Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ramo si eu stiu ca paracetamol ai voie sa iei, chiar si 2 / zi, asa ca poti lua din asta mai bine. Si eu simteam ca imi cade ieri capul dar am luat o pastila si am dormit jumate de ora si pe urma a fost incomparabil mai bine.
Nushulica No-spa poti sa iei mai multe pe zi. Asa ca daca simti ca e cazul poti sa bagi. Nu-i problema.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna burtici! Si eu sunt o viitoare noua mamica, programata pentru nastere la inceputul lui Septembrie. Ma bucur mult ca pot sa va citesc mesajele, pentru mine e prima sarcina si nu am prietene sau colege cu care sa pot vorbi despre "minunea" din burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Dragele mele, ca harnicute mai sunteti!

Cu tot cu servici mi-a luat aproape o zi intreaga sa ma pun la curent cu toate noutatile!

XOR, FELICIC - felicitarile mele putin intarziate, sorry dar nu am avut timp sa stau pe net

Le urez si eu bun venit tuturor burticilor noi!!

Ma bucur mult pentru mamicile ce au aflat deja cine se ascunde in burtik

Felicic - ma bucur mult draga ca s-a rezolvat totul si e bine

La noi noutati - am schimbat semnatura

pe toate si va doresc numai bine!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Andreea, imi pare rau ca te simti asa de rau. Stiu si eu pe cineva care a avut sarcina toxica dar a dus-o cu bine pana la capat iar copilul are azi 10 ani. Eu sper totusi sa mai treaca

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

nushulica, eu am luat No spa la sarcina trecuta pt ca am avut pb. pe linga no spa, luam scopantil, am luat si Sumamed - antibiotic - pt dr se temea de o infectie si, in spital, imi faceau de doua ori pe zi litic, adica perfuzii cu Diazepam, papaverina si scobutil. Am nascut prematur, dar bb e f bine! nu-ti face griji!

andreea, se numeste disgravidie si de obicei nu are efecte asupra lui bb.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

'Netatza burtici!
Tocmai ce m-am trezit si eu (daca tot am chiulit de la serv)
Nu pot decat sa va invidiez pentru pofta voastra de mancare.
In ceea ce ma priveste, nu prea pot manca nimic. Nu dar iau decat asa o gura de ceva si mi se face un ghem in stomac.
Cel mai ciudat e ca gustul pe care mi-l amintesc despre o mancare nu are nici o legatura cu cel pe care il are mancarea acum.
Mai pe scurt, nu as manca nimic-nimic.
La inceput macam iaurt cu covrigi si portocale, dar de cand am facut analizele si mi-a iesit Calciu mai mare decat limita admisa, si vit. C in urina am lasat-o mai moale. Acum sunt pe mere verzi si pepene verde dar asta e f f f scump.
A, inainte mancam ciorbe de 2 ori /an, acum bag la greu, dar fara carnea din ele. Sa nu o vad.
Hai ca v-am innebunit de cap!!!!

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

sar`na ilia...asa se numeste ceea ce are amica mea.
cred ca ma pricopsesc iar cu un herpes

poze

6+ o mazarica mititica
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pingudina spune:

Dragele mele, va multumesc din suflet pentru gandurile si sfaturile bune. Este grozav cand simti ca ai aproape oameni ca voi. Mai ales in astfel de momente
pupici multi multi tuturor!

PS. Eu raspund mai greu, pentru ca serviciul e serviciu... chiar si racita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Wowwwwww ce frumos arata prima pagina!
Nushulica tu ai facut-o?Felicitari!Eleganta!

Pe cine durea capul,si pe mine ma doare de mor dar nu am luat nici o pastila ca nu am la mine si astia pe aici au numai pastile de negravide.

Monica spor la cotlete!

Oana repede ai fugit la bazin!

Illa eu pot sa zic ca fumez,ca stau la muca numai intre fumatori firar sa fie deci se poate spune ca fumezsi fumul imi face atat de rau dar nu intereseaza pe nimeni.Sper bebe sa fie rezistent si sa rezite mititelul sau mititica.

Bun venit noilor gravidute!!!!!!!!!!!

July ma gandesc la tine!

Maria2004 tu pe unde umbli?

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

quote:
Originally posted by nushulica

gravidutzelor spuneti-mi voi luati nospa??mie dr mi-a zis sa iau la nevoie dar la mine "nevoie" e de cate ori simt vreo intepatura mai puternica oare e ok asa?? de ex azi am luat 1 si acum iar ma doare un pic burtica si parca as mai lua 1...voi cate luati pe zi?

bebelushul

Mie mi-a dat sa iau 3 nospa/zi (de 40mg) dar dupa ce am avut o sangerare usoara saptamana trecuta si mi-a zis sa iau in general in caz de dureri, plus utrogestan 2/zi pana in sapt 14. Problema la mine cu nospa e ca trebuie sa il iau cu apa...si nu prea sta

Andreea 12+

Mergi la inceput