argila bocan

argila bocan | Autor: vincenzina

Link direct la acest mesaj

Imi poate spune si mie cineva ,va rog,dintre cele care au folosit,cum se bea argila.Se tulbura apa din nou cind se bea sau se bea apa limpede?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

normal ar trebui amestecat cu betisorul de lemn, lasat cam un minut sa se aseze 'grosul' si apoi baut.
daca ti-e greata eventual, atunci nu amesteci asa tare. important e sa se dizolve bine bulgarasii. iti pregatesti de la o portie la alta argila.
spor la baut. e foarte buna! noi facem anual 2-3 cure.

si...mersi de postare, de vreo saptamana tot imi propuneam sa-i sun sa comand si am uitat

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Mariaa

normal ar trebui amestecat cu betisorul de lemn, lasat cam un minut sa se aseze 'grosul' si apoi baut.
daca ti-e greata eventual, atunci nu amesteci asa tare. important e sa se dizolve bine bulgarasii. iti pregatesti de la o portie la alta argila.
spor la baut. e foarte buna! noi facem anual 2-3 cure.

si...mersi de postare, de vreo saptamana tot imi propuneam sa-i sun sa comand si am uitat

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

La ce ajuta argila?
Eu folosesc masca de fata cu argila, dar de baut???

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

eu am vorbit cu o cosmeticiana care lucreaza la L'Oreal, si mi-a spus ca argila se pune de seara intr-un pahar (cantitatile nu le mai stiu cat la cat trebuie), si se lasa pana a doua zi de dimineata sa se depuna pe fundul paharului, si dimineata se bea doar apa. este folositoare in primul rand pentru regenerarea intregului organism, apoi pentru at afectiuni gen ulcer, gastrita etc
deocamdata nu am folosit, dar nu am folosit doar din lipsa de timp... la mine de obicei toate "tratamntele" le fac in perioada de vara cand nu sunt ocupata prea tare cu scoala. in rest, singurile lucruri pe care le fac este sa ma "creia o pauzasc" in fiecare seara dupa dush, si bineinteles epilatul, pensarea si exfolierea necesare.
numai bine, si pana la vara cand o sa incep si eu tratamentul cu argila, astept parerile tale

Mergi la inceput

Argila are efecte mult mai multe decat doar intretinerea tenului.
da, ok e si asta. pe langa insa face mult mai multe 'inauntru'.
in plus argila din farmacii este mult mai slaba decat cea extrasa de la Alba Iulia. nici macar nu seama ca aspect dar nici ca si efecte. am incercat.

vedeti www.formula-as.ro/2000/416/medicina-naturista-25/medicina-naturista-1476" target="_blank">aici si aici

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Si eu stiu ca inainte de a bea , trebuie amestecat cu o lingura de lemn(eu foloseam coada), insa din cate mi-a s-a spus mie de la birou(faceam telefonic comanda) de la Alba Iulia, argila trebuie doar tulburata inainte de a se bea, nicidecum nu trebuie "distrusi" bulgarasii aceia intentionat...ptr asta trebuie lasata macar 4 ore inainte de a se bea, tocmai ptr a se dizolva totul de la sine...
ma rog, nu e mare filosofie, m-am intins eu juma' de pagina...
off topic:pe mine m-a ajutat enorm de mult acum ceva ani in urma, pacat ca nu o mai pot procura si aici.
Parintilor mei insa ,le-a facut rau, cel putin ei asa sustin, si au incercat de doua ori sa urmeze cura, la distanta de cateva luni.

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vincenzina spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Am aproape 2 saptamini de tratament cu argila si mi s-a umplut fata de cosuri si puncte negre,chiar daca eu de obicei nu am asa multe probleme cu tenul.
V-ati confruntat si voi cu aceeasi problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vincenzina spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Am aproape 2 saptamini de tratament cu argila si mi s-a umplut fata de cosuri si puncte negre,chiar daca eu de obicei nu am asa multe probleme cu tenul.
V-ati confruntat si voi cu aceeasi problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu folosesc si eu argila, am tinut cateva cure si vreau sa mai tin una

Vincenzina, eu nu ma pricep, dar stiu ca argila detoxifica organismul, poate cosurile si punctele negre e modul prin care toxinele din corpul tau ies la suprafata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am uitat: eu amestec apa si beau malul ala asa
A doua chestie: am niste documente preluate de pe net despre utilitatea argilei, cine vrea sa imi scrie PM
Nu sunt mari dar contin esenta

Mergi la inceput

Vincenzina,
la unii toxinele se elimina prin scaun care isi schimba foarte mult culoarea pe durata curei cu argila, la altii cum zici tu, prin ten, nu e o reteta. Nu te speria.
Lilia, eu doresc sa-mi trimiti. Desi facem cura de mult timp cu argila si cam stim ce si cum, poate mai aflu chestii noi.
Si noi suntem chiar acuma la cura de primavara.
Sanatate multa.

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput