Sezatoarea canadiana (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ce credeti, sa cer drepturi de autor ziarului "La Presse", fiindca si-au intitulat articolul de azi "Infernul alb"? Chiar nu a fost doar o figura de stil...

http://www.cyberpresse.ca/article/20080309/CPFRONTPAGE/80308065/6730/CPACTUALITES

Setimentele mele fata de iarna de acum:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ca sa vedeti pozele de la Mandarin, mergeti pe link-ul de la semnatura ei si pe urma in stanga sunt 2 directories unul cu pozele ei si unul cu pozele de la Mandarin.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by parpalak
Donia, dam raportu' meteo: de Paste in 2000 (sau 2001?) am mai vazut p-aci furtuna de zapada cu fulgere. Editez repede ca sa zic de ce-am uitat cind cu scoicile, ca ma pierdusem in calculul procentual, daca-i mai des Donia sau Diona..

N-o sa-ti spun nici eu daca e Donia sau Diona, un pic de mister imi sade bine...
Deci asa cu zapada si fulgerica... astea sunt semne, maica...

Cricor, mersi de indicatii cu pozele si bine v-am revazut! Am recunoscut recognoscibilele, adica pe tine, Cata, Cristina, Khristine, Strawberry freeze, Mihaela s-a recomandat in poza, dar mai e nevoie de lamuriri... cine statea langa Khristine si fata in fata cu ea?

Denisa, multumesc pentru reteta, sigur o s-o incerc! Nu stiu daca azi, ca sunt cam racita, insa cat de curand.

Laura, sa va fie de bine ciorba de burta, ca buna o mai faci!

E un soare la noi! Asta da primavara...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

LAURA, aici e plin de "lichidatioane" la chestii de iarna. Cum ziceam, ieri, la Sears erau costume de iarna la sub 50 de dolari, iar pantaloni de iarna, care-mi trebuiau mie, ca aia vechi erau supra paraditi, am gasit cu 9.99 si 14.99. Ba erau si cu 7.99. Nu grozavi, sa ne intelegem, cit sa-i faca praf la joaca, ca pe aia de schi ii pazesc cu strasnicie, nu iese in ei la joaca! Asa ca i-am gasit unii - DONIA, fii atenta - de armata!!!! ca juma' de garderoba e de camuflaj, c-asa-i simplu si usor sa imbraci baietii :) El e fericit, eu la fel ca-s si anti-jeg! ba au mai si costat 9.99 si am mai avut 30% rabais pe cardul Sears.
Personal, nu-mi place Sears, sint numai haine de babetzi acolo, da' la copii au mereu cirpe in reducere, gen 7 la 10 dolari bucata, pe care mai frig 30% cu cardul lor si dintr-o suta de dolari imbrac plodu' pe trei sezoane!
Acu i-am luat un tricou, mor dupe el, ii scrie pe chept: "Things could be worse, I could be your child!". Cind s-a prins care-i mesajul a intrebat daca-l poate purta la scoala, sa-l vada madame invatatoarea, sa-si dea seama ca se poate si mai rau... :)

Gata, ma duc sa dau zapada, cot la cot cu grevistul de coleg, ca-i tot cint de ieri ca asta-i din categoria "lucruri pe care nu le poti schimba", deci nu te enerva "draga", da' "draga" suna de parca m-as pregati sa-l pleznesc! E clar ca ma scoate din minti!!! (zapada, nu colegu'!)
Revin sa ma uit la poze....
S.

Edit, c-am uitat sa va spun ca n-am avut curent aseara pret de fo ora si jumatate! N-am avut nevoie de lanterne, venea de-afara o lumina, zicei ca acu-acu rasare soarele. Cum era tot categoria "nu le poti schimba", ne-am trintit pe canapele in salon si-am jucat fazan. Cind a venit lumina eram asa de prinsi incit Radu s-a dus si-a stins toate luminile, ca sa ne jucam mai departe :)
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

quote:
Originally posted by oanagabriela

Setimentele mele fata de iarna de acum:

Oana, mama lui Antonia

Aceleasi sentimente le am si eu ...unde mai pui ca aseara am ramas si fara curent mai bine de o ora , nu am mai spalat copiii ca a revenit curentul dupa ora 10 pm ... nici laptele la pitic nu aveam cu ce sa il incalzesc ... vreau primavara!!!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Rox, ce faina-i poza aia in care sintem noi doua... I-o trimiti Alinei, da?
Diana si Cristina-CGE, aratati sub virsta minima in care-aveti voie la crisma! Next time veniti fie cu mamica, fie cu bolentinu'! (Carmen, se aplica si la tine!!!)

Ontario, mai puneti poze, le-am devorat pe cele citeva ale Mihaelei... Cine e blonda si unde se tunde???? :))) Vreau poze in amanunt cu coafura... Cricoreaso, ce-mi place cum te hlizesti!!!
Cata, mQQm, Khristin... no, acu' chiar ma oftic ca Toronto si Mtl. nu-s mai aproape....

Si chiar ma duc la zapada, ca explodeaza acela, colegu', a venit sa-si schimbe tricoul, ca era leaorca deja, si s-a uitat la mine ca la extraterestri, cum stau eu si scriu mesaje pe forum in loc sa fac macar lobby daca pe lopata nu pun mina... :)))

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Vai Simona, iti strici stilul, ce cauti tu cu lopata in mana? Pune mana pe taste si scrie, ca asa iti sta bine!
Ei, si in poze iti sta bine, e adevarat... si m-am bucurat sa revad si aripa franceza, ba chiar sa fac cunostinta cu fete pe care nu le-am vazut pana acum!
Nelia, noi stim ca esti doamna bine, nu-ti fa griji pentru poza aia cu ochii inchsii, altfel cum il mai vedem pe Lisandru la petrecere?

Of, of, haine de camuflaj... pai de aia cresc eu un baiat ca o floare?
Ce faina faza cu tricoul inscriptionat ... de abia astept sa vad ce zice tovarasa.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Frumoase poze ... mai aveti? Aripa engleza - n-am recunoscut toate fetele prin poze, puneti niste nume va rog?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Am trecut si de furtuna asta, eu credeam ca nu se mai termina iar ma fille era la un sleep over in NDG asa ca le-am zis ca vin s-o iau la primavara ca e teroare pe stradutele alea mici si inzapezite. Surprinzator, nu a fost asa de rau azi de dimineata ca nu eram decit eu pe strada, restul Montreallui dormea probabil sau isi facea curaj sa iasa la dezapezit. Acum fara gluma, aia din NDG care aveau un munte de zapada in jurul masinilor lor aveau figuri disperate, erau toti rosii si gifiiau de efort.
Eu va doresc o duminica insorita si let's enjoy it ca altfel dam in depresie si mai e numa' un pic or at least this is my story...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata la pranz din zapada !!

Si noi tot asa am fost tare hotarati sa ne integram in peisajul de aici, asa ca aseara inotam prin zapada spre "Disney on ice".
Seara, pe la 18.00 mai mergea, dar pe la 21.30 era dreptul criminal.

Sotul e hotarat ca la urmatoarea tempete, sa ma lase sa conduc eu.

Eu coc ardei, credeti ca asa vine primavara mai repede ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput