Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

ramo eu zic sa mai rabzi un pic
mai bn iei cate juam de pastila de paracetamol o data si dc nu trece si restul
sau mai bn intreaba dr. da un tel si intreaba-l

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ramo incearca un ceai de tei sau daca nu ia o jumate de fiola de alcocamin. nici sa stai asa cu durere insuportabila nu e bine
freshanana multe chestii obisnuite nu le mai suport acum. in schimb ador combinatiile "mortale" cum le zice al meu sot, adica dulce cu acru sau cu sarat. nu dau exeple ca multe sunteti la munca si sa nu pana ajungeti acasa.

poze

Mergi la inceput

wow ce bine arata prima pagina. de ce nu avem toate data nasterii trecuta ? ca eu cd mi-am dat informatiile despre mn am scris si DN...

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

nushulica m-ai omorit cu cotletele de miel, asta fac si eu diseara, na! daca imi faci pofta..

pe urma, da bitza eu am fost fumatoare inainte de sarcina, sotul fumeaza in continuare, eu nu mai pot ca mi se face rau. am mai incercat dimineata la cafea, ca eu am o pb mai veche cu iesitul afara, da' mai mult de 2 fumuri nu merge, imi vine sa vomit. in schimb, dupa alea 2 fumuri ma duc direct la baie

asa, eu pe la 5 plec d ela serviciu si ma duc la cumparaturi pt cele doua aratari de acasa. ca unu vrea lapte Milli, celalalt Zuzu, unul vrea Danonino, altu' Tnuva. Eeee... si p-orma mai vrea si mami niste chestii!

PS Sper sa gasesc cotlete de miel!

7+

Mergi la inceput

ilia m-ai facut sa rad
si cd vor fi 3 ? si fiecare va dori altceva ? tu esti o super-mamica deja
si pe tati cui il lasi ?

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

monica_dicut nu-i bai ca acush vine pastele si o sa bobinez si eu...pana atunci imi pun pofta in cui

bitza multumesc ! o sa fac si modificarile de care zici le aveam in plan si acum dar ma ia somnul cred si mi-e si foame...asa ca le fac mai diseara

intalneala ziceti??? pai si ce delphi noi moldovencele nu ne putem intalni cand vii tu la un eco in iasi?? convocam toate moldovencele si pe teomaria si pe urma facem schimb de poze cu fetele din capitala

am trecut pe toata lumea in listutza!!! daca cineva nu este inseamna ca nu a dat datele sau am omis eu si atunci imi cer scuze!!!cine mai vrea sa fie trecuta pe listutza sa dea datele inca o data si scrieti cu rosu ca sa vad si eu!!!

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

deci nu vreti sa ne intalnim

ilia, eu am zis ca fac cotlete de miel cu salata verde

nushulica, super prima pagina .

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

andreea and, bun venit printre noi si o sarcina usoara iti doresc!
Nushulica, n-am aflat exact...ceva ceva mi-a ramas in cap; la 6S am facut acolo eco(normala) si era 60RON, si cred ca urmatoarea de pe lista , cea de 12-14S, era in jur de 100RON (un pic peste??), apoi preturile cresteau.Oricum ajung eu pe-acolo pana pe 19(mai dau o fuga pe la Mitropolie din cand in cand) si imi fac o poza la toate preturile.
Si mie-mi place prima pagina.Crezi ca , in timp o sa poti scrie si dr.sau ce vrea fiecare (cezariana sau nastere naturala)??? - am vazut pe la alte odisei, da' stiu ca-i multa munca...
Delhinas, sa ne faci o poza sa-ti admiram compleul
Si eu mi-am luat o bluzita cu burtica (frumusica) ; cand vine sotul cu aparatu (din Germania) fac una sa v-o arata.Mai am si-o rochita mai grosuta ramasa de la ceilalti copii, asa ca deocamdata stau bine...
ramonzca79, eu zic ca e suficient paracetamol, algocalminul nu-i recomandat; incearca sa dormi (daca poti)la mine functioneaza...
Pingudina, ceai+lamaie +miere si ..in pat cumintica (oricum , daca a inceput raceala vreo 48 de ore tot isi face ea de cap...)
Oana, felicitari pentru programul redus...te-ai tinut tare si-ai obtinut ce-ai vrut (adica dreptul tau).

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ma bucur mult ca va place listutza noastra!!! promit sa ma ocup de ea ca si asa voi naste mai sper sfarsitul odiseei deci am timp

freshana eu am preluat listutza asa cum era ea inainte iar la cele care nu apare una din date nu=i bai le mai dati o data si le trec cu placere

ramonzcaofff imi pare rau ca te chinuie afurisita aia de durere de cap, nu stiu ce sa zic de algocalmin mai bine intreaba un medic daca ai cum sa nu faci vreo belea...oricum noi toate iti trimitem multi pupici poate asa trece...incearca totusi o baie de abur cu ceai de musetel sau un masaj la ceafa si tample poate trece asa

ilia mama nu eu ti=am facut pofta cu mielul....monica ne-a facut la amandoua ei da-i bataitza nu mie

teomaria ma bucur ca iti place si tie listuta eu pot sa trec ce date vreti voi de ex, numele medicului maternitatea, copii existenti deja...am vazut si pe la alte odisei...doar sa zica fiecare ce vrea sa trec in dreptul ei

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Foarte frumoasa prima pagina! Imi place si mie!

Monique, cum sa nu vrem. Se face frumos afara, ne cresc burticile, si gata stabilim si intalneala!

Ramo, eu zic sa mai iei un paracetamol si sa bei un pic de cola, sau o cafea. Uneori poate face minuni! Incearca si asta. Si eu sunt genul careia ii ceda durerea numai cu 2 tablete de algocalmin, dar de cand cu sarcina, vad ca ma impac grozav si cu paracetamolul! Tin pumnii!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput