocupatiei tale, f. frumoase ti-au iesit pozele. In ce program le faci?
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze
Marianca spune:
Buna,vad ca pagina merge greu cred ca fetele sint ocupate ca primavara cu aranjatul casei cu cumparaturile,de obicei eu primavara imi vine un dor sa mai inoiesc prin casa,sau pe afara sa pun flori,caroce nu-mi ajunge 1 mai![]()
Davina,copiii spun ca e boring din cauza ca ii mai pun la lucru prin casa,si ei sarmanii sint obositi cu parinti obositi,au ei jocuri dar sau plictisit de toate,o sa incerc saptamina care vine sa i-au eu mai multa cafea ca sa-i pot scoate mai des in oras,dupa saptamina lor de vacanta vine si a mea,adica 3 zile plus we. asa ca a avut grija sotul ca sa nu ne plictisim acasa si sa nu mai stau atit la bucatarie-plecam iarasi la Tenesse in munti dar de data asta o sa stam la cabana si sper si timpul sa fie mai frumos decit data trecuta.
Nati,stiu ca ea a nascut dar nu era cu fetita,prietenul acesta a rugat sa-i dea un autograf si sa scrie numele fetitei dar ea numai a semnat numele,voi incerca sa pun poza,eu eram curioasa tot intrebam daca tot e asa de frumoasa cum la TV si daca e slaba,am inteles ca era foarte simplu imbracata si ceva kg puse pe ea,nici nu ziceai ca e vedeta.
Fetelor am pus astazi si niste poze,sa va spun cinstit nici nu am foto.copiii de pasti macar,asa a trecut totul in fuga ca nici nu am simtit ca a fost sarbatoare si inca a doua zi chiar la munca parca eram beata toata ziua.
Un we.placut la toate moldovencele si sa vina
.
Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.
A hundred years from now,the world may be different because I was important in the life of my child.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
Marianca spune:
nu am ideie unde a disparut cuvintul,si sa vina adevarata primavara!!!

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.
A hundred years from now,the world may be different because I was important in the life of my child.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
Balbina spune:
Salutare!
Uite ca am trecut si noi de botez si avem fata crestinata. ![]()
Am avut un we plin de evenimente, intilniri cu persoane apropiate si multa buna dispozitie. Cea mai mare grija a mea a fost sa nu urle Vanda la vederea atitor persoane (si locuri) straine, dar in final s-a dovedit a fi totul bine. In biserica a plins o vreme, cred ca mai mult pt. ca auzea si un alt bebelusi plingind, apoi a mai urlat dupa cristelnita, evident, cine nu urla?
Pe urma s-a linistit, si mai tirziu, la local, chiar a zimbit la toata lumea. Iar a doua zi acasa, la baita de mir, chiar a fost mult mai relaxata si statea in brate la oricine, totul era s-o plimbe prin casa. ![]()
Am pus niste poze in contul comun, va invit sa le vedeti. Pacat ca nu puteti vedea ce sexy a fost cumatra Lilia
a avut ea grija asa stea infofolita cu paltonul. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze
oxy spune:
Salutare fetelor!
Vreau sa o felicit si sa-i urez multa fericire micutei crestine Vanda!
Nataly cred ca ati avut un weekend tare aglomerat dar si frumos in acelasi timp, ma bucur ca Vanda a fost fetita cumintica si l-a lasat pe preot sa-si faca voia sa, dar plansul dupa cristelnita e ceva firesc, chiar m-as mira daca nu ar urla nitel,la mine Chris a facut prapad, a plans cat l-a tinut gura in biserica ![]()
Lilya imi inchipui ce sexy erai, hmm dar pacat ca nu te-ai lasat fotografiata asa
, macar spune-ne ce aveai pe tine, cum ai fost imbracata? Sa-ti fie finuta sanatoasa, fericita si sa fie mandra de asa o nasa, acum sunteti si cumatre nu doar prietene, sa fie intr-un ceas bun!![]()
La noi in Bucuresti incepe summit-ul, unde sunt invitati f.f.f. multi sefi de stat, printre care si Putin, Bush, e o intalnire si o organizare fara precedent in Romania, la nivelul acesta, multe strazi vor fi inchise, blocate, special pt. a-si lua masuri mai mari de siguranta. Bineinteles ca si gradinitele cred ca si scolile vor fi inchise, asa ca de miercuri Chris ramane acasa, vrei - nu vrei.
Cornelia sunt si eu curioasa cum ai facut pozele acelea?e un program special? sunt tare dragute!Ce-ti mai face mica gospodina? iti mai umbla prin oale si cratite?![]()
v-am pupat!
lia_c spune:
salutare
io din pacate nu am timp inca sa fac eu insumi ramele, ci le-am copiat din inet si le prelucrez in photoshop. Iaka un site, ale carui rame sint f usor de pus pozele. Unele rame care le-am scos de pe site-uri cer prelucrare mai multa...
cel mai usor site
altul din forum cu explicatii si lectii de photoshop
Pentru a pune poza e nevoie de photoshop incepind cu ver.7.0.
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Davina spune:
Nati felicitari pentru micuta crestina,sa va fie mereu sanatoasa si fericita.E tare dragalasa cu rochita,l-am vazut si pe Vladut ,un adevarat cavaler cu costum si cravata
.
de la noi pentru frumusica Vanda.
Lilia felicitari nasho,sa fie intr-un ceas bun.Ti-am admirat paltonul,imi place mult, f.chic.N-am vazut-o pe nashica mica Amelia la biserica ?
Tania deci o sa-l ai pe Chris citeva zile acasa ?te lasa sa lucrezi ?va venit
?
Marianca esti in vacanta ?ce sot grijuliu ai,drum bun si sa fiti safe,si desigur sa aveti vreme frumoasa.Am vazut pozele cu zapada,Anca si Vlad mi se par f. inalti ii faci modeli.Alice e tare dragalsa si se vede ca e pusa pe "treaba",fata vrea sa-ti aspire casa dar tu zici ca-ti strica parchetul ![]()
Multumesc de complimente la fata, o sa i le transmit.