Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumesc Nushulica...si eu sunt tot un rod (ca sa nu zic o poama) a lui '79

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

nushulica..te-ai facut sexy..bravo asa iubita epilata si dushata ,si eu trebuie sa ma bag la dush si sa ma epilez ca la 2:30 plec la eco..si vreau sa fiu fresh
Eva mersi de sustinere...abia astept sa merg la eco..la prima intalnire cu bebitzul meu iubit
kid2003,anca81 bine ati venit ..sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

In sfarsit sunt si io on-line.
Nushulica iti multumesc mult ca si tu sustii ideea de optimism ca si mine. Suntem cu toate aici sa ne sprijinim una pe alta si sa ne insulfam incredere in noi pentru a putea trece o perioada sensibila ca odiseea in care ne aflam.

Ignatica ... imi pare sincer rau si nu cred ca putem gasi cuvinte de consoloare!!! Trebuie sa gasesti forta in tine insati si sa o iei de la capat! Cu toate suntem alaturi de tine!

Revenind la lucruri mai practice ... mie imi merge bine cu laptele. Oricum mai bun si mai sanatos decat apa. Cu carnea stau mai prost!!!
In rest... optimism cat cuprinde ptr ca e primul bebe si dorit rau de tot!

Bebe de 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Ohooo, inseamna ca eu sunt cuminte cuminte cu 1 echografie facuta la 6 s, pentru confirmarea sarcinii!! Oricum de abia astept si eu sa merg la dr. Cred ca spatamana viitoare!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

ma bag si io in top... cu sangerarile mele am ajuns la performanta de ... 7 eco . Luni prestam a 8-a si cred ca voi face una pe sapt. cel putin vreo 3 sapt ... io nu ma supar... doar portofelul s-ar putea sa se subtieze considerabil

_
Our future determines our past
Fasolica de S14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata fetele,

Revin si eu dupa o pauza de vreo 2 zile, caci raceala l-a rapus pe micutul meu si am avut ceva nopti nedormite si zile grele.... Inca mai avem, dra acum am venit la servici, si mai am ceva timp de povesti...

Mie tusea parca mi-a mai trecut am baut ceai de soc cu lamaie si suc de ridiche neagara... babisme din astea, dra mi-au facut un pic bine...

Dupa ce ca de la ora 9.30 va citesc incontinuu sa aflu ce ati mai facut zilele astea, acum cand vroiam si eu sa intreb ceva nu mai stiu cine era in situatia asta!!!! Era vorba de o placenta decolata!!! Cine are asta, ca si eu am si vroiam sa stiu cati cm are decolarea si daca ti-a dat ceva tratament sau atentionari speciale!!! Please, poate ma ajutati!!!

Apropos, pentru listuta DN este 22.09.1977, nu stiu
de ce nu a aparut pana acum, dra e bine si de acum incolo... deci fetelor stati linistite, nu sunteti cele mai batranele de pe aici, sunt si eu la concurenta!!!!

10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Offff, ce batrane sunteti! Biata Adriana Iliescu ce sa mai zica?

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

umm.. ma pot baga si eu in top. Am 7 s si 3 ecografii. Saptamana viitoare mai fac una ...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Buna ziua dragele mele,
Vroiam sa va salut pe toate pe ziua de azi si sa le urez bun venit celor 2 gravidute "noi": kid2003 si anca81!!!
anca81, si avem aceeasi UM: 01.12.2007!!! si DPN: 05.09.2008!!! Dar eu sunt in 13s6z...tu zici ceva de 15????cum asa???bebele tau s-a facut mai repede mare??
Ignatica ...imi pare rau pentru ce ai patit........data viitoare sigur va fi bine, nu iti pierde speranta si credinta in Dumnezeu!
Delphinas ...frumoase hainute de . Au fost scumpe? De unde le-ai luat? Aici in Constanta e un singur magazin specializat cu haine de , dar si alea sunt fff scumpe si de calitate indoielnica....
Nushulica ... te rog frumos sa schimbi si la mine DPN: 05.09.2008. Multumesc!! Si felicitari pentru prima pagina... NICE!!!
Bafta la eco pentru cine merge azi!!! Eu chiar azi mi-am facut programare pentru eco de 17 saptamani in 31.03.2008..Pana atunci, astept cu sufletul in gat rezultatul de la dublul test. Sigur va fi bine!!!!!!!
A......am herpesssssssss la buza la sus....unul mic, dar herpes...nu ii face rau lui bebe, nu? Eu parca asa stiu......
O zi buna sa avem!!
13s6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

nocom io-s aia cu placenta decolata. din pacate nu stiu sa-ti spun cat este, doctorii de la urgenta n-au binevoit sa-mi comunice, au zis doar ca e mica portiunea. insa eu am avut hemoragie, cam ca la menstruatie, fara nici un fel de dureri/contractii. am stat internata 4 nopti la spital cu 6 utrogestan pe zi, 2 injectii/zi cu no-spa si scobutil. acum am concediu medical 3 sapt, nu am voie sa ma dau jos din pat, 6 utrogestan pe zi si 3 no-spa. cam atat. luni ma duc la eco si te tin la curent, poate aflu si cat e decolata si daca mai este.

_
Our future determines our past
Fasolica de S14+

Mergi la inceput