Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
andreea_and spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Andreea, imi pare rau ca te simti asa de rau. Stiu si eu pe cineva care a avut sarcina toxica dar a dus-o cu bine pana la capat iar copilul are azi 10 ani. Eu sper totusi sa mai treaca
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa
EL NINO
Multumesc mult Monica, cum am spus indur mai usor de cand am aflat ca bebe e bine, chiar daca nu sunt in stare de nimic si depind de sot saracul. Medicul mi-a spus ca bebe isi ia ce are nevoie din organismul meu chiar daca nu mananc, singura problema e cu deshidratarea, ca e nevoie de lichide.
Am vazut ca avem aceeasi data la UM si acelasi DPN, noi inca nu am aflat ce este, felicitari pentru fetita!!
A si cu intalnirea, puteti conta pe mine odata ce scap de raul asta.
Andreea 12+
Delphinas spune:
nu stiu daca e normal, dar am observat ca de mai bine de o saptamana in fiecare seara pe langa infenalele greturi ma mai apuca si cate o infrigurare. oricat de cald ar fi in casa sau oricat de bine imbracata as fi mie mi-e foarte frig. am ajuns sa dorm cu sosete in picioare.
poze
6+ o mazarica mititica
primele hainute
alinushca spune:
Voi probleme cu tristetea ati avut ? Ca pe mine azi asa m-a lovit o tristete (si de la vremea asta si de la griji)...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
6+
andreea_and spune:
quote:
Originally posted by ilia_99
andreea, se numeste disgravidie si de obicei nu are efecte asupra lui bb.
7+
Sarumana de info, oare doctorul meu de ce nu mi-o fi zis asa? Mi-a zis doar ca ma aflu printre ghinioniste..hmmm..
Andreea 12+
monica_dicut spune:
Alinush, io am plans cu lacrimi de crocozaur primele 3 -4 saptamani. Din orice. Orice ma intrista sau indispunea. Nu-ti face griji, e normal . Ai reusit sa faci programare la Iosup? Tre sa suni din timp
Andreea, eu merg in continuare pe acest dpn desi Iosup mi-a zis ca ar fi mai mare cu o saptamana. Cred ca de aceea mi-a putut spune si ce este. Cred ca si la tine deja la urmatoarea eco iti poate spune. Depinde si cum sta. La mine s-a miscat intr-una.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa
EL NINO
nushulica spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Voi probleme cu tristetea ati avut ? Ca pe mine azi asa m-a lovit o tristete (si de la vremea asta si de la griji)...
6+
alinush si pe mine ma mai apuca stari din astea...de ex intr-o seara am plans la stiridaca iti poti imagina era o stire despre oamenii care au nevoie de transplant de organe...si prezentau cazul unei fetite de vreo 6-7 ani...ma rog...nu mai conteaza cert e ca, da, si eu mai am stari de tristete
fetelor multumesc de raspuns am mai bagat un nospa si stau doar in pat pana maine nu ma mai dau jos
musettepink ma bucur ca iti place listutza da, eu am facut-o
ce sa zic despre fumatul pasiv...eu sunt total impotriva dar cand situatia nu permite altfel....asta e! macar bine ca vine caldura si poate mai deschizi un geam ceva sa nu inspiri chiar atata fum de tigara
fetele am facut si numaratoarea suntem pana acum 72 de gravidutze si avem 2 mamici de fetite si 1 de beietel!!! la mai mare! Doamne ajuta!
bebelushul
MommyMagda spune:
Delphinas au aparut si la noi plasturii Compeed pentru herpes. Eu i-am folosit pe cei de bataturi care la noi nu au aparut si sunt super.
Andreea si eu pun utrogestan 2/zi si iau nospa pt. durerile de burtica, dar mie dr. nu mi-a spus cat timp sa fac lucrul asta.
MommyMagda
MommyMagda spune:
Am tot uitat sa va rog sa ma lamuriti eu cu cate sapt. ma trec la sarvcina UM: 22.12.2007 DPN:21.09.2008 (dupa ecografia din 19.02. cand avea dupa eco 9s2z)
MommyMagda
alinushca spune:
quote:
Originally posted by andreea_and
Sarumana de info, oare doctorul meu de ce nu mi-o fi zis asa? Mi-a zis doar ca ma aflu printre ghinioniste..hmmm..
Andreea 12+
andreea, si soacra mea a avut sarcina toxica cu sotzul meu. s-a nascut cu APGAR 10. Dar mereu povesteste ca i-a fost foarte greu. Oricum si-a iubit familia atat de mult incat a facut toate sacrificiile. Putere multa iti doresc!
6+
ancadragoman spune:
Nushule ai auzit inimioara?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete