Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mada, da, ala e modelul de bouncer ales si l-am luat asa pentru ca are, ca si la cel ales de tine, spatar reglabil, harness, jucarii, dar in plus are vibratii si posibilitatea sa tragi de bara de dedesupt ca sa nu se mai bataie. Plus ca se face balansoar pentru copii mai mari. Bebele prietenei mele si acuma, la 10 luni, peste zi tot in bouncer doarme, patutul doar noaptea, zici ca are tepi ziua

Si eu stiu ca sunt mixed opinions despre premergator dar acum depinde si ce fel de pui ai, ca daca moare de curiozitate, decat sa fie frustrat ca sta doar in bouncer si-n patut, macar un pic sa se poata plimba. Io-mi tin optiunile deschise, nu zic nu din start, dar nici da. Om trai si om vedea, nu?

Monica 21+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Sal’tare si de la mine, am avut o zi incarcata si vad ca voi aveti chef de vorba. Se vede ca s-a intors mada
Voi vorbiti de carucioare si premergatoare, eu ma blindez cu carti de bebelusi, ieri am primit cadou de la un prieten o alta carte legata de nutritia copilasilor. Insa, desi intentia a fost frumoasa, cartea e made in Ro si dupa ce am rasfoit am decis ca n-o s-o folosesc, ca se discuta de inceput diversificarea de la 2 luni jumate, de dat lapte de vaca la virsta respectiva, tot felul de chestii despre care stiu ca sint total contraindicate bebelusilor. Asa c-astept sa-mi vina cartile de pe amazon.
marimar, eu nu stiu prea multe legate de Cipru, insa, daca te intereseaza, pot sa-ti dau detalii legate de Grecia, am fost anul trecut pe o insula mai putin turistica, insa extrem de pitoreasca, o combinatie foarte placuta intre munte si mare, oamenii extrem de ospitalieri, preturile excelente, peisajul formidabil. La anul vreau sa-l iau pe bebe si sa mergem iar toti 3 acolo. Au si aeroport, deci e posibil sa gasesti zbor direct, fara escala in Atena.
biri, imi pare rau s-aud ca si ana ta e racita, se pare ca.i vremea racelilor in perioada asta. Si pe la voi e frig si iarna-n toata regula?
anaxena, mersi de informatiile legate de rowenta. Si eu sint cu rabdarea-n plop, ca si anka, insa as vrea sa am o solutie ca sa-mi aranjez parul singura, ca de mers la coafor foarte des n-am sanse. Ce ma intereseaza pe mine e daca cu peria asta e comod de aranjat parul la spate. Pentu ca cu perie simpla + uscator sint terminata, nici nu pot sa-mi duc miinile ca lumea la spate ca sa tin si una, si alta. Inainte de aranjatul parului cu peria asta calda trebuie sa-l dau cu ceva ca sa nu se arda? Cit de des pot sa-l fac? Ca eu imi spal parul cam o data la 2 zile si nu stiu daca nu cumva se arde in cazul in care il fac prea des cu perie calda.
mada, am vazut si peria ta, insa marca asta nu se gaseste aici. E englezeasca, nu? Tie iti foloseste peria asta?
Hai ca m-ocupa de chestii extrem de serioase, eu am chef de intolit si aranjat acuma.
Nu de alta, dar tocmai ce mi-au mai zis niste colege ca ce mare m-am facut si cica sa nu mai maninc atita
Iar eu ma vedeam o secsi mama, cred ca oglinda mea e invers ca a anaxenei , ca ea se vede grasa la alea 5 kile in plus, eu ma vad slaba si apetisanta la cele tot 5 kile, da’ adunate in doar 16 saptamini. Of, of, of. Tre’ sa m-apuc si eu de brinzeturi dietetice, morcovi si patrunjel fiert, ca nu se mai poate.
Hai ca mai vroiam sa mai zic ceva, dar am uitat. Pupici tuturor

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Turturica da se vede cas back.
Peria este marca englezeasca Nicky Clarke e un stilist mare de aici dar peria a fst ieftina si sincer sunt f multumita de ea eu am parul f gras si ma spal in fiecare zi si mai intai usuc parul cu capul in jos si cand e aproape uscat folosesc peria ca daca o folosesc pe parul ud dureaza mai mult si se arde mai tare asa dau cu numai la final sa dau forma la par si e usor de folosit si la spate si imi place ca de ex de la uscator cu toate ca e din ala cu ioni si etc ca sa nu se electrizeze parul si etc tot sta parul in toate directiile dar dupa ce dau cu peria pe parul semi uscat sta si frumos isi ia forma si se si netezeste asa. Eu pt par folosesc mereu sampon si balsam ca fara balsam nu pot baga pieptanul in el si de doua ori pe sapt folosesc o masca de par. Eu nu pun nimic pe par inainte de al usca sau coafa ca am parul fin si gras si daca dau cu oirce pe el inainte de al usca se ingrasa si mai repede si sta fleostit asa, asa ca il usuc asa simplu.
Daca vrei modelul asta eu ti-o pot trimite prin posta ca nu e mare cutia si ajunge rapid la tine prin posta, eu modelul asta i l-am luat cadou la prietena mea cea mai buna odata de 8 martie si si ea e f multumita de perie si o foloseste mereu.
Legat de kg nu mai asculta ce zic altii si eu m-am ingrasat tare si ce daca? O sa slabim bebe sa fie sanatos daca bebe cere papitza pap normal ca incerca sa pap cat mai sanatos dar daca ma apuca vreo pofta sau ceva pap nu pot trai cu trei frunze de salata pe zi si trei stafide. O sa am timp sa tin diete dupa ce nasc destule.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mai fetelor ce e cu linistea asta pe aici??? Ca de ceva timp nimeni nu mai zice nimic, subiectul tot pe pagina doi e, pai e frumos asa? Ntz, ntz, ntz ia treceti la raport pe unde umblati? E vremea asa frumoasa pe la voi de ati iesit toate la plimbare?
Eu acuma primesc poze de la botez deci in seara asta pun si eu poze, vai ce fatza am in unele dintre ele mor. Eu asa fac mereu da cand e facuta poza cu camera noastra ma uit zic la a meu sterge si fa alta da astea is facute cu alte camere deci am iesit cum am iesit.
Laura tu cu cartofii tai m-ai innebunit asa ca in seara asta avem cartofi prajiti cu piept de pui la gratar si cu mujdei de usturoi.
Bebele meu misca din ce in ce mai puternic, toata ziua simt cum face tumbe pe acolo aseara stateam pe canapea si a scos funduletzul sau capul intr-o parte a simtit si Flo apoi s-a asezat la loc cuminte. Asa imi place cand simt cum se muta pe acolo mai ales daca simte si Flo ca el abia asteapta sa poata conversa cu bebe si sa se salute unul pe altul cum facea cu fata.
Acuma merg sa dau papa la fata sper sa mai treceti sa mai ziceti cate ceva.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

turturica peria e super ok de folosit pt spate
pe langa feon+perie e o ushurare...eu zic ca merita!!
inainte de perie e bine sa se dea cu un produs pe par..acum eu doar gama wella o pot nominaliza si ti-ash recomanda ceva..dar cel mai bine cand vrei sa-ti cumperi ceva bun pt parul tau,cumpara din salon unde se gasesc produse profesionale..nu din comertz!

Ana-Maria24+
am oMARIA!!!AMR 16sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mada azi a fost urat..doar 5 grade si a batut un super vant,asha ca ma indoiesc ca fetele ar fi la plimbare
se aduna ele,una cate una

Ana-Maria24+
am oMARIA!!!AMR 16sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna - tze!

La multi ani boticelina! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe cumintel! Scuze de intarziere dar cu serviciul, casa....nu prea mai am timp sa intru asa des.

Noi suntem bine, maine implinim 23 saptamani.

Fetelor, eu dupa ce imi dau sutienul jos ma dor sanii ingrozitor de tare, stiu ca i sustine dar nici nu-l pot purta non-stop!!!! Voua vi se intampla asa ceva?

Ce analize mai faceti?

Flory mami de Alex si 22+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

HELLO
Fetele, multam pentru parerile cu peria Mada, m-am uitat la pret la peria ta si mi se pare mai mic decat ce gasesti la noi. Mai precis, la cursul lirei, inseamna aproape un milion. O Rowenta de-aia e putin peste 2 milioane... Asta e din seria "ca la noi, la nimenea". Am vazut unele pe ebay dar nu livreaza in Ro. Tre' sa mai ma rabdare sau sa iau din magazin de la noi - mai, dar asa nu vreau sa bag TVA in buzunarul statului!!!

MONALAC - bravo fata! Asa, fara sangerari. La mai multe, dar sa stai potolita!

BIRI - "Iar" bolnava? Pupam printesa mica si frumoasa, sa se faca repede bine.

OK CU PEPENASII

SUN - te-ai dat mare sa stai INVISIBLE, da' tu nu stai deloc [:P]

MADA - pana la urma, bine ca a fost ok cu botezul, chiar daca bebita e imbracata cu hainele de la ceilalti

DIA - eu am luat Augmentin la sarcina cu Eliza, tot pe la 5 luni, recomandat de medic si basta. Iacata e totul ok. Mi-a recomandat pentru ca tuseam ingrozitor si riscam alte complicatii, deci a preferat antibioticul.

MAGDONE ce mister! Lasa ca poate se vede data viitoare... Daca nu, las' ca si surpriza e frumos Ce imi place programul tau! La mine e cumplit!

DMA - Salut! Noutati, ceva?

INTALNIRE - mai, nu e obligatoriu sa fim toate, ca nu vom avea niciodata cum... Macar cine are drumo prin BUcuresti, sau noi de aici.... si tot ar fi frumos. Noi, la nazdravanii de august 2003 ne intalnim. Uneori fixam intalnirile in functie de sosirea vreunei mamici din tara, cu treburi in Bucuresti. Intr-o vara ne-am intalnit si la mare, ca am avut concediul in aceeasi perioada vreo cateva..

BOTI - COOL cu statele astea! Bravo

VIOLET - se pare? Hai ca asteptam sambata

ESTRELLA - mi-a dat Omega 3, care este indicat si cat timp se alapteaza. Elevit luam dinainte. Mi-a zis ca daca am eu chef sa il iau, sa il iau, dar daca mananc normal, natural, si cat de sanatos se poate in acest secol, pot sa nu iau Elevit, si sa raman pe Omega.
Personal, prefer Omega. E putin mai ieftin decat Elevitul, si se pare ca e mai bun (din ce citesc si eu pe cutie) - Elevitul se poate lua redus, Omega nu. Totusi, la mine este o aventura teribila sa ajung la dr de familie, deci oricum as lua Elevit la pret intreg. Mi-a mai dat MagneB6 pentru cat timp am avut problemele alea cu IR-urile. Acum mai iau cate un Magne B6 ca sa termin cutia inceputa.

BOTI - ai mai fost pe la Chicco? Ti-am zis, la cum se inchidea, era foarte ok si cel de dincolo, dar primul nu era bun pentru nou nascuti, cel mai ieftin. Acuma, tre' sa pui in balanta modelele 2 si 3 (din care 3-ul se inchidea mai greu) si modelul de la Chicco. Bafta in alegere!

TURTU - ce cartulii ai luat de pe Amazon? Da si la noi un link.

XENA - asa ma gandeam si eu, ca in magazine m-am tot uitat, dar nu sunt produse de par, sau sunt prostii. De ex masca sau ceara. Altfel, tone de geluri si spume aiurea...

Eu sunt putin cam suparata, balamucul de la birou nu se mai termina ci, din contra, se inteteste... Maine iar am o nationala, dar la 10 jumate avem serbare de ziua mamei, deci ma duc la serbare! ca doar nu va fi copilul meu singurul fara mama acolo de ziua mamei!!! La care sefa ce credeti ca a zis????? "Si gradinitele astea, cum isi mai fixeaza serbarile!!" !!!! Nu mi-a venit sa cred.
Ieri am fost la medic cu Eliza cum va spuneam, iar duamna, azi, cica "Aseara ai plecat acasa, dar era un interviu telefonic la 5 jumate". I-am zis ca nu m-am dus acasa, si stia, ca ii spusesem ieri de doua ori ca mergem la medic, o data dupa pranz si o data plegcand, ca doar am trecut pe langa ea. Cica nu a stiut. Ei bine, nici eu nu am stiut de acel interviu, ca nu mi-a zis nimeni. Si cica "noroc ca a terminat ea mai repede" nu stiu ce facea si a vorbit ea cu persoana.... Vezi doamne ce salvare!!! Cica stia doar de programarea de acum 2 zile de la medic - pai da, stia ca o pierdusem, ca era la 4 si eu inca eram la firma. Si i-am zis ca ar fi trebuit sa stau acasa cu fata pentru o saptamana, ca asa mi-a zis medicul, iar eu o duc cu sacul de tratament la gradinita, ca sa vin la birou
Deci numar zilele si nu ar fi exclus sa fac si eu faza cu concediul de odihna si cu prenatalul cat de repede. Ca n-are rost sa ma stresez.

Intrebare - pe mine ma doare sub burta, parca ma strange, asa, si ma face sa merg aplecata putin... Astea sunt contractii? Ca nu am avut asa ceva cu Eliza. Da' e ceva continuu, ca o amorteala, de durata....La baza burticii, cam asa. De la ce e? Ca Ovidiu cica sa sun la medic. Ce sa sun, sa imi spuna sa ma potolesc, sa stau acasa, sa ma odihnesc, sa nu ma stresez??

Hai va pup ca ma duc sa pregatesc ceva de papica si apoi sa lenevim nitel.

Anca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

Salutare fetelor,

Revin cu o intrebare din capitolul trecut care cred ca nu a fost vazuta din cauza moderarii...a aparut mai tarziu.

Stie cineva ceva despre pad-urile acelea de alinare a durerii post-natale (se folosesc dupa epiziotomie)? sunt de la mothercare.
puteti sa cautati pe google dupa mothercare post-natal pad site:mothercare.com (sper ca nu incalc vreo regula)
am vazut acum mai multe pagini ca se discuta despre bagajul de spital si ma intrebam daca s-ar merita sa cumparam asa ceva.

v-am pupat

mishuc 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Boti, nu te nelinistii daca nu ai contractii, cred ca e chiar mai bine sa nu ai . Nici eu nu cred ca am avut pana acum, sau cel putin nu dureroase; am avut doar intepaturi in stanga sau dreapta jos, aproape de picioare, dar alea cred ca sunt pentru ca se intind ligamentele.

Cred ca ceva se intampla, o fi inceput sa imi creasca burtica, pentru ca azi mi-au zis doi colegi de serviciu ca incep sa cresc .

Didi 21+

Mergi la inceput