Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

sa revin ca n-am terminat ce aveam de spus

sunule mai incet cu munca mami, ca statuie nu-ti ridica nimeni...

Boti eu te trag oficial de urechi si iti zic sa lasi tigarile alea odata! restul nu-i mare bai dar fumatul da!
in privinta relaxarii sa stii ca parerea mea e ca asta e de fapt cheia succesului.... cred ca am mai zis, noi am fost singuri singurei cind am avut-o pe Anna, nu a fost nimeni sa ne streseze cu sfaturi cum trebuie si asa da asa nu si a fost ff bine, nu e mare filozofie sa schimbi un pampers, speli copilul si sa-i dai sa pape, dupa citeva zile asa iti intrii in mina... nu m-am strofocat cu mii de griji, ea a si papat bine sin, eu cintar nu am avut, se vedea ca creste, ce conteaza de fapt exact numarul de grame luat, important e ca vezi ca ia si ii merge bine, si multe altele asemenea. nu am avut termometru de baie de ex, incercam apa, era placuta si calduta, f bine! in camera la fel, ne era bine noua, ea avea minutele si piciorusele caldute, totul ok! n-am numarat nici pampersii, fetele de la scutece stiu ca la un moment dat era o psihoza adevarata citi pampersi are pe zi si de ce al meu 5 si al tau 7.....vorba americanului sit back and relax and enjoy...

vicky despre olita eu am o parere: noi am facut mai devreme la olita pt ca purtam scutece de finet, si cind simti ud e mai probabil ca te obisnuiesti mai repede sa spui. eu de la nepoteii mei stiu, cind erau un pampersi nu spuneau defel ca vor la wc, cum ii lasam in chilotei si se udau alergau imediat sa se plinga... poate gresesc dar cam asta cred ca e cheia, evident ca trebuie inceput la o virsta rezonabila, sub un an mie mi se pare inutil. cu fii-mea eu inca nu am incercat ca e la gradi si astia nu incep pina in doi ani, deci ar fi cam inutil. pediatrii aici tot la doi ani te sfatuiesc sa incepi trainingul, e si o vorba ca cu cit te apuci mai devreme cu atit va dura mai mult....

va pup si asteptam vesti bune de la echo-istele zilei.

24+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetele/Buna dimineata fetele

Hai ca in curand o sa ma mut in orash, zau! Familia teleleu, noi suntem:)

Cris daca te simti bine, poate mergeti in vacanta! Tu ai vreme:) Deci te pun pe listutza de..greviste!:))

Boti mic, ce hazliu suna "Laurash pepenash"..se si potriveste:) de altfel. Pai, poate cand ai drum prin Bucuresti dai un semn si ne adunam. Daca nu, o sa venim oricum in vizita pe la matusi, si o sa te racolez la un plimbat de Garga si Galu pe faleza.

Dara foarte frumos ce ai scris! Cred ca fiecare mamica simte fericirea asta nemaipomenita...este frumos s-o si exteriorizam, sa incercam s-o asezam in cuvinte..atat cat se poate! Foarte fain ca maine stai acasica!

Lori imi pare rau de analizele un pic aiurite, dar le rezolvi tu! Important e ca Daviduchele e bine, sanatos! Te trec si pe tine pe listuta de intalnicioase!

Kimi felicitari pt bebelina frumoasa si sanatoasa tun! Si cu nasucul mamicii! Si bravo si pt placenta si pt tot! Asa imi place sa va citesc...radioase!

Mishuc eu ma gandesc cu incredere si duiosie la nastere! Mi-am trasat in minte cele mai mari dureri si tot nu m-am speriat! Momentan sunt gigi-duru si cred ca asa voi ramane, la cat de incapatanata sunt! De nascut nastem toate..nu se poate altfel:) Nu-ti face griji, va fi bine!

Caprioara te asteptam maine cu vesti bune despre Ilinca! Io-s tare convinsa ca nu a crescut nimic intre timp!:) Si sigur ca-ti vei putea lua program reduc, e dreptul tau!

Anna drum bun si succes maine la eco! Sa va dea numai vesti bune despre Maria! Si distractie frumoasa alaturi de finii vostri!

Irda te pup scumpa! Am primit sms-ul si ma ofticam tare ca nu le pot anunta pe fete, dar vad ca ai facut-o tu! Sa dea DD sa fie asa pana la final...fara contractii si probleme!

Tecky multumim de vestile de la Miky. Sper sa intre curand si sa se faca sotul bine!

