Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

codruta intr-adevar listeria dureaza 2 saptamani , dar cred ca peste tot e la fel , eu le-am facut la lds si tot atat a durat.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anca81, o sa iti tin pumnii pt triplul test, insa stai linistita, exista o marja de eroare a acestui test, iti da o idee asupra riscului, dar nu 100%. O sa fie bine, gandeste-te astfel!!!

Doctora ti-a recomandat triplul test datorita dimensiunii pliului nucal sau oricum? La bebelina mea pliul a iesit de 1,6mm. Si mie mi-a zis doctora de triplul test -ca oricum se face- dar in saptamana 16-17. Tu cred ca esti in aceeasi saptamana de sarcina cu mine, de ce faci asa repede triplul test? Trebuie sa faci o ecografie in aceeasi zi sau cu o zi inainte pentru a fi relevant testul, asa ca eu cred ca faci ff devreme testul.

Fetelor, ia spuneti-ne si noua, voi ce stiti? cand v-a zis doctorul sa faceti triplul test? In ce saptamana?

13+

NOI
Asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

EvaF eu la clinica unde fac triplul test mi-au zis ca incepand cu saptamana 15.
Legat de magazine cel de pe Stefan cel mare care incepe cu Chic M (la asta te referi?)am auzit de la alte gravidute ca e super.
Mai e unul pe mosilor cu S incepe si la care am vazut site-ul si mi s-a parut ok dar una e pe site si alta e cand pui mana pe ele,le probezi.mai e unul la carrefour militari cu R incepe unde au dresuri de gravide f dragute( unele).Si eu astept sa se mai incalzeasca putin si sa dau o raita prin magazine!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

quote:
Originally posted by alinushca

andy_galro, pai... atunci ar trebui data o lege care sa protejeze femeia in timpul sarcinii... ca bunul simtz comun nu prea are mare relevantza in multe locuri... spre exemplu in birourile in care se fumeaza fara nici o problema in nasul gravidutei....

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
6+

draga mea cred ca ma confunzi ca eu nu m-am bagat la povesti pe subiectul asta....dar nu-inimic...oricum eu sunt nefumatoare asa ca abia astept sa se introduca si la noi legea aceea cu fumatul interzis in locurile publice. Sa ai grija de tine. Pupici multi!!!!

Andreea10+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

EvaF, doctorul meu - care e un tip super si in care am foarte mare incredere - mi-a spus ca doar un pliu nucal cu dimensiuni de peste 4 mm ridica probleme in practica. TT-ul mi-a recomandat sa-l fac inca dinainte de masuratoare iar dupa ce am vazut dimensiunea translucentei i-am spus clar ca-l fac. Daca iesea translucenta sub 2.5 mm nu-l faceam pentru ca stiu ca da rezultate fals pozitive si nu am avut antecedente in familia mea sau a sotului si am 26 de ani. Acum insa mi-e foarte teama. Tot luni fac si ecografia si testul, in aceasi zi. Sper din tot sufletul sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor nu mai scrieti aici avem capitol nou!

rog moderatorii sa inchida acest capitol

bebelushul

Mergi la inceput