Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetelor!
Mada si eu imi simt bb pe zi ce trece mai intens,e o senzatie atat de placuta si unica.Eu simt miscarile sub buric nu deasupra buricului,e normal?La 4D la Iosup nu mi-a zis ca as avea probl cu uterul sau placenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Turturica, da, te rog, da-mi si mie detalii despre unde ati fost in Grecia si unde ati stat. Si nu te stresa cu kg, maninca ce iti pofteste inima daca iti pofteste, esti sexi si apetisanta, exact asa cum te simti, iar bebe creste frumos !

Eu acum vine de la doctorita, am pus de la inceput pina acum 8 kg iar eu sint ok cu asta. Bebe e bine si activ, a crescut, nu mi-a dat detalii dar l-a masurat si e bine. M-a intrebat daca stiu ce e , si daca vreau sa aflu m-am mirat caci ea imi facuse si amnio, ma sunase sa-mi zica rezultatul si stia ca nu vreau sa aflu ce e bebe. I-am zis din nou ca nu vrem sa stim, a ris, a zis " bine" si sa-i amintesc de fiecare data. Am intrebat-o daca se vede si a zis ca da, 100% dar gata, tine secret !! Asa ca acuma mor de curiozitate, ca ea stie si eu nu , m-a lovit curiozitatea ca eu si asa sint foarte curioasa din fire !! Dar sper sa rezist, macar de data asta !!

Miine dimineata merg la spital, tot la ea, sa fac ecografia morfologica ( cred), detaliata, cu masuratori ale organelor, fiecare in parte.

cam asta de pe la noi....

Fericita , 20 sapt cu bebe 3 SURPRIZA

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

de pad-uri nu shtiu nimik,iar la mothercare romania nu shtiu dc se gasesc toate produsele de pe net
apropo cu intalneala..eu sunt prima care vine oricand la orice ora!!!

Ana-Maria24+
am oMARIA!!!AMR 16sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

marimar eu zic ca bb 3 e baietzel!!
asha am eu un feeling...de cele mai multe ori ma dezamageshte acest feeling..,de aceea sper sa fie fata
ai inteles tot ,nu??
mey ce mai aberez eu la ora asta
e din cauza ca n-am papat nimik -doar 2 morcovi si 2 linguri de varza calita dar vine sotzul cu mini -shaorma,i-am spus sa fie mini ca data trecuta mi-a adus una de juma' de kil si normal ca a trebuit sa o pap!!

Ana-Maria24+
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

cam linishte azi!!
hmm...ce s-a intamplat??
fetilii!!!
bujo,unde eshti?
sunsmile ce faci,iar papi??

Ana-Maria24+
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Da chiar mare liniste a fost azi pe aici. Cine stie pe unde umbla lumea.
Eu am bagat niste cartofi prajiti cu mujdei si tare buni au mai fost cu toate ca acuma ma cam rostogolesc, numai ca oricum nu mai incape asa mult in stomac ca e undeva in gat deja creca si pap mai putin cu toate ca eu as mai fi bagat oleaca da nu mai intra.
Ma dispera propietara asta zgarcita, urasc tipul asta de oameni, ca oricum ia o multimea de bani de pe casa asta si se zgarcesc sa ia ce e mai ieftin care apoi se strica si trebuie reparat si etc, parca nu mai bine iei ceva mai scump si stii ca te tine decat sa iei ce e mai ieftin pe piata.
Da na ce sa ii faci nu le poti avea pe toate.
Acuma pun cateva poze pe contul comun de la botez cateva facute de noi si restul din ce mi-au trimis ei azi cateva poze, ca merg greu si dureaza ca is multe mai trimit zilele astea. Enjoy!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mada bine ai revenit! Tocmai ti-am vazut pozele, superbe printese, atat Arianna cat si finuta ta! Si tu arati f bine! Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si veti avea o amintire f frumoasa.
Azi am fost la dr. mea sa-mi interpreteze rezulatele de la TT, totul e ok, pot rasufla linistita.
Azi vremea a fost la fel de urata ca ieri aici, in Cluj, a nins mai toata ziua, ceea ce mi-a dat iarasi starea aia de somnolenta, si o tensiune f scazuta, 100/50. Am intrebat-o pe dr. ce sa fac in privinta asta si mi-a recomandat sa iau sirop de coacaze negru, din-ala care se dilueaza in apa, dar care se gaseste in farmacii. Dar din cate stiu eu, coacazele constipa, nu? Si eu chiar am probleme cu constipatia. Deci ce sa fac, sa iau sau, nu? Voi ce stiti?

