Sezatoarea canadiana (85)
Raspunsuri - Pagina 17
Ica 1975 spune:
Cge, sa vina, sa vina, eu sunt de acord
Chapeau tuturor celor care au avut curaj sa iasa din casa ieri si azi, personal hibernez si ma apuca groaza numa' la gandul ca maine'i luni
Noi
Ce faci te si face.
simi spune:
In primul rind, imi pare tare, tare rau ca n-am ajuns si eu sa vad vineri seara! Dar am vazut "Disney on ice" ,in schimb.
am vazut poze frumoase cu fete dragute si taaare as fi stat si eu cu voi acolo!
Nelia ce-a crescut Lisandru! e un baietel superb!
Oana, am vazut si pozele voastre frumoase de la soare si pareati foarte fericiti! Cred si eu! Antonia e superba!Si ce frumos e totul pe-acolo, ce soare minunat!Imi vine sa mor cu iarna asta !
In alta ordine de idei, Sorin a lopatat cam 4 ore de azi-dimineata, l-am ajutat si eu si baiatul,deja nu mai supoooort!!!!! M-am saturat de iarna asta de nu mai pot! Alice tot ma intreaba cind plecam in Mexic. Eu una as pleca si miine, dar de tot, nu o saptamina. As emigra acolo. Nici in Romania nu as zice nu, ca-s vreo 18 grade pe-acolo!Deja Sorin arata ca Jean Claude Van Damme (la muschi), iar eu ca ArnoldDe la lopeti n-i se trage.Cred ca ma paste o depresie, numai cind vad zapada am un ris isteric, dupa o secunda imi vine sa pling si tot asa Cred ca pina-n aprilie ma duc cu capul rau de tot!
Niciodata n-am urit iarna, dar anul asta e oficial, o urasc din suflet! Si cind aud pe toata lumea : "Il faut sortir!" Daaa, stiu, numai ca una-i sa te bucuri de zapada in decembrie, ianuarie, hai- februarie, dar in martie, frate, nu mai am nici cel mai mic chef de patinaj, sanius si alte ghidusenii de zapada!
Va pup pe toate si va urez si eu cu intirziere La multi ani de ziua femeii!
Smile,tomorrow could be worse!
oanagabriela spune:
Ca sa schimbam putin atmosfera, uitati un link pentru cine cauta "camps de vacances" pentru la vara :
http://camps.qc.ca/Accueil/tabid/89/Default.aspx
A fost un supliment despre asta in "La Presse" de simbata, pe situl de mai sus gasiti f.multe informatii.
Roxana, poti sa il adaugi pe prima pagina?
O saptamina insorita si fara zapada.
Denisam spune:
Helauu,
Parpalaka-mersi ca ai mincat icecream si pt.mine-pup!
Donia- sanatate si bafta cu cozonacul.
Simona-ce poze aivazut si de la cine?
MQQm-mersi de link-pup!
Laura- sunt bine strumfii,mersi,ca Emma merge la homedaycare,la job treb sa ma intorc in jur de 15-20iuniesi o astept pe mama pt 3luni,sper sa mai respir,adica sa fac iesiri mai multe,asta e durerea mea.Voi ce mai facetzi,poze ai?A si tortul a iesit bestial,s-a devorat pur si simplu si e si tare usor de facut.
Khristin-vreau sa vb sa ne facetzi o vizita intr-un weekend!Pup!
Magdone-lasa mai nu itzi mai face procese de constiintza cu condusul, eu mai aveam 5zile si nasteam si eram pe acoperisul casei sa spal geamurile in plina ianurie,visam sa nasc natural si ziceam ca cu asa efort o ajut pe fii-mea,si ma asigurasem ca nu ma vad vecinii caci cred ca sunau la 911Of course ca tot prin cezariana a iesit,desi am mai spalat si driveway-ul carand galetzi(22) cu apa din basement,desi aveam pressurewasher si urcam scari de nebuna,ea nimica.
V-am pupat ca ne pregatim sa mergem sa vedem 2 fete frumoase de aici de la Kitchener
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
pitilache spune:
Simo, trimis poza, copiat si pe tine, primit si raspuns intre timp!
Oana, am pus link-ul. E super! Multumim de info.
cge spune:
Simonna, o mama nu mi-ar trebui la resto, dar acasa, cu strumfii tare bine mi-ar prinde.
Denisa, cozonacul nostru e in masina.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
nelia spune:
Ce liniste e in casa! La noi, pina la urma, a plecat Octav cu fetele la Disney on Ice. Desi imi pare rau ca nu vad si eu spectacolul, am ales aceasta varianta pentru ca acolo e mare nebunie, mult zgomot, multe lumini si sunetul este foarte tare. La teatru a fost placut si pentru el, ca s-a uitat pe scena, la copii, dar de data asta ar fi fost prea mult pentru el. Acum doarme in patutul lui, linistit... Numai ca eu nu sint foarte linistita, ca e prima data cind fetele amindoua merg cu tati sau mai degraba tati singur cu ele... Si eu le stiu si pe ele si starea de excitare pe care ti-o da un asemenea spectacol, ca eu am mai fost si dupa cum bine stiti, acolo sint si astia de la Disney cu tot felul de fleacuri si le vind, fetele vad si vor, tu le spui ca e prea scump totul, le iei cit iti permiti, dar ele vor mai mult si de aici... Sper ca nu va fi prea rau, i-am dat niste banuti lui Octav, pentru orice eventualitate... ca il stiu si pe Octav si rabdarea lui la chestii de genul acesta lasa de dorit. L-am sfatuit sa incerce sa vada totul cu ochii lor, de copil, nu cu ai lui, el nici personajele nu le stie foarte bine, eu le stiu pe de rost ca le citesc mult si vad desenele cot la cot cu ele... Sper sa fie bine, el rabdator si nici fetele sa nu faca prea multe mofturi. Acasa a stat cu amindoua, in parc a iesit cu amindoua, dar undeva, in public cu amindoua inca nu a fost si tare mi-e teama ca nu e pregatit. Noi stim de ce! Sa vezi cind o iesi cu trei... Numai dezbracatul, imbracatul, daca vor la toaleta... mi-e rau! Ma rog, decit sa ma mai gindesc, mai bine imi mai fac o cafelutza si incerc sa ma bucur de cele doua ore si ceva de liniste!
Ma duc sa citesc si sa vad pozele din Ontario si ma intorc sa mai trancanesc pina termin cafeaua! Ma rog, e mai mult lapte cu gust de cafea, dar se cheama ca beau cafea, ca nici decofeinizata nu ma aranjeaza!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
parpalak spune:
nelia, lasa ca te-am mai vazut si-n alte poze, cu ochii deschisi, aia e, daca te-a prins clipind, ghinion de nesansa, da' tare bine va sta asa impreuna (chiar daca tu clipesti)
Deci, fata-n fata cu khristin intr-una din poze e Olga. De-o parte e try si de partea ailalta (se vede un umar alb ) io's
Sa v-arat ce-am gasit adineauri:
http://www.pricenetwork.ca/deals.php?d=315&s=0
cica ultimele ghesefturi :)... daca se face update dinamic, nu stiu, asa ca zic de p-acuma ce era cind am citit eu - cica "free snow"
Nu ca ma bucur de necazu altuia, da' mi se par nametii oleaca mai mici dupa ce citesc ca mai rid/pling si altii cind se uita la ei
Cit despre reduceri, ala care-i capabil sa ajunga la magazin, merita sa le primeasca gratis, zau asa!
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
nelia spune:
Pitilache, nu, n-o scoate, glumeam. Oricum, personajul principal era Lisandru in peisaj, eu sint doar mama lui. Peste vreo doi ani, cind voi fi terminat cu burti si alaptat... ei, atunci sa ma vedeti. Daca ar fi numai ochii problema, dar pe linga faptul ca nu sint fotogenica, in aceasta perioada arat de-mi vine mie sa fug. Stai linistita, lasa poza acolo sa vada lumea ca am fost la intilnire si sa-mi vada minunea de baietel, dupa care sint prima dintre voi topita. Orice cioara isi lauda puiul, da' zau ca puiul asta are si de ce sa fie laudat, scumpicul lui mamica!
Oana, am citit articolul, nu mi-am imaginat din casa ca a fost chiar atit de rau! Desi, pe la 9, am iesit in balcon ca se tot rostogolea ceva si facea galagie si am zis ca ma ia pe sus ca in Vrajitorul din Oz... desi, zic eu, i-ar fi fost cam greu vintului sa ma duca!
Am vazut pozele, pe unele fete le-am recunoscut, pe altele nu, dar oricum toate aratati bine. Olga, arati bestial!!!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Denisam spune:
[quote]Originally posted by parpalak
nelia, lasa ca te-am mai vazut si-n alte poze, cu ochii deschisi, aia e, daca te-a prins clipind, ghinion de nesansa, da' tare bine va sta asa impreuna (chiar daca tu clipesti)
Deci, fata-n fata cu khristin intr-una din poze e Olga. De-o parte e try si de partea ailalta (se vede un umar alb ) io's
Doina- am zis jet'aime dar am o intrebare, fii-tu e "insurat",ca Emma il vrea de barbat,ild ai?Itzi dau pe PM datele zestrei sa vezi dc corespundeca mi-e ca dc le public raman fara ea.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)