Sezatoarea canadiana (85)
Raspunsuri - Pagina 13
columbiana spune:
tre' sa recunosc ca a fost fain si ca abia astept urmatoarea intilneala; zapada asta nu ne-o strica planurile la infinit! da' gasim un local unde sa ne lase aia in pace la taifas, ca asta a fost doar incalzirea; si poate apar si restul fetelor la orizont; altfel ma bucur c-am cunoscut in sfirsit o doamna de care mi-e tare drag: Oanagabriela, o doamna pe care o citesc cu drag pe tacla: Roxana/pitilache, o mamica de doi frumosi inzapezita in prima ei iarna canadiana:-)cge, cineva care mi-ar place sa scrie mai des: mimitete, o junioara ce m-a umplut de invidie : Diana, si restul fetelor pe care le stiam, si mi-a fost drag sa le revad;
Khristin, ati fost voi mai multe, da'barbati n-ati avut, na ; noi am avut doi frumosi, unul mare, acusi viitoare generatie DC, si altul mic, scump si cuminte, ca un barbat adevarat :-)
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
khristin spune:
Oanagabriela, absolut superbe pozele, plaja, totul ca sa nu mai zic de domnisoara voastra
Ana, we outnumbered you ata este , barbatii nostri era ocupati cu de-ale babysittingului....noi ne destrabalam de 8 martie, iaca
Ontario are vreo 30 cm zapada in plus de ieri pana azi ....ziceau astia ieri la radio, ca vremea in Canada se va inaspri de-a lungul anilor
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Ica 1975 spune:
quote:
Originally posted by khristin
Ontario are vreo 30 cm zapada in plus de ieri pana azi ....ziceau astia ieri la radio, ca vremea in Canada se va inaspri de-a lungul anilor
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Eu sper ca se inseala ... ca altfel
Noi
Ce faci te si face.
Donia spune:
quote:
Originally posted by khristin
Denisa, ne-a omorat cu povestile cu soacra, ne-a placut patosul si determinarea prestate ...
Pfuuuui, si eu unde eram? Ca o secondam cu drag... nu ca ati fi avut nevoie de mai mult
quote:
Olga, ne-a terminat cu zambetul de vedeta hollywoodiana , ne-a invatat cand facem poze, ca in loc de cheese sa spunem SEXXXXX, ooops hai c-am inceput sa dau din casa , o sa incep sa aplic si eu de-acu’
Buna treaba, stiam eu ca o sa ratez chestii faine!
quote:
Donia si celelalte fete care n-ati ajuns, ne pare rau ca n-a fost de data asta, a fost voie buna si ne-am hlizit toata seara de-am speriat tot Mandarinul .
Si prin intermediul Mandarinului toata China!!! Ati bagat spaima in ei
Ma bucur tot mai mult de fiecare poveste, ca si de cele quebecoase, desi nu se compara cu prezenta la fata locului... niste poze ar ajuta si mai mult.
Po-ze, po-ze!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
parpalak spune:
Donia, pai cum sa nu uit, ca ai un nume tare greu de retinut
khristin, pai daca zici ca se strica vremea p-aicea, io zic ca merita emigrat mai spre Punta Cana incolo :) Io va zic de p-acuma ca am liber intr-una din ultimele doua saptamini din iulie, care mai vreti sa veniti in recunoastere? (coate neliei pe sub masa)
Ca alternativa ar fi tinut haita de Husky pe linga casa omului - exact ce mai lipsea din gradina mea zoologica locala.
Si-ti mai propun sa citesti cu voce tare pagina aia unde scrie ca la greturile de dimineata d-aia de zice de dimineata, ca se intimpla dimineata (poate s-aude apropoul :) )
Plesnit fruntea: Olga, au adus aia berea pina la urma? Si unde-i Mihaela, ca n-o vaz?
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
Anda Panda spune:
bai are dreptate ica. vrem poze! vrem dovezi!
podeanu, stiu ca daca te vaiti plateste sistemul de asigurare o parte. insa eu cred ca "ma calific" fara sa ma vait, pen ca la greutatea mea + inaltimea e nesanatos sa ai tite asa mari, nu mai zic de partea estetica/practica.... iar durerea de spate a existat mai tot timpul.... oricum am programare in septembrie abia... mai e pina atunci.
katrinel, mersi de compliment!
am fost si eu in dominicana acum 1 an jumate. a fost foarte misto, nu vroiam sa ma mai intorc!!!! asa ca daca va duceti acolo, n-o sa regretati.
fug ca mi se arde puiu, si altu nu mai am.
pa si va pup. si POZEEEE !!!!!
si LA MULTI ANI !!!!
Cricor spune:
Oana foarte frumoase poze...mai sa ma apuce plansul cand am vazut pozele din holul hotelului si de pe plaja, si pe Antonia cu echipamentul de snorkeling. Salutari la bunica si sot din partea mea, pupici pentru tine si Antonia (frumusica foc mai frate...).
Corina
mimitete spune:
Buna ziua din inzapezitul Montreal. A fost tare bine la intilnire, mi-a facut tare placere sa va cunosc atit junimea DC cit si aripa tinere sperante (ca mine adica ). M-am conversat cu mare placere cu Dana, Oana, Roxana, Diana din motive de proximitate, aruncat zimbete lui Ana si Cristina. Din pacate cu fetele de la masa vecina n-am prea vorbit ca nu se putea dar ne luam revansa data viitoare.
Oana si-a lasat tactic aparatul foto linga mine si a plecat, vigilenta nu am cazut in capcana dar daca isi lasa geanta aia frumoasa era alta poveste.
Nelia neschimbata si in forma, Lisandru tare dragut si cuminte. Copiii lui Dana super la fel ca si maman.
Pupici,
Mona_B spune:
Salut fetelor, si un 8 martie cat mai vesel!
Se pare ca v-ati distrat tare bine la intalneala, mi-ati facut si mie pofta, data viitoare promit sa ma alatur voua...eu m-am distrat de minune weekendul trecut la conferinta anuala a firmei unde lucrez, a durat de vineri pana duminica si s-a tinut la un resort din Barrie, cu toti angajatii ziua prezentari si seara distractie inclusiv un karaoke show contest in care am fost toti mascati in Rock Stars. Super!!
o sa-mi lipseasca jobul asta si colegii cand m-oi intoarce la profesorat
Cat despre iarna asta care nu mai vrea sa plece, it drives me nuts!!!n-am iesit la alergat de 3 zile si cu treadmillul nu ma impac deloc.
Weekend placut tuturor!
Mona
Denisam spune:
Helloo de dupa amiaza, nu ca acu mm-as fi trezit ci ca acuma inca mai dorm kids si eu ma pregatesc intr-o ora sa bag un sushi cu 3doamne, ca doar e 8 martie si aseara am plecat prima
Oana-superbe poze din Punta cana,paote spre toamna mai bagam si noi o tura in Dominicana,sper.
Ontario-super intalnire, toate doamnele,una si una, nici nu mai nominalizez ca oricum treb sa vb frumos ca mi s-a atras atentzia asearaDar, Parpalak-donia-je t'aime aussi si Corina-cricor-peste cateva zile facvreo 32,asaca as vrea eu doar 19,esti dragutza,oricum nu tzi-as da mai mult de25Pup,ma cheama datoria.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)