Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Da July te rog sa pastram legatura!!!

Eu sangerari nu am avut deloc, doar ca la ultima eco dr a zis ca am placenta decolata p o portinue foarte mare 19mm!!! si mi-a spus ca s-ar putea sa sangerez si sa stiu ca de la asta e, insa nu mi-a spus nimic de ce ar trebui sa fac sau sa ma feresc, absolut nici o restrictie gen stat in pat, nu greutati sau mai stiu eu ce... si vroiam sa stiu daca tie ti-au recomandat ceva de genul asta...

Multumesc si sa ne auzim cu bine luni (parca)sunt cam varza cu memoria...

10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nocom multa sanatate micutzului tau si ai grija si de bebe mic

hai anca nu se mai face ora 3??? te asteptam cu vesti din cele mai bune

evaf si kid 2003 v-am trecut in listutza! evaf scuze ca nu te trecusem la sarbatorite mai gresesc si eu

kid deci asa si tu esti rodul lui '79?? suntem muuulte tare ...inseamna ca ne-a venit randul la facut bebici

preety da datele sa te trecem la listutza; daca vrei ,of course

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

CODRUTA si eu tot o singura ecografie am facut in saptamana 6 si cred ca mai fac saptamana viitoare una ca doctorul meu e in concediu si vine duminica.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

nushulica..hai ca m-am facut frumoasa..m-am epilat sunt fresh...mai e putin pana la eco..
hihi chiar ca am multe emotii.....am niste fluturasi in stomac

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nocom sincer, din patania mea, eu te-as sfatui sa faci cat mai putin efort, de ridicat.... mai mult de 1 kg nici sa nu fie vorba si stat cat mai putin in picioare. Eu de la 6 sapt am inceput cu ceva pete si am ajuns aci... sper din tot sufletul sa nu fie cazul la tine, ca e oribil. Si da, luni merg la eco, gravidoasa fara memorie (ca si mine, de altfel)

_
Our future determines our past
Fasolica de S14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Nocom, ai grija! nu strica sa stai mai potolita!

Beatrice, noi ocupam pozitiile inferioare ale clasamentului. eu o sa merg la control dupa ce vin rezultatele analizelor pe care o sa le fac tot saptamana viitoare. Cred ca nu mai astept Lysteria, care am inteles ca dureaza 2 sapt. ( la Melife), nu?

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, voi ati inceput sa va luati haine speciale? Eu trebuie pentru ca nu ma mai incap jeansii si port doar pulovere lungi cu colanti. Imi trebuie niste pantaloni "burtosi"

Am auzit de doua magazine ok: unul pe Calea Mosilor si unul pe Stefan cel Mare. Nu le dau nume ca nu vreau sa se considere reclama. Cred ca voi le stiti...Ati fost? Ati luat ceva? Cum vi se par hainele, de calitate? O sa merg si eu, dar as vrea si o opinie inainte, pe care mi-l recomandati?

Multumesc!

NOI

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

va astept la taclale la cap 20 un capitol nou pentru mamici norocoase

nushulica sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Va rog sa-mi tineti pumnii saptamana viitoare (pe 10), merg la triplu test. mie pliul nucal mi-a iesit 3 mm - masurat in saptamana 12+5 - si sunt tare tare stresata.

Datele mele pentru listuta sunt:
D.N. 02.04.1981; U.M. 01.12.2007; D.P.N. 05.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Nushulica, datele ptr. listuta sunt:
D.N. 13.09.1980; U.M. 22.01.2008 (ca felicic); D.P.N. 28.10.2008
Bafta fetelor la ecografie. Eu am facut-o pe prima ieri si mai fac una pe 19 martie cand ma vad si cu dr. meu.

bebe de 6+

Mergi la inceput