Sezatoarea canadiana (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Eu n-am avut cu cine lasa fetele asa ca mi-a fost imposibil sa plec aseara de acasa. pe mine m-a chinuit rau talentul culinar si m-am apucat sa framantat mucenici moldoveneti numa' ca mirosul de cozonac, vanilie si portocala rasa merge perfect cu decorul feeric de afara asa incat am senzatia ca ma pregatesc defapt de Craciun. www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

ori o ia razna iarna asta, ori eu

am primit niste felicitari si urari de 8 martie din Romania, toate insotite de bla-bla si o primavara frumoasa acu' le-am tras niste poze cu primavara noastra de afara si le trimit sa le stea si lor in git ca mie mi-a ajuns

a venit plodu' de la patinaj cu medalie ci-ca, pai ce medalie ca el abia a invatat sa stea pe patine, astia le dau pentru participare bag de seama.

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dana, in asteptarea pozelor, ca am auzit ca ai avut aparat foto, am si eu o rugaminte la tine. Stiu ca tu faci impozite, te rog lumineaza-ma si pe mine - ce inseamna - ''Portion des cotisations à utiliser comme déductions. Déduction de REER à utiliser'' se refera cumva la suma cotizata la REER pe care vreau s-o folos anul asata sau las casuta goala. Am completat la campul cu cotiz le REER in per janv-fév 2008. Dar cu portions nu mi-e clar, completez si acolo cu suma ce vreau s-o declar cotiz la REER ptr 2007 sau las casuta goala? In asteptarea unui rasp care sa ma lumineze, continui sa-mi fac impozitul si astept cu nerabdare pozele voastre

Editez ca am uitat ceva - assurance maladie part employes cu asta ce fac? O trec undeva sau este doar cu titlu informativ pe releve?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Alors... sa va zic asa:

...cind a venit Diana si s-a asezat frumos la masa si pe urma a zimbit si-a intrebat: :''Dumneavoastra ce-ati mincat?'' ...

Auziti voi, "dumneavoastra"!!!!! Ca a trebuit sa respir si sa decid repede daca e ea extrem de bine crescuta sau sintem noi vraiment "tinere sperante" :))) M-am hotarit rapid la prima varianta si bine-am facut, acu' ce mai vreau e sa ma mut in Kirkland unde sta ea, ca merge la gym si la piscina si la toate alea la care visez eu sa merg da' nu ma obliga nimeni si-atunci e mai comod la tv.

La mine ea a fost revelatia, ca pe restul lumii il cam cunosteam, ba, mint, Carmen a fost si ea "prima vizionare", alta doamna care cre'ca numa' din respect nu mi-a zis dumneavoastra... :))))

Data viitoare ne trube' un resto cu mese rotunde! (Oana, multumim de intelegere la schimbat de locuri, asa am apucat sa povestesc cu Ana si Cristina si Carmen si Tatiana, ca cu Bebitzu ne-am intretinut in 4 ochi inainte sa vina retul doamnelor, stiu tot, na, da' nu va spun, vine ea si zice!) Revenind la mesele rotunde, zau ca da, ca asa se aude ce spune lumea, am vorbit cam incrucisat si-am fost departe de Lisandru, da' eram si racita asa ca ma joc cu el data viitoare!

Mincarea a fost me-se-ri-a-sa! Dana, sarmina de pont, acol' ma duc data aviatoare!

Si stiti ce cred? Cred ca eu n-am platit prajitura! Nu-mi aduc aminte ce scria pe factura, da' stiu ca erau trei linii scrise. Cum eu am avut mincarea + berea+pepsi, cred ca asa l-am zapacit pe acela, bietul chelner, cind am inceput sa dau din miini si sa revendic o prajitura "din aia, da' din aia, si acum!" ca a uitat sa-mi ceara bani pe ea!

Ce sa mai, mie mi-a placut, mi-a facut teribil de bine sa ne povestim si sa ne vedem, mai ales ca fusese ultima zi la vechiul job, m-au secat aia si de chef, si de umor, ba si de voce, am si martori, ca nu ma auzeam pe mai mult de-un metru distanta (si de obicei eu sint extreeem de "auzibila")

Acu' eu astept proxima intilnire, zau ca lucrul asta cu vineri seara ar merita repetat, vine ... ce vine?... vine Mother's Day de Canada, de exemplu, iaca si pretextu'! :)

Lorelai, sint acasa luni si marti... call me if you like! Sa vezi ce mesaj sictirit a reusit sa inregistreze colegu' pe repondeur! Mesajul de la Hyro era parfum!

Ana, gindind retroactiv, m-ai batut la povesti despre joburi de kko! Sa stii ca ma tot gindesc la altceva pt. aniversarea lui Tudor, da' nu-mi vine nici o idee. De subliniat ca tortul de la Funtropolis a fost mult mai comestibil decit mi-as fi imaginat eu ca o sa fie!

parpalak, noi merem in sud la vara, da' inca nu stiu exact ce si cum. Ca tre' sa vad cind inchide firma asta la care merg de miercuri si abia apoi pot sa fac planuri de vacanta adevarate. Da' ar fi cool! Pacat ca l-ai tuns pe Paul! :)) Mama, ce fatza are cu chica aia in pozele de bebeu! Eu's inamorata definitiv!

Bei, Ontario, cre' ca tare-a fost fun la voi, cu van-ul si cu furtuna si cu ajunsul si plecatul in gasti... La un moment dat chiar ma gindeam aseara cum sa fac sa fiu si-acolo si-aici....

Bag seama ca la noi abia azi s-a declansat furtuna adevarata, am transportat plodu' la karate si pluteam cu masina pe fleoscaraia aia, acum ninge de-adevaratelea... Colegu' e-n greva anti-dat-zapada, cred ca "Lopata" ma cheama!

Asta-i! Vedeti ca Sears are vinzari aniversare, tot felul de reduceri si para-reduceri, eu am dat 20 de dolari, taxe incluse, pe doua tricouri - 1 buc. nadragi de vara plus pantaloni de neige pt Radu... Ca sa nu vorbim de espadrilele mele, reduse 40%.
Da, si L'equipeur, alo, Quebecu!, au blugii aia cu dublura de molton, care tin caaaald la poponeata la 19 dolari si-nca 25% reducere la casa. Noi am dat 50 de dolari pe ei la inceput de sezon...

Nu pot sa ma hotarasc daca vreau sa vad Sense and Sensitivity sau o comedie...

A demain,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by valen
pe mine m-a chinuit rau talentul culinar si m-am apucat sa framantat mucenici moldoveneti numa' ca mirosul de cozonac, vanilie si portocala rasa merge perfect cu decorul feeric de afara asa incat am senzatia ca ma pregatesc defapt de Craciun.

Vaaai, bine ca mi-ai adus aminte, si eu am zis c-as face! Da' nu sa-i framant eu... ca nu ma chinuie chiar asa tare talentul

Helaaaau! Stie cineva o reteta de cozonac pentru masina de paine?

Da, Ana, taman ce le-am trimis si eu poze cu primavara canadiana
In plus, daca e posibil asa ceva, aici a fulgerat si a tunat acum vreo jumatate de ora! In timp ce ningea! Eu asa ceva n-am crezut ca e posibil... deci as zice ca iarna a luat-o razna.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Valen, si eu exact asta gindeam cind framintam pentru mucenici moldovenesti! Ca ma pregatesc de Craciun! Unde mai pui ca dupa ce i-am pus la crescut am constatat nu mai am miere de albine si trebuie sa ies pe vremea asta si sa cumpar!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Christine se uita pe gem si vede ca ninge, se intoarce la tati si spune razand - aduce bladutu ea crede ca vine craciunul

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

In drumul de intoarcere de la Terebone Mihnea ne-a intrebat daca vine Per Noel encore ca el vede ca ninge asa muuuult .Mai in gluma mai in serios, acum 1h am ajuns si noi acasa dupa drumuri si bine am facut ca altfel cred ca trebuia sa cautam un motel ceva sa ramanem peste noapte.Pe autoruta totu-i alb si in jur nu se vede nimic, asta in conditiile in care furtuna abia era la inceput;ma intreb acum cum este.

Legat de intalnirea de aseara, pentru mine a fost premiera mondiala , prima data la restaurant fara sot + copil, a fost mai mult decat super.
Simona,si eu cred ca am platit numai mancarea si desertul, berea nu era trecuta pe chitanta.Binenteles ca asta am vazut acasa, din intamplare.

Dana, ca si Simona, multumim de info, restaurantul mi-a placut tare mult iar mancarea a fost excelenta.

Lisandru al Neliei a reusit sa ma convinga ca mai exista si copii cuminti pe lumea asta si ca orice este posibil .

Legat de Diana - am aflat si eu mai tarziu ca faza cu "dvoastra" este defect profesional, asta dupa ce i-am "atras atentia" ca nu are nici o obligatie de a vorbi cu mine cu dvs.

Mi-a facut o deosebita placere sa o cunosc pe Mihaela (Mimimete)pe care eu mi-o inchipuisem altfel de pe vremea cand scria la sezatoare , mea culpa.

CGE pare mai mult un copil, Oana ca intotdeauna, neschimbata.

Cu Ana am reusit sa vorbesc mai mult, mai ales ca aveam ceva comun - casa.

Mi-a facut placere sa o cunosc pe Carmen si sa o revad pe Tatiana (Aska) cu care chiar daca vorbim/vedem mai des, pentru mine intotdeauna este o placere.

Czia - astept cu nerabdare urmatoarea intalnire .

Fetele din Ontario, felicitari pentru intalnire, se pare ca ati avut parte de peripetii,dar parca mai conteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Acum am ajuns si eu acasa si cand am intrat pe calculator am vazut ca deja ati povestit daspre tot ce a fost aseara. Frumos, frumos, frumos...asta a fost.Si toate fetele frumoase. Impotriva vremii, impotriva tuturor, cred ca nici daca venea un tzunami nu o oprea pe Kristin din drum. Eu eram putin sceptica de faptul ca putem sa mai ajungem. Facusem 3 km in mai bine de juma' de ora pana la ea. Dar ma bucur ca am ajuns la Mandarin in final. Am fost 13 la masa si a fost excelent.
Azi sambata, ma intrebam cine o veni la SPA sa-si faca unghiile. Iata ca venira niste cliente de plecau maine in Aruba. Ce le mai invidiam. Eu mergeam sambata pe drumurile astea de kkt alb si altii se duceau la soareDa' lasa ca la iarna viitoare iau famelia si plec prin Dominicana.
Maine fac si eu mucenicii aia cu zeama ca din cei moldovenesti mi-a cumparat sotul de la magazinul Carpati din Mississauga.
De abia astept sa vina vremea frumoasa ca sa iesim la iarba verde.
Nu am descarcat fotografiile. Promit sa ma ocup in cursul zilei de azi. Eu azi am lucrat si piticul meu e lipit de mine acum. Nu mai imi da voie nici la toaleta.
La multi ani pentru toata lumea, sa fiti fericite si sa vi se indeplineasca toate dorintele (si cele ascunse!!!!)

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Multumesc pentru complimente, cred ca ma voi uita de multe ori la poze in weekend-ul asta, ca sa uit de "potopul de zapada" de afara. La mine nu se mai vede aproape nimic in jur, doar viscolul... parca sintem pierduti undeva la Polul Nord.

Corina, si noi ne-am gindit la voi si ne-ati lipsit, poate cine stie, ne vom mai intilni in vreo vacanta, undeva in lumea asta larga ...

Ana, si eu sint tare bucuroasa ca ne-am intilnit si in realitate, sper sa contiuam sa ne vedem, poate si cu copiii.

Am avut placerea sa o cunosc si pe Mihaela (si da, a fost o punere la incercare cu aparatul, eu de fapt asteptam afara gata sa sun la 911 , asta ca sa nu admit un inceput discret de Alzheimer ).

Pe urma am mai cunoscut si alte fete super: Carmen, Tatiana, Diana (pe care recunosc ca am intrebat-o daca cumva nu este ea copilul, si deci asteptam sa vad cine este mama , sper ca nu s-a suparat, dar este asa de tinara si frumoasa, ca nu m-am putut abtine).

Si "last but not least" vine deja "vechea" gasca: Dana, Nelia, Simona, Bebitzu, Roxana, cu care ma simt ca si cum le-as cunoaste de 100 de ani . Lisandru este un amor, de gemenii Danei m-am indragostit...

Pe Cristina, fiind vecine si prietene, am noroc si cu ea si familia ei absolut minunata ne vedem mai des...

Si cum nu am reusit sa vorbim toata lumea cu toata lumea, nu avem de ales si trebuie sa recidivam .

Multumim lui Simona pentru initiativa

Mergi la inceput