Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ella, LA MULTI ANI si tot ce iti doresti.
Lori, CASA DE PIATRA.
Nati, ma bucur ca bebele e bine.
Mada, foarte frumoase pozele. Si fetele au avut niste toalete excelente. De unde ai luat rochita pentru finuta? Aici pentru botez sunt niste "camasi de botez" dar fara nimic special.
Irda ma bcuur ca esti mai bine si in sfarsit acasa.
Mona, fii optimista. Totul o sa fie bine si o sa ajunge la 9 luni!

Stiti, pe mine tare ma distreaza fazele cu olitele din ziua de azi. Desigur copiii nu fac mai devreme de 2.5 ani sau chiar 3, pentru ca "nu se poate", "bebele nu vrea". DAr daca va intrebati mamele, veti vedea ca toata am facut la olita pe la 1an si ceva. DAr de, atunci motivatia era mai mare ca scutecele trebuiau spatalate, calcate etc.

Eu azi am fost sa-mi inscriu bebele la cresa :). M-a cam deprimat faza, ca dupa ce ca am facut inscrierea cu 9 luni inainte (as vrea sa mearga din ianuarie), parca vad ca o sa fim refuzati pe baza unor criterii numai de ei stiute. O sa primim raspunsul prin octombrie-noiembrie .

Ieri a venit femeia la curatenie :). Este frantuzoaica get-beget si are o limbaritzaaaaa de m-a obosit groaznic. A fost ok, am fost multumita 90%, dar cred ca e un maxim, mai bine nu gasesti.

Vicky 24+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Monalac, ce ai zice tu sa stai mai mult in patut, sa te ocupi de Cris cand este absoluta nevoie si sa stai mai linistita?
Incerc de o ora sa pun 1 poza pe picasa si nu reusesc, nush de ce...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (19+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Multumesc fetelor care mi-au admirat bluzo-rochita rosie . Ea cica e bluzita, dar cum eu sunt mica de inaltime, imi e mai lunga , oricum, mi-a placut si mi-am cumparat-o chiar si asa.

Didi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Vicky, bine ca ai gasit-o...Si 90% nu-i asa de rau.Tu cum o sa faci cu Maya, cum o inveti si frantuzeste si romaneste sau cum??

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (19+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Narcisa, ai dreptate, 90% nu(i rau, dar sunt eu carcotasa :).
Despre limba, noi o sa vorbim amandoi romaneste cu ea, dar o sa facem o activitate pe zi in franceza (aceeasi activitate), de ex povestile si tot ce e pregatire pentru scoala : sa numere, alfabetul. Eu nu prea sunt adepta tv-ului, asa ca la tv dupa un an-2, si cu foarte mare masura.

Vicky 24+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

offfffffffff fac eu ce fac si tot nuam timp sa intru mai des......
in primul rand va salut pe toate fara exceptie va
am citit asa cam pe "diagonala" ce s-a mai intamplat si vad ca au aparut si vesti bune..............
nati ma bucur enorm ca bebe e bine si ne rugam sa fie bine pana la sfarsit

fetele eu am o problema naspa rau de tot si nu stiu cum sa o rezolv asa ca HELPPPPPPP .......................................
de doua zile mi se pun carcei la picioare................
aseara m-a apucat plansul ca nu ma putem misca si dupa ce au trecut abia puteam calca pe picioare.
nu stiu cum sa fac sa nu ma mai doara...........
la gambe mi se pun carcei si am ajuns sa imi fie frica sa ma intind seara in pat de teama sa nu mi se puna iar carcei.......
va pe toate si sper sa pot intra maine sa mai scriu.............

ROXANA+17 de Bianca Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mona stai cumintica in patutz si menajeaza-te cat poti de mult. Ai grija de tine si de burtica.
Vicky ma bucur ca ai fost multumita cat de cat de tanti aia.
Rochita pt botez e de la un magazin de indieni, deci propietarii sunt indienii hainutzele nu stiu de unde le aduc sau unde le fac. Si aici normal traditional sunt rochiile alea lungi unisex. Oricum si rochia asta e sg care am gasit-o sa imi placa am mai gasit la un magazin de turci cu din astea pt copii da erau urate prea impopotzonate sau prea simple dar nimic deosebit si dragutz. Oricum si pretul a fost pe masura 60 de lire rochia cu pelerina aia si caciulitza si papuceii au fost separat vreo 10 lire.
Legat de olitza la noi se zice ca de pe la patru luni sa pui bebeul pe olitza la tine in brate ca sa ii sprijini spatitzul si etc si de ex vecina mea a pus fata de pe la 6 luni si asa o trezea odata pe noapte si etc si da fata face la olitza noaptea si ziua la toaleta bine acuma are 4 ani fata dar de ex eu am observat la Arianna ca am incercat si eu zic hai sa vad functioneaza sau nu dar nu mi s-a parut deloc pregatita si acuma e mare si vad ca incepe sa inteleaga dar tot nu destul cat sa poata face la olitza. Si eu eram categorica inainte sa am eu bebe dar pe parcurs mi-am schimbat ideile. Am mai citit carti studii etc si am ajuns la concluzia ca fata mea e din categoria celora care mai bine astepti sa fie pregatita decat sa te chinui inutil dinainte.
Legat de tv si eu ziceam ca nu si nu si numai cu program si etc dar si aici mi-am schimbat parerea bien numai partial nu cred ca e ok sa abandonam copilul la tv dar sunt destule programe si desene educative in ziua de azi si uite dovada fata mea cele cateva cuvinte care le zice in engleza le stie de la desene, aici sunt doua posturi speciale pt bebelusi unde invata litere cifre culori animale hainutze etc prin desene din alea scurte si simpatice cu diverse animalutze, au si emisiuni cu animale si despre natura si cum crec florile si cum face gaina oua si etc. Nu se uita toata ziua dar o mai las si la desene. Din carti ii citesc dar ea de ex nu e fascinata de ele se plictiseste rapid si nu are rabdare sa ii arat eu la fiecare pagina ce si cum are momente cand vine ea singura si vrea sa ii arat din carti da numai astea super simple cartonate de bebeii dar si atunci nu are destula rabdare. Asta e fiecare copil e diferit.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Narcisa,Mcoca,Mon,Madina,Violeta va multumesc.
MADA sper sa gasesc lucruri frumoase ptr bb al meu,dar nasii cred ca o sa i cumpere hainutele ptr botez.
NARCISA nu stiu ce sa ti raspund!Noi la anu in august vrem sa ne intoarcem in tara.
Iti spun cum as face eu ,in casa am vb cu el romaneste iar la gradinita ,scoala ar vorbii italiana .Copiii sunt f.inteligenti!E mult mai usor ptr ei sa invete o a doua limba!
La tine e alta situatie ca ai sotul brazilian si nu vb cu el romaneste,nu!
O verisoara de a mea casatorita cu italian are o fetita!Cind avea 3 4 ani au mers in Ro ptr prima data ,fetita nu stia nici un cuvant in ro.A invatat in 2 luni lb romana!
Premergator eu nu cred ca o sa i iau!Dar poate ma razgandesc !
In schimb sigur o sa i iau bouncer!Am vazut unul la chicco super!
Scuze ptr romanul scris

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salut la toate -utele.
am revenit si eu pe forum....nici nu cred ca ma mai tineti minte, am scris cateva mesaje pe la inceput dar ma simteam f rau si am disparut la un moment dat. am trecut prin momente oribile...am stat in spital cu perfuzii o luna, nu credeam ca mai rezist...si totul din cauza greturilor... Cand am revenit acasa v-am urmarit discutiile dar nu aveam putere sa scriu...
Acum mi-am mai revenit, greata aproape ca a disparut si ma simt din ce in ce mai bine. ma mai deranjeaza cate una alta dar nu se compara cu ce a fost. ma bucur ca la voi totul e bine si sper sa vorbim mai des si sa nu dispar din nou de pe forum

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

ella desi cu intarziere iti spun din tot sufletelul sa fi sanatoasa si sa ai o sarcina cat mai usoara
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!

ROXANA+17 de Bianca Daniela

Mergi la inceput