Ana da, asa e...vei avea un bebe!:) Te trec si pe tine pe listuta...abia astept sa te vad!

Kimi ai grija cu alunecatul! Bine ca nu s-a intamplat nimic!

Dana daca nu sunt dureroase inseamna ca-s faimoasele BH. Si astea pregatesc corpul pt momentul expulziei. Ce sa zic, intreaba-ti dr totusi! Si ia scobutil si stai in pat, cand te mai supara!

Bujolinu meu cuscros:) cum le stie ea pe toate ca un om mare:). Foarte de acord si cu premergatorul si cu pampersul! Foarte tare ca ai atata colostru..nu stiam ca se poate asa mult, de la varsta asta a sarcinii! Eu zic sa stai linistita pt ca o sa ai si laptic.

Monica da, e adevarat! Si prietenele si mama mi-au zis ca "alaptatul e placere si nu durere" si mi-au explicat cam aceleasi lucruri! Multumim! Mai cu pampersul..eu cred ca scutecele astea de unica folosinta au un mare aport la invatatul cat mai tarziu cu olita. Pt ca lui bebe ii este comod asa si nu-si mai obisnuieste creierasul sa ceara/sa se tina! Eu am de gand sa incep mai devreme...acum, vom vedea! Nu vreau s-o fortez in nici un fel, la nimic!

Boti stai linistita, ca te insotesc la nebagat la paruieli! Mi-am propus sa fac tot ce tine de mine ca totul sa decurga cat mai natural pt bebelina. Dar ce se va intampla cu adevarat, vom vedea! Si oricum...ce rost are sa ne paruim? :) Totusi..o mica bataitza s-ar putea sa-ti iei cu tigarile alea..chiar nu-s bune, zau!

Lori foorate simpatici sunteti si burtica la fel! Sa fiti fericiti!

Nati ma bucur cu adevarat! Va fi bine, stiu asta! Noh...acum ce sa zic, daca trebuie sa te abtii de la dulciuri, fa-o! Mananci tu dupa, acum important e sa fii sanatoasa...ca sa fie si bebe sanatos! Pup fata curajoasa si draga!

Ella frumoasa burtica! Pai baieteii se imbraca si ei frumos la botez..sunt fel si fel de costumase! Si sigur o sa vorbim dupa ce se nasc bebeii, doar ne mutam la scutece..in aceeasi formatie!

Narcis Galu face bine-bine...muta si ea mobile pe acolo, ca-mi fuge la propriu burta stanga-dreapta! Sa stii ca azi am introdus ceva "nou" in meniul unui restaurant: cartofi natur cu nitel unt si patrunjel tocat peste, cu piept de pui la gratar stropit cu nitica lime si salata de sfecla roshie! Daca si cu asta ma bateti, ma intorc la cartofi prajiti, nene Hai pune poza aia mai repede!

Vicky la cresa? Sa va ajute DD si sa va primeasca. Ma bucur ca femeia a fost ok, chiar si asa limbuta!

Roxana nasol cu carceii. Incearca sa tii laba piciorului..perpendicular..adica trage cumva degetele spre tine. Nu prea stiu sa explic si oricum nu-i decat o metoda sa mai scapi din cand in cand!

Marina imi pare rau ca ai avut asa greturi urate! Scrie mai repede 10 mesaje ca sa te vedem in timp real! Sanatate multa!

Mona stai in patutz si ai grija de Codrin!

Ruxandra bafta azi la eco! Si multumim si tie pt ajutor!

Monica multumim de link..il stiam si eu. Gazelutza e una dintre fetele care ma impresioneaza teribil.

Bujo multumim pt info! Tare-mi place cand fiecare mamica/viitoare mamica isi spune aici un crampei de experienta. Tare util!

Adriana si eu beau apa muuulta. La birou beau apa calduta in care imi storc niste lamaie...si beau vreo 2l. Iar acasa inca vreo 2 + sucuri naturale de fructe si legume +lapte. Bobarnace zici?:)

Biri nu-mi ridica nimeni statuie, adevarat! Insa eu sunt nr. 2 in firma si cum seful mi-e plecat, am ramas "in charge". Si vreau sa le fac pe toate cat mai bine si mai repede...e si ultima luna in care am de gand sa mai merg la munca. (oficial, pt ca neoficial o sa fiu destul de des pe acolo, pt ca o sa-mi fie dor de ei)

Asta e un mesaj inceput aseara si terminat acum dimineata, pt ca aseara mi-a murit reteaua si n-am mai avut rabdare sa se ridice!

Va pup pe toate, fetele cu baba ca mine...aici pare ca va fi acceptabil:). Va urez o zi de vineri scurta si frumoasa, plina de vesti bune!

p.s. V-am zis ca duminica ne mutam ACASA?

SUN24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici de pepenasi,

imi place cum se vede noul nostru nume :)
merci fetelor inca o data pt urarile de bine, va pup pe toate

eu azi sunt asa de adormita, cred ca si de la vremea asta mohorata de afara, noroc ca e vineri

Lori24+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata fetele. Nu am mai reusit sa intru aseara sa spun si eu ELLEI [BIS] LA MULTI ANI! [BIS]
Am picat rapid la orizontala - eu eram franta... La serbarea Elizei a fost foarte frumos, deci am chiulit de la mega-sedinta de dimineata (nationala nr 3 de anul asta!!!). De la 12 insa m-au luat de proaspata si am mai iesit la 6. Cu o pauza la pranz, de 20 de minute in care am mancati toti in viteza calului, nu de alta dar ne-a sunat sefa sa ne intrebe cand terminam de mancat, ca reluarea discutiilor era programata la ora 2!!!
Pentru cine intreba si restul de curiosi - sefa mea este angajata de mai putin de un an, deci nu stiu clar daca s-a abtinut pana acum vreo 3-4 luni de la a-si arata coltii, sau are acum ceva cu mine, cu contextul, cu noi toti, nu e clar. Ce e clar... e ca felul in care imi raspunde mie si reprosurile "stilate" pe care le emite sunt un semnal! Este vizibil incomodata, iar ca persoana simte nevoia unui control extrem. Este genul care te urmareste sa vada daca scrii pe mess (desi aici nimeni nu sta pe mess - de ex eu comunic doar cu sotul meu, ca ma anunta cand pleaca dupa fata sau altele de genul asta). Partea cea mai nasoala in toata povestea asta e ca nu are nici habar de ale meseriei si de ale specificului!!! Sefa de dinainte era a naibii tare, dar era beton de desteapta! BE-TON!
Asa ca astept sa vad ce urmeaza. Daca raul merge inspre mai rau, concediul ma cheama si basta.
Gata, va pup si ma semnez

Anca, mami de Eliza si 23+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Doamne Anka numai cand ma gandesc la sefa mea ma apuca nervii, abia astept sa treaca cele doua sapt caci atat mai am de stat in acest cuib de viespi caci altfel nu pot sa-i spun.
Daca simti ca iti face zile fripte nu mai astepta si intra in concediu, ca de cat sa te enervezi intruna mai bine stai frumusel acasica.

Mie mi-a fost foarte greu tot acest timp, mai ales ca noi suntem 9 fete in birou + sefa 10, macar daca ar fi avut biroul separat dar de unde....noroc ca azi e la buc, mereu vinerea se duce la sediul nostru de acolo...

vad ca e cam liniste pe forum, ce faceti mamicilor de pepenasi?!

Lori24+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna gagici,

am revenit, ma simt ceva mai bine, mai am contractii dar nu atat de dese....si inca sunt dureroase...
...voi sta in pat si ma voi uita la tv...

Va pup pe toate, luni am programare la morfo-fetala...spe ca totul sa fie bine, dr a zis ca fetita e mai micuta, ceea ce poate semnala ceva probleme,de aceea m-a si inscris atat de repede la morfo-fetasa....sper din suflet ca printesa mea mica sa fie bine...

Cami, 21s+ Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

anka, nasol cu tipa asta, ceilalti colegi ai tai ce zic? Oricum, nu se merita sa-ti faci nervi cu ea daca se poarta in felul asta. Nu stiu de ce, dar am impresia ca e mai greu de lucrat cu femeile sefe, eu am avut mereu barbati sefi si a fost mult mai bine. De fapt, mai mereu am fost doar in colectiv de barbati si nu mi-a displacut. De exemplu, chiar si acuma cind sint gravida ma distrez o gramada cu colegii care ma invinuiesc ca se ingrasa din cauza mea, cica in halul in care maninc la birou le fac si lor pofta. Cam la fel cum face sunul pe aici cu noi

sunule, ce repede ati terminat renovarea, eficienta va scrie pe frunte, zau. Si zi asa, de cind esti sefa pe plantatie nu mai ai vreme de forumuri, asa-i?
atb, da, stiu Clujul bine de tot, acolo am facut facultatea, e orasul meu de suflet. Si sora-mea a stat in zona in care ai stat tu, insa acuma s-a mutat de acolo. Sa stii ca si eu beau o gramada de apa, am avut o perioada in care nu beam asa multa, dar acuma beau cite zece pahare pe zi, mai ales stind la birou. Cred ca bebe isi cere tot de ce are nevoie, de exemplu eu nu mincam niciodata grapefruit, acuma am avut o perioada in care mincam zilnic grapefruit. Pofte de gravida, na.
biri, perfect de acord cu relaxarea, nici eu nu iau cintar, tocmai pentru ca simt ca ar fi prea stresant pentru mine daca l-as avea in casa. Si cu nasterea la fel, sint convinsa ca natura o sa-si spuna cuvintul, de-aia nici nu ma uit la emisiuni cu nasteri sau altele asemanatoare, ce-o fi o fi.
narcisa, c-ai intrebat de limbile vorbite, eu as vrea sa vorbesc cu bebe in romana. Ca de expus o sa fie suficient de expus la limba germana si sint convinsa ca o sa o prinda mult mai repede decit mine. In plus, am citit un studiu conform caruia parintii trebuie sa vorbeasca in limba materna cu copilul. Pentru ca, argumentau ei, oricit de bine ai vorbi o limba straina, tot nu o vorbesti la fel ca un nativ, iar copilul va prinde greselile tale de gramatica sau pronuntie. In plus, eu stiu o gramada de familii mixte care aplica treaba asta. O prietena de aici din Elvetia e casatorita cu un elvetian si ambii parinti vorbesc cu copiii pe limba lor, in plus, una dintre bunici e englezoaica si vorbeste engleza cu nepotelul. Asa ca baietelul cel mare se adreseaza mamei in romana, tatalui in germana, iar cu bunica vorbeste engleza, fara sa le amestece. Mi se pare o treaba excelenta.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna gravidutelor de pepenasi!
Nati ma bucur ca totul este in regula cu bebelusul tau!
Monalac te rog sa nu mai gandesti negativ,totul va fi bine si vei duce sarcina la bun sfarsit!Alunga-ti gandurile negre si nu uita ca noi suntem si vom fi alaturi de tine si la bine si la rau!
Bujo iti multumesc pt toate informatiile pe care le scrii pe forum,sunt noutati si informatii foarte utile.Eu le-am salvat intr-un folder.
JjOVANA,MIKYCRIS,Mada si toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineata fetili!!!
eu aseara am fost la inot..si tare bine m-am simtzit
azi am implinit 25 sapt si cica e baba mea!!oricum m-am trezit cu ciripit de pasarele la fereastra,ceea ce m-a bine dispus
eu transpir rau de tot in fiecare noapte si raceala vad ca totushi nu e ,chiar dc am nasul infundat!!!
in rest suntem bine,deshi am 0 luna si ceva de cand nu mai shtiu nimik de Maria...si mereu ma gandesc dc ia in greutate sau nu..o mai sun pe dr azi ,poate poate ma cheama la ea
acum va pup ma duc la cafea!!

Ana-Maria24+
am oMARIA!!!AMR 16sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata fetelor ,cam tarziu dar azi sunt libera si am lenevit in pat,acum am citit ce s-a scris ieri.
Lori casa de piatra ,ce poye frumoase ai ,sunteti frumosi amandoi.
Sun sincer abia astept sa fac eco saptamana viitoare sa vad fetita mea iubita.
Biribu ai dreptate cu cezariana,eu una o sa fac probabil dar pnetru ca asta este indicatia medicala -bebe mare eu mica in bazin- dar sa vedem pana la capat daca isi mentine bebe ritmul .Altfel eu una optam pentru naturala nici nu vroiam sa aud de naturala dar nu vreau sa ris viata fetitei pentru nimic in lume daca se pune problema asa ,eu si sotul am facut tratament cu diferite pastile ca sa o avem si nu vreau sa imi asum nici cel mai mic risc ,abia astept sa o am in brate indiferent cum voi naste.
Bujo foarte util ce scrii tu acolo despre bebelusi si ce trebuie sa faci.
Anka laura ce sefa rea ai ,si mai rau ca e si slaba profesional,fi tare trebuie sa te descurci tu.
Ana xena bravo cu inotul, si eu transpir mai mult si am nasul infundat Partea cu nas infundat am inteles ca e normala ca se usuca mucoasa ,de la ceva,dar nu mai stiu exact am citit la efcete ala sarcinii.

Pupici tutror fetelor ca nu tin minte numele tuturor sa va scriu sepoarat fiecareia,am si eu un neuron amarat si trebuie sa reziste la multe.

22+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput