Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 16
Caprioara spune:
Sunule, multumim .
Si eu vreau la intalneala!!! Dar nu am citit din urma, s-a stabilit unde, zi, ora, ceva?
Ia uitati ce semnatura mi-am tras!
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
bujo spune:
Caprioara tradus motamo din greaca, Melania inseamna cerneala, iar ca adjectiv inseamna vinetziu. Dar poti s-o strigi Meli care inseamna miere Astea sunt din limba greaca moderna. Ce scria acolo e din mitologia greaca. E alegerea ta ce semnificatie alegi.
bujo 21+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
maryb spune:
buna dragele mele,
am venit la voi cu o intrebare. daca ma duc la eco morfofetala la dr. iosup cand o sa am 12s+2z e ok ??? si pliul nucal tot la eco asta se masoara ???
maryb 5+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
bujo spune:
Maryb e ok ca perioada si da, atunci se masoara pliul nucal.
bujo 21+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
maryb spune:
merci bujoreato, 21 de saptamani....hhhhmmmm.....a inceput numaratoarea inversa....nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul....
maryb 5+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
Caprioara spune:
Bujo, si eu ma gandisem la prescurtare: Meli, care e frumoasa foc. Si ca sa vezi coincidenta, seamana cu melon (pepene in engleza), ca tot o sa avem noi niste "pepenashi" .
Nati, m-am bucurat enorm sa citesc vesti bune de la tine. Sa va aiba DD in paza!!!
Am uitat sa spun ca la eco mi-a zis Dr. Herghelegiu ca IRR-urile sunt spre limita superioara, dar sa nu-mi fac griji, ca nu-i nimic grav. Nu mai stiu, care e cauza din care sunt astea cescute? Anka, poate imi spui tu, ca parca tu le aveai asa?
Maine mergem la un botez si cu ocazia asta sarbatorim si vestea ca avem o Ilinca.
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca(22+ sapt)
lcazangiu spune:
24+In sfarsit a iesit soarele si la noi, sper sa se mai incalzeasca, maine am chef de o plimbare prin Trivale.
Mai am putin si plec acasa si voi nu prea scrieti si trece timpul greu, pe semne ca sunteti ocupate nu gluma:)
Lori24+David
M&M spune:
Caprioara, felicitari !!!! Si mie imi place numele de Melania!!!
Lori, deja 24 de saptamani!!!Bai, ce avansate sunteti voi!!! Eu inca ma lupt din cand in cand cu greturile , nu il simt pe bebe miscand si nici burtica nu am..
Cristina 16+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Caprioara spune:
Fetele, ma pregatesc si eu sa plec acasa. Ne auzim luni.
Weekend placut va doresc!
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca
locca spune:
Salutare salutare
Am venit de la eco, iar baietelul meu s-a dovedit azi a fi fetita . Viitoarele eventuale schimbari le comunicam, daca apar.
Vicky, noi destul de multi ani nu am avut televizor in casa deloc. Ne-am luat televizor cand am schimbat firma furnizoare de internet si cei noi ne-au bagat pe gat si un abonament teve. Eu daca sunt singura chiar nu deschid televizorul, al meu in schimb vrea seara sa se uite. Pana cand Matei a implinit 1 an a fost ok, nu a vazut deloc televizor, dupa aceea la un moment dat a descoperit intr-o dimineata pe bbc prime emisiunea pt. copii si a ramas fascinat, in fiecare dimineata cum se trezea vroia sa dam drumul. Nu se uita decat cel mult 10 minute. Dupa care a inceput sa se culce mai tarziu seara si sotul dadea drumul ca vroia sa mai vada una alta...
Ziceam ca e aproape imposibil si din cauza ca de ex. la ai mei, unde mai mergem cu copilul si chiar mai stam uneori peste noapte, merge televizorul non-stop. La socri la fel. Degeaba fac scandal, ei vor sa se uite, nu pot sa le impun.
Caprioara, imi place Melania. Ilinca vroiam si noi ca nume de fata pe vremea cand am ramas gravida cu Matei si cautam nume
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2