Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Nati ma bucur pt vestile bune, multa sanatate in continuare.

Ma bucur fetelor ca v-au placut pozicile, cand am sa le descarc pe cele din "saptamana" de miere am sa le atasez pe link si o sa va anunt.

Lori24+ bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

quote:
Originally posted by dara_d
Ieri m-am enervat cu aia de la RCS-RDS ca nu mi-au pus net-ul acasa au tras cablu si atat ca nu mergea ceva la caseta de pa scara ,niste neseriosi ,am dat tel am reclamat dar cine stie cand se va rezolva ca in contract scrie clar 30 lucratoare dureaza .

Si eu am patit-o rau cu rds-ul. Am semnat contractul in octombrie 2007 si de-abia pe 30 ian 2008 au venit sa-l instaleze, deci dupa 3 luni. Degeaba am facut reclamatii peste reclamatii in fiecare saptamana, plus reclamatie la OPC, pentru ca in contract scrie 30 zile. In cele din urma i-am amenintat ca ii dau in judecata! . Nu iti spun ca cele 3 luni de abonament gratuit pe care le ofera nu sunt 3 luni complete, ci prima luna este defapt din ziua cand instaleaza pana la sf lunii respective, deci la mine 30 si 31 ian. Dar asta e, ce era sa fac, ca daca reprogramam instalarea de pe 30 ian cine stie cand mai veneau. Ma enervasem foarte mult in perioada aia, noroc ca avem niste vecini intelegatori, cu router wireless, care ne-au lasat sa folosim conexiunea lor la internet in perioada aia

Didi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Ella, la multi ani, o nastere usoara si un bebe sanatos!!!!!

Bujo, si eu sunt de acord cu ce ai spus tu, nici eu nu am folosit premergatorul la Adrian, stiam si eu ca nu sunt indicate, desi inainte erau in mare voga.... Am si eu cunostinte care au avut probleme cu copiii de la premergator, dar am si mai multe care nu... DEpinde de copil, de parinte.... Eu intentionez ca nici la bebe mic sa nu il folosesc...Dar, zic si eu ca Boti, sa nu spui niciodata ca nu o sa faci un lucru ca nu poti sti pana la urma...

Bune sfaturi cu alaptatul, bune si cele cu olita, si eu am inceput sa il pun pe Adrian pe olita, facem progrese dar f incet....

Nati, bravo, bine ca situatia lui bebe este buna.... Incredere si va fi bine!!!

Azi m-am epilat, intr-adevar pe picioare creste mai greu dar in zona pubiana mai repede....
Maine merg la control si la eco 4D la nenea IOsup, sa-mi tineti pumnii fetelor... Sa fie bine!!!! Asa ca in curand o sa imi pun si eu carucior bleu sau roz, vom vedea maine....

Nush ce vroiam sa mai zic....AAAA, la eco morfo poate sa vada si chistul meu, ce dimensiuni are... sa il intreb pe Iosup, credeti ca o sa imi zica sau mai bine sa stau in banca mea?

Offf, cu vremea asta naspa nici nu stiu cu ce sa ma imbrac maine....

Pupici!

20+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Didi da darnici vecini mai ai, fain asa, si tata e cu rds/rcs si numai pb are cu ei da adac altul nu e in zona la noi plus la ei are la telefonul fix cateva minute sa ne sune pe noi si ii convine, da na astai romania si nu numai si aici si neseriosi noi in vara cand ne-am mutat doua luni m-am certat cu aia de la british telecom pt o nenorocita de linie telefonica ca aici ca sa am internet nu conteaza firma trebuie linia asta de la BT si doua luni m-am certat cu ei de mi-a venit factura de 200 de lire la mobil si cu chiu cu vai am reusit sa instalam linia aia. Ca noi aveam nevoie de linie ca sa ne putem muta la alta firma de unde avem si fixul si netul. Deci peste tot sunt firme din astea cu "angajati meseriasi". Si la noi suni la ei la servicii cu clientii si astepti vreo doua ore sa raspunda cineva si apoi vb de fiecare data cu alta persoana care normal nu stie ce ai vb cu ala dinaintea lui cu toate ca ala dinainte zice ca a trecut totul pe calculator la cazul tau si tot asa.
Vazut si eu pozele tale faine rochizta aia e din aia faina ca merge sa o porti si cu o preche de colanti cand se mai incalzeste si niste sabotei.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Nati ce veste buna.
Lori casa de piatra!
Bujo sa mai scrii ce mai auzi ca sa am si io despre ce-mi da cu parerea . Si eu is de acord cu Mada si cu Boti, cel mai bine e sa adopti metodele care se potrivesc cel mai bine copilului si tie insati! Si numai tu ca mama poti sa decizi asta. Pe de alta parte e important si sa fii informat si sa stii ce optinuni ai. Iar o data ce ti-ai format o opinie sau ai luat o hotarare, e bine sa fii ferm si sa nu te lasi influentzat de "sfaturi binevoitoare".

Monica 16+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Danangie, pai cum nu e nimic daca se contracta...Sigur, este posibil sa nu fie contractii dureroase sau periculoase dar cum poate doctorul sa-ti raspunda ca nu e nimic??Macar putea sa-ti explice ca ce simti tu sunt asa si asa dar ca n-are rost sa te panichezi pentru ca sunt normale...Sau in fine, ceva de genul asta
Mada, am inteles acum...Si cand ne vom muta inapoi in Ro, probabil ca in casa noi vom vorbi portugheza atunci iar cupilu va invata ro de la gradinita si de pe afara...
Cu pusul pe olita eu nu ma pricep, dar am citit, nu mai stiu unde, despre o mama cu 5 copii si care a aplicat la fiecare copil tactici diferite de pus pe olita - cu unul a inceput mai tarziu, cu altul mai repede, olita m uzicala, olita simpla...Toti au inceput sa stea pe olita cam de la 2 ani jumate.Cu ultimul copil n-a aplicat nici o tactica si copilul a inceput sa stea pe olita...de pe la 2 ani jumate

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (18+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Narcisa stai ca nu cred ca am inteles bine - adica nepoata sotului a facut cezariana dimineata iar seara se plimba pe holul spitalului???

Anna 20+ cu Maria
AMR 20
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

bujo perfect de acord cu ce ai scris in legatura cu premergatorul, auzisem si eu din alte parti ca nu e indicat. Acuma fiecare mama are dreptul sa hotarasca ce considera ca e mai bine pentru copilul ei. Eu una stiu ca la al meu nu o sa ii iau, dar asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa gandeasca ca si mine...

Pupici la toate burticile!

Cristina P 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am citit pe diagonala si scriu repede,pt ca n am o stare prea buna.de ieri de dimineata ma doare mana stanga,dar azi noapte m a durut ingrozitor,n am putut adormi decat la 4,cand mi a pus sotul o sticla cu apa calda pe mana..acum vad ca ma ia iar durerea.in plus,ma doare si burta si acum o ora cand am mers la baie am gasit un chegulet de sange pe hartia igienica,mi e f frica sa nu ma apuce iar sangerarea.bebe e f activ,iar azi noapte,cand ma durea mana ingrozitor,ma lovea f puternic,cred ca simtea ceva.

ELLA,la multi ani,sa fii sanatoasa si sa ai un baietel sanatos!
NATI,ma bucur ca bebe e bine,sa dea dumnezeu ca pana la sfarsit chistul sa se resoarba de tot!
IRDA,am vrut sa te sun,dar nu aveam nr in agenda.poate mi l trim pe pm.ma bucur ca esti ok,sper sa fii la fel pana la sfarsit.

fetelor,sa nu credeti ca daca nu va mentionez v am uitat,dar scriu intr o pozitie tare incomoda...
va pup pe toate .sper sa vina vremuri mai bune si pt mine!
a mai trecut o saptamana si ma rog sa ajung cu bine macar la 7 luni!
25+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

quote:
Originally posted by AnnaBaby

Narcisa stai ca nu cred ca am inteles bine - adica nepoata sotului a facut cezariana dimineata iar seara se plimba pe holul spitalului???

Anna 20+ cu Maria
AMR 20
vinebarza
bebe
poze

AnnaBaby, da, ieri dupa masa era vesela, facuse dus, se aranjase, ne servea pe noi in salon (apartament), cu suc si alte cele,se plimba, o pusese pe micuta la san deja chiar daca nu avea lapte, am intrebat-o daca o doare ceva, mi-a spus ca e ok, nici macar nu statea aplecata...Mi-a spus ca a durut-o mai tare cand i-au pus perfuzia decat cand a facut epidurala, ca n-a simtit nimic...Cam asta e ce am vazut...A, partea mai neplacuta e ca doctorul ei era si al meu si n-a putut sa vina sa o asiste la cezariana pentru ca era in alta operatie si a facut fata cezariana cu doctorul de garda.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (18+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput