Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Bujo, si eu ma gandisem la prescurtare: Meli, care e frumoasa foc. Si ca sa vezi coincidenta, seamana cu melon (pepene in engleza), ca tot o sa avem noi niste "pepenashi" .

Nati, m-am bucurat enorm sa citesc vesti bune de la tine. Sa va aiba DD in paza!!!

Am uitat sa spun ca la eco mi-a zis Dr. Herghelegiu ca IRR-urile sunt spre limita superioara, dar sa nu-mi fac griji, ca nu-i nimic grav. Nu mai stiu, care e cauza din care sunt astea cescute? Anka, poate imi spui tu, ca parca tu le aveai asa?

Maine mergem la un botez si cu ocazia asta sarbatorim si vestea ca avem o Ilinca.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca(22+ sapt)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Ce valori ai mai exact la IR-uri?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Cristina, da, si eu ma mai lupt inca cu niste greturi. Total diferit de data trecuta. Acum inca nu pot sa suport mirosul de cafea. Sper sa treaca totusi, sa nu ma tina pana la sfarsit.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Locca, ai dreptate, sunt si chestii pe care nu le poti controla. Eu sunt sigura ca daca ajunge la bona, o sa-l lipeasca de tv , dar macar acasa o sa-l tin cat mai departe.

Vicky 24+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Caldura mare, moncher...
Sun, Galu e bine, asta-i vestea cea mai importanta...Meniul, uite, din punctul meu de vedere se aproba, este ok.Acum ai doua variante de meniu...Bine ca va mutati la loc in casa voastra duminica!!
Dara_D, important e sa fiti bine amandoua, si tu si fata.Ce daca e cezariana?Asta n-are nici o importanta daca amandoua veti fii bine.
Camy Pus, sa stai in pat linistita si sa n-o agiti pe Timeea prea tare
Turturica, multumesc pentru raspuns...Acum devine mai clar, m-a luminat si Mada, eu o sa vorbesc romana, meu marido va vorbi in portugheza si o sa-i gasim o dadaca rusoaicaaaa..
Ankalaura, daca n-ar fii atat de reale cum spui, reactiile sefei tale ar fii amuzante. E frustrata femeia, ce vrei??
Caprioara, fetitaaaa!!!Felicitari pentru pereche!!!Ilinca - frumos si autentic, Melania...
Ma uit la Anaxena si vad ca mai are 4 luni...16 saptamani...Cum trece timpul
Merg si eu la doctor luni iar la morfo fetala la inceputul lui aprilie cred

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (19+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Loca, baietelul tau de fapt e fetita!!!! Felicitari!!! Wowww, iar au luat bebeii- fetite avans....Aaaa...nici eu nu mai beau cafea de cand am ramas insarcinata, fiindca nu mai suport mirosul!!!
Narcisa, cat de cald e la tine???

Cristina 16+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Marina haine pt gravide foarte frumoase si la preturi accesibile gasesti la magazinul Cocor la parter si la etajul 3.
Caprioara felicitari pt fetita si pt faptul ca vei avea pereche!
Eu azi implinesc 23 saptamani si am citit la odiseea sarcinii ca nu mai avem voie sa stam picior peste picior,ceea ce mi se pare o mare prostie.Eu ma simt asa bine stand picior peste picior!Voi ce ziceti de asta?
Tecky 23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

Loca, baietelul tau de fapt e fetita!!!! Felicitari!!! Wowww, iar au luat bebeii- fetite avans....Aaaa...nici eu nu mai beau cafea de cand am ramas insarcinata, fiindca nu mai suport mirosul!!!
Narcisa, cat de cald e la tine???

Cristina 16+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Cristina e cald cald de vreo 3 zile...Cam 35 de grade au fost ieri.Eu sunt bucuroasa ca voi naste iarna...In fine, impropriu spus iarna dar ceva mai racoare va fii incepand din aprilie

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (19+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Tecky, ce prostie mi s epara sa nu mai ai voie sa stai picior peste picior. Eu cred ca poti sa stai asa cum iti e bine. Eu si de dormit dorm tot ca inainte. CAnd nu o sa mai pot, o sa schimb.

Narcisa, ai dreptate sa te bucuri ca nasti pe racoara. Eu ma tem ca o sa ma umflu cat un balon cand o sa dea caldura :(.

Vicky 24+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Cum adik frate sa n-ai voie picior peste picior? Poate ca nu mai e asa simplu sa stai in pozitia asta da sa nu fie voie...

bujo 21+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor uitati-va ce am gasit la sapt 23 chiar aici pe forum DC la odiseea sarcinii:"Picioarele incep sa vi se umfle si apar vene varicoase. Nu stati picior peste picior, iar daca va odihniti, asezati o perna sub picioare. Purtati colanti speciali pentru femeile insarcinate. Prin intinderea muschilor uterini puteti o durere ca un junghi. Nu va speriati! Odihniti-va!"

Mergi la inceput