Adriana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada ti-am vazut pozele, sunt foarte frumoase

Am mai pus si eu acum 2 poze, cu burtica de 21 saptamani si o bluzita de gravide cumparata din carrefour. Pozele le-am facut in seara asta, dupa ce am mancat o portie imensa de nu-spun-ce, sa zicem "cartofi prajiti cu oua si ceapa verde" . Acum am gasit si eu o comparatie, ca tot spunea Ana candva ca arata ca un gogosar, eu zic ca arat ca o popica . Glumesc, bineinteles; pai nu spuneam ca suntem cele mai frumoase gravidute?

Didi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete, ce ma oftic ca scrisesem un mesaj frumos siropos si personalizat si uite ca a aparut fii-mea si printr-o miscare gratioasa de degetel l-a sters intr-o clipita

deci pe scurt ce mai tin minte:

anaxena care e problema cu bb in iunie, noi vom avea pepenasi mai timpurii!

marimar ma faci sa rosesc , multam de complimente. pup fata tauroaica ce fain ca va vedeti de 8 martie cu fetele, eu aici n-am cu cine

turturica chiar e iarna aici, m-am saturat pina peste cap, si sigur ca asta contribuie la imbolnavirile repetate ale Annei, asa m-am saturat

mada vazut printesele, f frumoase, bine ca a iesit totul bine! nasol cu aragazul, asta e cu gazdele... apropo, cum sa ne fure cineva pepenasii, ia baga tu un copyright acolo, pune titlul in paranteze ceva...

se pare ca am speriat-o pe biata sun si saraca s-a dat la fund sa nu mai pomeneasca de cartofii ei cu ceapa... aidi mei ca nu vorbeam serios, maninca ce-ti place, zi-i acolo iarasi cum fuse cu clatita aia...

dia parca tu intrebai de augmentin, e ok in sarcina, ia-l cu incredere.

boti eu nu cred ca nu ai contractii deloc, ci doar ca sunt atit de finute ca nu le prea simti, e totul bine nu te nelinisti.

tecky pe bb il poti simti oriunde, nu prea conteaza ca e sub sau deasupra buricului, ca doar depinde de pozitia in care sta. eu de ex il simt f jos spre vezica, daca sta golanul cu capul sub coasta mea si acolo are piciorusele?!

misuc tu intrebai de paduri, eu am folosit ceva similar si sa stii ca m-a ajutat f mult, de fapt cel mai mult. aici sistemul e f diferit, fetele care au nascut o sa se mire probabil dar eu dupa nastere am intrat in cada cu apa calda, mi-au zis sa stau acolo cit vreau ca ajuta la vindecarea taieturii. nici vorba de toaleta facuta de nus' ce asistenta, faceam dus de cite ori vroiam si ma spalam singura, iar dupa baie padurile astea erau f bune, iti luau durerea cu mina.

eu sper ca nu am uitat nimic important, ma iertati fetele dar e vina annei...

24+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

atb uite ca ti-am azut mesajul: tensiunea ta nu e mica, eu zic ca e chiar f normala in sarcina, chiar nu o vrei mare ca atunci sunt alte belele. eu personal nu as lua nimic sa corectez ceva ce nu necesita sa fie corectat, si oricum fetele aveti grija cu produsele astea naturiste, faptul ca sunt din plante nu inseamna ca sunt si inofensive pt sarcina si sunt mult mai putin studiate in sensul asta, asa ca grija mare...

pup

24+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput