Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andreea_and si Pingudina, va urez multa multa sanatate si sarcini usoare. Sa treaca greturile si raceala, sa auzim numai de bine!!

Mersi mult Nushulica ca m-ai trecut pe listuta!! Arata si mai bine listuta acum dupa modificarile tale!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

am comis-o....am luat jumate de fiola....sper sa ma lase pt ca imi sa ma jelesc....de la durere puternica nici nu pot manca....tot ce am mancat azi am vomitat....de dormit nu pot pt ca sunt la serv pana la 19.00....so...

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

hey.... you all...am plecat la bazin!

Oana
14+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ok Codrutza, abia astept

Ramo, treba cu paracetamolu si la mine e nasoala ca si la mine numa cu 2 x algocalmin sau 1 x nurofen trecea. Si pe mine m-a durut rau acum 2 zile si am luat doua paracetamoale si nimic. Cumnata mea mi-a zis ca si pe ea a durut-o capul toata sarcina...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

DN 03.01.1981
UM 18.12.2007
DPN 23.09.2008

9+
atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

aoleu, monica, iarta-ma! se vede treaba ca a venit bb si au plecat niste neuroni. pacat, si asa nu erau prea multi!

freshanana, cd o sa fie 3 o sa fie asa: ala mic o sa fie prea mic o perioada ca sa emita pretentii, pe aia mare o trimit sa-si ia singura si asa imi usurez munca..
cit despre tati.. ii gasesc eu loc pe undeva!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Buna din nou,
Nushulica, Teomaria si Oanasm, multumesc pt. felicitari la adresa bebelusului meu jucaus!!!
Cat despre sex...l-a surprins doctora la un moment dat de jos in sus, cu piciorutele desfacute...si intre ele se vedea ceva....mi-a zis ca intre piciorute inca nu imi poate spune daca se vede cordonul ombilical sau altceva Urmatoarea eco este peste 4 sapt si atunci sigur o sa stim.
Apropos de asta, noi vrem baiat si suntem siguri ca va fi fata!!!:) SANATOS SA FIE, vorba aceea.
Nusulica, te rog mult sa schimbi si DPN mea: 05.09.2008, si.....fie,imi declar si data nasterii: 28.09.1977....sunt cea mai in varsta de aici, nu???
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Ramo, sper din tot sufletul sa-ti treaca! Este infioratoare durerea de cap! Nu are ce rau sa i se intample lui bb din o jumatate de algocalmin!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

gravidutzelor spuneti-mi voi luati nospa??mie dr mi-a zis sa iau la nevoie dar la mine "nevoie" e de cate ori simt vreo intepatura mai puternica oare e ok asa?? de ex azi am luat 1 si acum iar ma doare un pic burtica si parca as mai lua 1...voi cate luati pe zi?

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Freshanana, codruta27, oanasm, nushulica, delphinas, bitza2008, monica_dicut, teomaria, evaf va multumesc mult de primire si de urari, deja ma simt ca intr-o familie!
Delphinas m-am bucurat sa aud vestile bune de la doctor, am fost alaturi de tine cu gandul chiar daca nu am scris pana acum. Imi pare rau de prietena ta, eu incerc sa evit pe cat posibil perfuziile pentru ca m-a chinuit doctorita de la salvare ingrozitor - am venele foarte subtiri si se sparg si m-a umplut de vanatai ca sa nu mai zic cat m-a durut. Si nici nu m-am simtit mai bine dpdv al greturilor, poate doar mai putin ametita. Incerc sa imi pacalesc stomacul cu supa, apa cu lamaie, ceai, dar nimic nu merge mai mult de o data si de cele mai multe ori dau afara imediat. Ca sa nu va zic ca ma scol la 2 noaptea sa imi iau elevitul ca sa nu il vomit si nu imi reuseste mereu. Eu nu am auzit de termenul de "dezgravidare", sincer ma cam sperie denumirea :) , din ce mi-a spus dr si din ce am citit aici pe site sunt simptome de sarcina toxica si ma numar printre putinele "norocoase" care o au.
Pingudina si mie medicul mi-a dat voie paracetamol dar nu as lua decat in caz de febra, ca e periculoasa in sarcina. Incearca si vitamina C, eu doboram raceala mai repede cand luam 1-2g vit C/zi, bineinteles ca e mai bine naturala, daca te tine stomacul.
Nushulica multumim frumos pentru adaugarea in listuta!

Andreea 12+

Mergi la inceput