Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
lcazangiu spune:
Anaxena unde te duci tu la inot la bazin? caci tare as vrea sa merg si eu, cred ca nu am mai fost din liceu acolo.
Lori24+David
mcoca spune:
Bujo, multumim pentru ce ai scris. DAr ca intotdeauna putem aplica faza cu "cate bordeie .....". Aici se zice ca bebele sa stea la 18-19 grade, nici poveste de mai mult, iar mama poata manca ORICE cand alapteaza. Uuff, de ce naiba nu se pun si ei de acord????
Sun, aici la cresa e super fain. Toata lumea si-ar da copiii la cresa daca ar putea, dar locurile sunt extrem de putine :(.
Vicky 24+ si Maya
Bebele casei
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Ce faceti? Noi azi trebuia sa plecam de acasa sa vedem de aragaz, adik eu cu fata ca Flo e la munca si maine numai sa mergem cu el sa luam aragazul, dar ploua de numa de dim si am zis ca nu iesim pe asa vreme urata si acuma uite a iesit soarele. dar deja e prea tarziu ca am rufe de spalat am vreo trei ture si mai am si ceva curatenie in program deci om merge maine.
In rest suntem ok bebe tot da din labutze la simtit si Flo aseara. Eu la 28 de sapt tre sa merg la analize la spital si apoi la 34 de sapt mai merg la un control la medic, atata mi-e ciuda ca nu imi mai fac astia nici un eco. Am zis totusi sa vedem cum mai stam cu banii poate mergem totusi la privat la inca un eco ca as vrea si eu sa mai vad cum a crescut bebeul.
Azi am asa o stare naspa nu stiu exact de la ce creca d ela ploaia de dim am o multimea de treaba si nici un pic de chef.
Va pupicim si revenim mai acusi sa vedem ce mai ziceti!
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
MissJJ spune:
Vicky total de acord cu bordeiele si aici se zice temp ideala la copil in camera e intre 18-22 grade, la alaptat nu zice sa eviti ceva mancaruri si la copil se poate face baie din prima zi iar la buric nu se pune nimic alcool, betadina comprese etc ci se lasa asa se indoaie pampersul sa nu jeneze si la fata de ex in 7 zile i-a si cazut, se zice ca poti scoate copilul afara de la inceput nu zice ca treptat sau dupa nu stiu cate sapt noua moasa ne-a zis ea sa scoatem fata de a doua zi ca avea icter si ca lumina naturala ii face cel mai bine si asa a fost in 2 sapt era ok si la cum trebuie imbracata bebeul moasa a zis mereu sa o imbrac cum simt si eu adik daca eu stau in tricou sa o las si pe ea in body sau in tricou. Noi asa am facut si nu am avut pb.
Oricum stiu si de odiseea trecuta cate difera din ce zice medicul in ro si ce zic ei aici legat de cum trebuie tinut bebeul.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
dma2007 spune:
salutare de pepenasi!
pe toata lumea!
anka am si eu o mare rugaminte: am tot citit si vazut cate ai cumparat tu de pe net, si cat de ieftine sunt lucrurile
ma poti ajuta si pe mine? as vrea sa iau si eu cate ceva dar nu stiu cum se procedeaza. toate lucrurile sunt noi?
merci
15s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Marina_1609 spune:
buna fetelor
am si eu o problemuta. nu stiu de unde sa-mi gasesc pantaloni de gravida. am mai vazut in oras dar sunt foarte mari pt mine. eu sunt mai slaba si ce gasesc e imens pentru mine si in acelasi timp in blugii pe care ii am nu mai incap... abia astept sa se faca mai cald si sa pot purta rochite dar pana atunci nu stiu ce ma fac...
pana acum nu mi-am pus aceasta problema pentru ca am stat numai in casa sau in spital si nu aveam nevoie dar nici putere sa ies la shopping...
17+
bujo spune:
Pupici la toate.
Vicky si io zic ca merge temp in camera mai mica, dar dr se referea chiar la perioada de inceput cand bb inca se adapteaza la mediu si dupa ce-a iesit de la 37 grade la 25 deja e un salt mare. Apoi io zic ca mai putem scadea treptat. Oricum voi selectati ceea ce credeti ca va ajuta si cum reusiti voi sa adaptati la stilul vostru de viata.
Oricum nenea dr de aseara era foarte simpatic si glumet si ne povestea fel si chip. Zicea de o tanti care ii facea baie la bb in apa plata, vezi Doamne sa fie steril. Si i-a zis dr ca daca il duce la mare si a tras un gat de apa din aia "curata" ii vine acasa cu toate bolile pamantului ca el saracu traieste ca intr-un bol de sticla.
Si a mai zis sa nu exageram cu sterilizatu biberoanelor, ca e de ajuns sa le spalam bine cu apa calda si sapun. Desi io aici sunt de acord cu Mada, se pastreaza mai bine daca sunt sterilizate si nu se pateaza, doar din considerentul asta si nu c-as vrea sa dispara orice microb. Totusi si bacteriile astea ii dezvolta sistemul imunitar.
Aaaaa si le zice la tatici: probabil ati observat ca starea psihica a doamnei s-a schimbat. Evitati orice conflict. Sa nu va puna naiba sa va certati cu o femeie gravida sau lauza. Adoptati pozitia ghiocel si stergeti-o cat mai aveti timp. Reveniti cand furtuna a trecut si tot asa, spashit si cu niste flori va cereti iertare.
Am ras cu lacrimi de cum povestea. Si la mamici le-a zis: lasati pregatit la sotz ce sa aduca de acasa pt iesirea din spital ca va treziti ca a uitat ba un botosel, ba pantalonii si o sa zica "nu io, ma-ta le-a pus, io numa le-am adus"
bujo 21+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
Caprioara spune:
Buna fetele,
Raportez ca am fost aseara la eco, bb e sanatos, are 495 grame si este..............FETITA!!!
Delivery date cica e 8 iulie.
Deci am pereche !!! Matei e si el foarte fericit, ca surioara vroia.
O sa o cheme sigur Ilinca, iar la al doilea nume inca mai discutam. Eu initial ma gandisem Miruna, dar sotului nu-i place. Mi-a propus aseara Melania. Am stat si m-am mai gandit intre altele si la ce au povestit fetele din alte tari cu numele international, si cred ca Melania ar fi ok oriunde in lume. Mai stau pe ganduri inca pentru ca, desi imi place numele, in greaca cica vine de la negru, intunecat. Am gasit pe net:
Melanie: German Meaning , from the Greek word melaina, meaning "dark."
The greek meaning is dark but after the goddess of the night Melantha, i can't remember the whole story but she betrayed zeus or help the opp. side (not zeus's) in the war of troy and because of this zeus got angry and sentenced her to never see the light of day by making her the goddess of the night.
Also it is a name after the Saint Melania (there is a Melania the younger and the elder)
http://www.saqra.net/namesw.html
Melania from the Greek melas, Meaning "Black, Dark in Appearance." in Greek mythology, Melania Was the Earth Goddess. Other Forms: Melantha, Melanie Melantha Greek- Dark Flower
Voi ce ziceti??? Cum vi se pare numele asta?
pup you all,
Caprioara22+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
M&M spune:
Ziua buna -utelor!!!!
Am observat ca deja ne numim" pepenasi". Numai ca eu numai pepenas nu ma simt...
De dimineata ma chinuie o durere grazinica de cap, am mancat sarat, am mancat ciocolata si nimic, durerea persista.
Ana, Sun parca voi aveti baba azi.Ana, misto ca ai reusit sa te duci la inot.
Sun, gata ati terminat cu renovarea sau nu am citit eu bine??? Si ce vrei sa zici mataluta cu greva mea???
Mada, daca ai stii ce dor mi-e de-o ploaie. Nici nu mai stiu de cand nu a mai plouat aici.
Bujo, am ras la ultima ta postare. Trebuie neaparat sa il pun pe al mea sa citeasca ce ai scris .
Marina, bine ai revenit!!! Ma bucur ca acum esti mai bine. Eu mi-am cumparat o singura pereche de pantaloni de gravide de la un magazin din Piata Sf. Gheorghe. E chiar pe partea stanga cum vii dinspre Universitate.
Cristina 16+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
SunSmile spune:
Bunaaaaa,
Lori la voi e vremea posomorata? Ciudat..la noi e soare si frumos. Nu atat de cald precum am fost obisnuiti pana acum, dar e o baba ok:) Chiar asa..ce bine ca-i vineri!
Ankule eu nu inteleg zau. Pe ce criterii a fost angajata tanti asta cu gura mare? Ca daca cea dinainte era foarte ok si asta e cam "nula-cabula" e ciudatel. Oricum, incearca s-o pui la punct atunci cand poti, daca nu..ignore! Si daca o tine tot asa, concediu! Zau, la ce bun sa intri in cic cu nervii prastie?
Camy stai in pat si ai grija de burtica! Sa stii ca bebelusii cresc foarte diferit, asa ca eu nu inteleg asta cu "e mai mica"-"e mai mare", aruncate asa in vant! Ori scoate ceva profesional pe gura medicul ala, ori tace. Unei viitoare mamici este suficient sa-i spui asa in treacat ceva, ca sa-i declansezi o criza de panica! O sa fie bine, sunt sigura!
Turturelu sa stii ca au fost baietii foarte eficienti! Bine, mai sunt destui pashi pana cand va fi totul gata, dar important e ca ne putem muta inapoi acasa! Uhhh, nu prea am mai avut vreme, nu pt ca-s vreo mare sefa ci pt ca au picat pe mine si treburile sefului! Si vreau sa le fac perfect! Azi de exemplu mi-am trimis aproape toti colegii acasa...am considerat ca ma descurc eu...dupa care o intind si eu spre iubi, acasa...sa incepem cumparaturile alea gen: cosh de rufe, cos de gunoi...etc:) Si mie imi place sa citesc cat mai mult despre bebe si ingrijirea lui. Din cat mai multe sisteme. Si o sa adaptez exact informatiile care se muleaza pe stilul copilului meu. Nu vreau sa fiu radicala acum cu nimic, pt ca nu e cazul! Vor veni toate, pe rand, si o sa le tratam asa cum ne va indica instinctul + parerea medicului + informatiile acumulate!
Ana felicitari pt cele 25 de saptamani si pt mersul la inot! Este foarte sanatos! Si eu traspir, si eu am nasul infundat dar toate astea si inca multe altele, sunt de la sarcina! Le iau ca atare! Hai zi-mi ca si la Pitesti a iesit soarele!
Dara succes la eco sapt viitoare! Asa e..fiecare mamica va decide ce este cel mai bine pt ea si pruncul ei!
Vicky foarte tare! Eu va tin pumnii sa gasiti loc, totusi!
Mada nu mai fi mohorici! Lasa ca trece si ploaia si vine primavara aia frumoasa si inmiresmata! Hai spor la treburi, dar nu te osteni prea mult!
Dma o sa te ajute Anka, atunci cand va vedea mesajul. Stiu ca in mare parte ea a comandat de pe laredoute.fr
Marina problema asta o mai avem cateva fete. Gasesti si pantaloni marimea 36 si 38...si la Premaman si in Cocor si la Tarafashion si in Zara (astia-s d'aia sport si eu ii prefer). Eu deja sunt abonata firmelor de sport...ca au pantaloni hazlii, pe care-i asortez cu tot felul de tricouri trasnite, cu teneshi colorati si gata gravida!:)
Bujolinu ce nenea dr simpatic aveti! Si ce fain vorbeste. Asa ar trebui sa fie toti..sau cat mai multi!
Capri ti-am zis eu?:) Bravo, sa va traiasca Ilinca! Mie imi place Melania, sincer! Decizia e a voastra, categoric!
Mamicile de putzeeee...haideti la echilibrat listuta, ca fetele au luat un mega avans!
Beyyy, incredibil ce frumos e sa scrii de la job, adica sa ai timp! Acum ca-mi vine un beneficiar la 12.30, il "rezolv" si gata, inchid firma! E vineri, maine e 8 martie....eu am trebi cacalau pt acasica, mi-e un dor de iubi de mor (oricum eram indragostita lulea de iubi al meu, dar de cand sunt insarcinata mi se pare si mai minunat, iertata-mi fie expresia).
Va mai scriu diseara, cand ajungem la garsoniera! Azi cred (sper) ca mai devreme! Pup
Edit: Cris. Imi pare rau pt durerea de cap!
Ahhh, deci pana acum, pt intalnirea din 29-30 martie s-au inscris : Cristina, Lori, Ana si eu. Asteptam muuulte doritoare!
SUN24+