Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Nushulica felicitari pentru listuta! Ma intrebai cum am pus doar 9,5 kg la prima sarcina...pai de felul meu nu sunt o mancaciosa, si prefer mancarea din legume, peste, pui, fructe. Nu-mi plac dulciurile sub nicio forma! Si eu pana la 32 de ani cat fac anul asta mai mult de 59,5 kg (cat am avut la prima sarcina) nu am avut!
Si la sarcina asta as vrea sa pun greutatea ideala de 10-15 kg! Sa vedem!
Ramo din pacate si la mine sarcina asta mi-a adus dureri de cap. Dr meu zicea o aspirina. O iau, alteori cand sunt suportabile nu iau nimic!
Alinuschca la prima sarcina am fost de o sensibilitate...daca din alte puncte de vedere eram ok, in schimb plangeam din orice! Dr mi-a zis sa iau magne B6 si sa stii ca m-a ajutat!
Bun venit tuturor noilor gravidutze sarcina usoara si bebei sanatosi!
Eu abia astept sa intru in luna a 4 a sa scap de greturi!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor, am si eu o sugestie! Pentru sarbatoritele lunii sau , ce ziceti?

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele sa ma treceti si pe mine maine dupa ce vin de la eco cele care se ocupa de listuta , ca vreau si eu in listuta ..va pupic

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Anca, nu lasa pe maine ce poti face azi! Curaj!!!!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Codruta..as vrea sa zic si eu care e dpn..dar nu il stiu..asa ca maine cand aflu in cate saptamani sunt gravi...o sa ajung la dr sa imi zica si mie dpn...cu exactitate. off grea mai e asteptarea asta

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

alinushca nu cred ca mai e vreo campioana la intristari mai mare decat mine. de fiecare data incerc sa trec peste, dar undeva in strafundul meu aceasta stare persista si stiu ca nu face bine. eu raman ingrozita cand vad cazuri in care femei, caci mame nu le pot numi, isi ucid copii. si altele, isi doresc atat de mult un copil si se chinuie ani de zile.
dar sa ne inveselim un pic... uitati-va la asta....nu-i asa ca e dulce scumpelul? http://www.youtube.com/watch?v=L2tOjenXFgE&NR=1

poze

6+ o mazarica mititica
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Nushule ai auzit inimioara?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

auzit , vazut , tot!!! fix ca la carte e bb

sanziana...mi-e clar acum de ce stai asa bine cu greutatea...eu mananc dulciuri si paste la greu asa ca...nu mai comentez

gata ma duc la somn mai vb diseara

bebelushul

Mergi la inceput

OK, Ancuta draga! Am inteles! Te asteptam cu nerabdare! Haideti, sa ne facem 100 de burtici cu bebici!

Eu eram hotarata sa merg maine sa-mi recoltez analizele, dar m-au sfatuit mai multi colegi (medici) sa mai astept un pic, pentru ca sunt racita! Si risc sa ma pun nenea dr. sa le repet peste un timp! Mai astept, ce sa fac!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Va pup dragele mele!!!
Abia la ora asta am reusit sa intru sa va citesc..am avut iar o zi full la servici si acum ma pregatesc sa plec acasa la puiul meu. Ma bucur ca sunteti bine si optimiste, mai ales tu Delphinas
Musettepinkmultumesc de intrebare si ca te-ai gandit la mine..uite sunt prin preajma dar cu multa, multa treaba la servici si bineinteles ca atunci cand ajung acasa ma ia fii-mea in primire sa-i acord si ei atentia necesara ..si uite asa sunt zile cand nu mai apuc sa intru sa va salut, dar ma gandesc la voi si ma bucur enorm ca sunteti bine toate
Oana cum a fost la bazin??
Eu astazi am fost si am facut Dublu Test, rezultatul o sa-l am in 11 martie...dar sper sa fie totul bine, ecografia de la 11 saptamani a iesit absolut ok, dar despre asta v-am povestit deja.
Va pup pe toate cu mare drag si sper sa mai apuc sa intru diseara de acasa

+11+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Dragutele Mosului,

Va pupez, si sa doresc sa aveti o seara extraordinara! Ne vedem maine la cefeluta!!!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput