Sezatoarea canadiana (85)
Raspunsuri - Pagina 15
Cricor spune:
Voi credeti ca se mai opreste ninsoarea asta? Asa de ciudat imi pare ca-i 8 martie, si primesc flori... Am un singur gand optimist...bine ca nu-i duminica.
Olga, tu ai ajuns cu bine? Esti singura care n-ai scris nimic inca, si eu panicarda cum sunt simt nevoia de asigurari ca totul e ok, asa ca scrie si tu in rand acolo (vezi sa fie in deplin acord cu celelalte manadrine..cum ca suntem tinere si frumoase si foarte slabe :)).
mqqm, tot drumul spre casa Magda mi-a zis ca-n mini-van-ul tau se simtea mai in siguranta. Mai fetelor voi va dati seama ca fata asta, gravida in 5 luni a facut asa un drum pe asa o vreme oribila? Cand mai ne intalnim conduc eu, promit.
Corina
OlgaTarziu spune:
Ok, ok, scriu...
Ba, a fost fain. Cu asta am zis totul.
Azi am prestat curatenie, mancare, cumparaturi, curatat zapada. Vai ce ma nervez si-mi adun jucariile si-o tai la caldura!!!!!!!!!!!!
Promit sa revin maine cu mai multe. Acum dupa cum s-a concluzionat sunt flenduri. Merg sa umflu o bere.
pitilache spune:
Mai vedeti ceva prin jurul vostru? La noi, vecinii au disparut in ninsoare. Bine ca nu a fost ieri asa, ca ratam asa o intalnire frumoasa! Uitati aici cateva instantanee de la intalnirea montrealezelor!
Oana superbe pozele voastre de la caldura!
Denisam spune:
[quote]Originally posted by Donia
Helaaaau! Stie cineva o reteta de cozonac pentru masina de paine?
Da, desi i-am zis parpalak-ului catu esti cu scoica si pt ca le-ai ratat,uite retzeta de cozonac pt masina:-coaja de la o lamaie rasa;21/2 linguritze zahar,1lg sare;2 oua,2linguri unt;1 plic vanilie;250 ml lapte caldutz;3cups faina;2 linguritze drojdie.Sfatul meu esa le amesteci putin cu 1lingura sau cu mixerul inainte sa le pui in cuva,la beep adaugi stafide,nuca sau rahatsi setareae de piine normala sau dark-inainte cu 10min sa fie gata,potzi ridica capaculsi sa le ungi cu galbenus de ou-esteticMie imi ies,bafta!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
parpalak spune:
Olga, de cind mi-am pus posteriorul pe scaun am tot vrut sa te-ntreb cum a ramas cu beculetele alea albastrui de Craciun? (precizare ajutatoare: de Craciunul trecut)
quote:Eu una zau ca nu-mi fac griji c-ar decola vreun avion pe vremea asta...
Originally posted by mi_ro
Iata ca venira niste cliente de plecau maine in Aruba. Ce le mai invidiam. Eu mergeam sambata pe drumurile astea de kkt alb si altii se duceau la soare
Donia, dam raportu' meteo: de Paste in 2000 (sau 2001?) am mai vazut p-aci furtuna de zapada cu fulgere. Editez repede ca sa zic de ce-am uitat cind cu scoicile, ca ma pierdusem in calculul procentual, daca-i mai des Donia sau Diona..
quote:Pai ei zic ca se opreste duminica seara. Partea nasoala e c-a inceput-o asa devreme, io una am poze cu zapada pina-n briu si pe 15 aprilie Da' s-a si dus a doua zi..
Originally posted by Cricor
Voi credeti ca se mai opreste ninsoarea asta?
quote:Pai unele dintre noi s-au mai intilnit de-a lungul timpurilor, in gasti oleaca mai mici, da' tot cu burtici, si tot pe ninsoare.. O burtica de martie, una de mai si una de iulie - si toate brasovence, unde mai pui.. (adica, raspuns: da
Originally posted by Cricor
Mai fetelor voi va dati seama ca fata asta, gravida in 5 luni a facut asa un drum pe asa o vreme oribila?
Io tot va aud cu mucenici... pai acu ar fi vremea de taiat porcu', dupa cum arata p-afara... Nu zic ca pe Sheppard cu Younge am vazut case cu beculetele alea festive inca aprinse..
Noi iesiram p-afara la sportul national (dat zapada) nu c-am fi crezut ca chiar are rost, mai mult ca sa mai ardem calorii si oxigenam creieri..
DanaMario, pai iti zic eu de ce-ti place iarna: ca nu tre sa dai zapada o ora ca sa poti sa scoti masina..
quote:Pai dupa ce-a venit tura a doua parpalaka era ocupata sa se sufoce de ris la poantele lui cata_d..
Originally posted by khristin
Parpalaka, ne-a omorat cu umorul ei, tura a doua n-ati prins-o cu poantele, a fost de milioane...
quote:
Originally posted by khristin
Andra, mi-a facut placere sa te cunosc
Si mie, si mie!!! Uumm, tu cine erai?
denisam, sa stii ca am luat pina la urma inghetate d-alea de care mi-ai zis (tu-mi zisesei, da?) Plus inca doua, de capuccino si struguri.. yumm
Aaahhh, ma duc la culcare, va mai zic in somn ce-mi aduc aminte..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
mi_ro spune:
Pun si eu cat mai repede pozele de la intalneala. Va pup si doresc un sfarsit de saptamana linistit.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=160866497&ownerId=166574282
pa pa. Pe curand
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
laurajr spune:
Bai, da incepe sa ma enerveze iarna asta de-acuma…
Da sa nu uit, La multi ani de 8 martie , atat aripii franceze cat si celei engleze ca de fapt tot romance suntem toate !
Ma bucur ca v-ati distrat, eu am avut azi o jumatate din invitate curajoase care au infruptat nametii si s-au prezentat la petrecareala…drept bonus, le-am dat si acasa ciorba de burta, na !!Ce ma surprinde e ca nu s-au inchis mai multe drumuri...
Deja cu dezapezitul e fun, mai avem un pic si din varful munticelului de zapada vom ajunge la ferestrele de la dormitoarele de sus…nici nu stiu unde sa o mai inghesuim…poate vine primavara totusi…am auzit o chestie faina, cica vanatoarea de oua de Paste va consta in dezgropatul oualelor din zapada !!!
E adevarat ca seara asta se schimba ora ? Acuma ? Nu peste o luna ???
OanaGabriela, tie ti se pare cinstit si uman sa ne arati poze vesele cu familia ta din tarile calde in timp ce noi trudim aici, ingropati in kkt alb ? Da ? Ok, lasa ca merg si io la anul si o sa va fac in ciuda….Apropo, cum ti-ai gasit hainele de vara, ca ale mele nici nu stiu pe unde sunt si nici nu cred ca mai are rost sa le scot, ca acusi e noiembrie iar…ce mai 4-5 luni si nici nu zici ca a fost si vara…nu se merita osteneala ...
Tare frumoasa fata ai, sa-ti traiasca ! Poza cu pustoaicele cu echipament de scufundari, echipate cu ochelari si chestie de respirat e super-haioasa !
Denisam, ce mai faci mama, cum te mai descurci cu strumfeii ? Cand ar trebui sa incepi serviciul ? N-ai zis cum ti-a iesit tortul de morcovi cu nuca, m-a pus pe ganduri combinatia...
Donia, pai tocmai tu sa nu apari la intalneala, care ai facut lobby atata pt Mandarin, se poate ?
Cum stati cu actele de casa, sunteti sau nu propritari ? Hai, ca de abia asteptam cheful de casa noua !!!
Cum adica sa tune si sa fulgere pe ninsoare ? Poate dadeau unii cu artificii sa sperie furtuna de zapada, ceva obiceiuri traditionale indiene de speriat iarna ca s-or fi suparat si nativii de acuma .
Pai cine zicea ca se strica iarna de acum si mai rau in Canada ? cu incalzirea globala cum ramane ?
Ana Stroe, fii-mea are si ea centura rosie la Karate si acum se pregateste de urmatoarea, dar banuiesc ca e la fel ca la patinaj la voi, se da pe baza de prezenta, ca tehnicile de lupta ale Ioanei sunt la genunchiul broastei…dar macar zicem ca are parte si ea de miscare joia, 45 de minute, de cafteala fara bataie…
Mimitete, am uitat : BiNE ai revenit !!! Sper sa te vad mai des pe aici, mai mult te citeam cand eram in Romania si stresam fetele cu intrabari daca sa-mi aduc plapuma si perdelele in Canada ! De acum sper sa fii mai prezenta la noi .
Simonna, unde ai gasit tu pantaloni de iarna pr Radu, ca eu pe unde ma duc gasesc doar costume de vara si de baie, ca-mi vine sa-I iau la palme pe astia, nu se uita deloc pe geam ??? Bre, eu I-am luat fii-mii alta pereche de cizme acu 2 saptamani, ca celelalte s-au dat batute, si astia in magazine aveau doar sandale si saboti…parca ar trai in tarile calde in timpul programului…
Miro, mie imi cere parola ca sa intru sa vad pozele…aha, v-ati facut gasca separata si nu ne lasati si pe noi , daaaa?
nelia spune:
Pitilache, pai trebuia sa ma tai si sa-l lasi numai pe Lisandru, ca dupa ce ca arat cum arat, am mai iesit si cu ochii... si mai si mincam! Valeu, m-am speriat de mine cind m-am vazut. Si acum ma vede toata lumea!
Si mie imi cere parola casa vad pozele de la intilnirea din Ontario!
Eu intrasem sa va spun ca m-am certat cu iarna, gata! E prea mult! SI am spus!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Magdone spune:
Mihaela, nici eu nu pot sa vad pozele si mie imi cere parola
Corina, care 7 luni sa stii ca si mie mi se pare ca nu-s normala la cap, dar am promis si acasa ca gata asta e ultima iesire pe sarcina asta
Magdone 28+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
pitilache spune:
Da, Nelia, ai dreptate nu te-am prins prea bine cu ochii in poza aia, dar era singura care o aveam si am zis ca nu o sa te superi. daca vrei o scot... Sunt convinsa ca osa puna poze mai frumoase Oanagabriela.
Eu cu iarna asta m-am certat mai de mult, acum deja nu mai reactionez.Ieri dupa-amiaza trebuia sa mergem la niste amici pe Rive-Sud dar pana la urma am renuntat. Cred ca ramaneam inzapeziti pe acolo!
Spor la lopatat!