Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
onutzu81 spune:
A, si veni vorba si de fumatoare...
Am fumat timp de 10 ani cam 15-20 de tigari pe zi. Cand ne-am hotarat sa avem un bebe doctorul mi-a zis sa le raresc la maxim 5/zi. Incet, incet le-am rarit iar cu 2 sapt inainte sa aflu ca vom avea bebe am renuntat de tot. Mi-a fost tare greu dar am avut vointa; acum am si un motiv in plus si sper ca nu imi voi mai relua obiceiul.
Totusi cunosc mamici care au fumat toata sarcina iar copilul este sanatos tun! Nu incurajez dar nici nu descurajez pentru ca stiu ce greu este sa renunti!
9+
nushulica spune:
oanasm multumesc ! am muncit la listuta si sper sa va placa la toate ca nu vreau sa supar pe nimeni
andreea and ce mult ma bucur ca ai venit la odisee!!! de data asta va fi bine si vei avea un bebe sanatos!! DD are grija de noi
ilia eu n-am fumat niciodata si nici cafea n-am baut, nici macar cappucino...daaar de cand sunt poftesc la bere
pingudina bine ai venit la noi mamico!sarcina usoara si bebe sanatos sa ai!!ai mare grija cu raceala si sarcina mea a debutat tot cu o raceala tuseam de am zis ca o sa-l supar pe bb si n-o sa se prinda dar am bagat muuult ceai cu lamaie am mancat portocale si la sfatul medicului am luat oscilloccocinum si am scapat in 4-5 zile
delphinas ma bucur ca esti mai bine si optimistaasa si trebuie sa fim toate
ma duc acum sa fac modificarile la listutza(cu gandul la cotletele alea de miel)
bebelushul
Delphinas spune:
ce tarasanie am putut face...sa trimit un msg de 2 ori...
eu m-am lasat de fumat, ce-i drept in decembrie 2007, prea tarziu pt a detoxifia organismul. acum mi-e foarte rau cand simt miros de tigara.
inainte de a afla ca sunt insarcinata mancam pufuleti la greu, acum nici mirosul sa nu-l simnt. ieri cand am intrat in magazinul cu hainute pt gravi...tanti vazatoare manca...................pufuleti si am iesit in fuga cea mare ca simteam ca imi vine sa vomit
am uitat sa urez bun venit noilor burticute, sarcine usoare si fara de probleme, bb sanatosi si la timp, fara greturi si alte minunatii.
andreea eu am o cunostinta care vomita orice mananca, chiar si apa daca bea. uneori vomita chiar daca nu a mancat ceva. si tot asa face perfuzi. cat face perfuziile se simte foarte bine, dupa asta ii revine chinul. i s-a spus ca ceea ce are e se numeste dezgravidare....????? nu am nici cea mai vaga idee ca ar putea insemna. oricum eu iti doresc multa sanatate si sa treaca cat mai repede. si sanatate si la burticile racite.
poze
monica_dicut spune:
nushulica, imi pare rau ca ti-am facut pofta :(
Dar promit ca te servesc. Multi ca sa treaca
Si ca tot zicea felicic ieri de intrunire. Nu credeti ca ar fi dragutz sa facem si o intalnire de burticoase? Sa ne cunoastem
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa
EL NINO
bitza2008 spune:
Salutare albinutze harnicutze!Ati prestat ceva de dimineata!!Bravo!
Claudinna, felicitari pt 14 sapt! Si noi avem astazi 14!!!HAi ca mai avem 26sapt si vine marea intalnire!
Ilia eu am fost o mare fumatoare dar de cand cu bb m-am lasat!Si eu si sotu'!Tu????
MAgda,Andreea,Onutzu sa fiti sanatoase si la sfarsitul celor 40 sapt sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!
Al meu barbat are o viroza de toata frumusetea si sta la pat!
Sper sa nu-mi dea si mie!Pupici multi!
14+
freshanana spune:
delphi am aceeasi pblema cu pufuletii de cd am ramas gravi. si cu pomello si cu ton in conserva si cu semintele
:-)
13+
puiutz
pui
freshanana spune:
exact la asta ma gdeam si eu delphi ca ele se pot intalni mai usor in buc. noi nu. ufff!!!
13+
puiutz
pui
ramonzca79 spune:
fetelorrrrrrrrrr simt ca mor incet.....ma chinuie o durere de cap de ieri dimineata.....am luat un paracetamol ieri dar degeaba...ma gandesc sa iau jumate de fiola de algocalmin.....cu altceva nu-mi trece si am auzit ca mai rau faci sarcinii la durere f puternica daca te chinui decat daca iei o pastila.....voi ce ziceti???
...vine minunea!!!
bitza2008 spune:
Nushulica, faina lista; am si eu o propunere ca am vazut pe la celelalte fete trecut in capul listei nr total de gravide si cate fetite si cati baietei si cate surprize-surprize.CA eu is mai lenesa si miar fi mai usor asa decat sa ma holbez(scroll) toata lista.
Fetele eu tocmai am citit despre sapt 14 de sarcina si stau cu mana pe burtica mereu ca cica bb simte mana mea si vine spre ea!Si cica deja cauta sfarcul cu gurita!Aaaahhhhhhh, m-am topit toata! Iubirea lui mama!
14+