Sezatoarea canadiana (85)
Raspunsuri - Pagina 18
parpalak spune:
Denisa, nu-i insurat, da'i cam derbedeu, de vara trecuta tot suna gagice la usa dupa el Nu-i problema cu datul, e problema cu pastratul, da' hei, nu-i problema mea! (vezi de baga ceva lantzuri si catushe in numita zestre )
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
columbiana spune:
quote:
Originally posted by bebitzu
Fetelor, s-a schimbat cumva ora?
bebitzu
da, s-a schimbat, dimineata ne trezim mai devreme! e 19.40H acum ceasul meu.
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
parpalak spune:
Deci nu ma mai mir ca nu ma mai lasa risu/plinsu, dupa ce ca ninge de 3 zile s-a mai schimbat si ora...
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
Podeanu spune:
Da, s-a schimbat ora si eu, desi stiam de marti, aseara am uitat complet. Baiatul meu avea innot la ora 7.55, a prins doar finalul, adica rezultatul sesiunii ca azi era ultimul curs.
Si noi am fost aseara in vizita la cineva si ptr prima oara de cind conduc (21 ani) nu m-am simtit in siguranta conducind. Cu ploaia de gheata , vizibilitate zero si vintul naprasnic era ca in povestile de groaza. Si eu urasc oficial iarna, am zis.
Oana, ai o frumusete de fata, dar eu sincer am ramas pierduta cu ochii la plaja, palmieri si apa.
Eu nu am reusit sa vaz pozele fetelor din Ontario, mai incerc acum odata, vreau si eu sa va vad.
Ica, parca tu m-ai intrebat ceva nu? REER de ianuarie-februarie se refera la cit ai cotizat efectiv in aceste 2 luni intrucit ultima zi de depunere e 28 februarie. Chitantele iti vin 2, una ptr 2007 martie-decembrie si unde de 2008 ian-feb.
Intrebarea cu assurance maladie nu am inteles-o..era vreo casuta in T4 al tau sau ceva din programul de impozit?
Am uitat complet de mucenici, si-mi plac atit de mult. Mi-e ciuda rau.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Podeanu spune:
vazut pozele , dar cam putine...Am recunoscut pe Cristina(Khristin), Cristina (mQQm), Corina (Cricor),Cata_D- asta datorita 1000 insule.... si banuiesc cine ar fii : Try (cu esarfa la git linga Khristin) in rest habar n-am cine si cum. Cine e tipa blonda, unde esti parpalak, si restul?
Vine, vine primavara, se asterne-n toata tara, floricele pe cimpii, hai sa le-adunam copii. Cint asa pina o veni cu adevarat.
Ktrinel spune:
quote:
Originally posted by Podeanu
Vine, vine primavara, se asterne-n toata tara, floricele pe cimpii, hai sa le-adunam copii. Cint asa pina o veni cu adevarat.
...ia de aici un ceai cald...ca ai ragusit deja...se aude pana la mine cat canti.....daca vine la mine intai iti dau un semn
sa va fie de bine intalnirile! si la mai multe ! ...poate ajung si eu.
Cricor spune:
Explicatii la poze :)
Am sters celelalte nume, m-am gandit ca poate nu vor sa le pun eu numele & fata pe site. Scuze.
Cricor = in bleu si ranjind in poze
Mai sunt poze pe aparatul lui mqqm, dar vad ca se recupereaza dupa intalnire (si condus ca prea linistitta nu era..si isi mai incorda si muschii spatelui sa traga mini-vanul mai cu viteza pe autostrada).
Corina
Ica 1975 spune:
Multumesc de explicatii cu numele, cateva fete le-am recunoscut, le stiam din alte poze evident, pe Olga n-am fost sigura ca este ea, o schimba mult coafura, iar ptr alte chipuri n-aveam nici o idee ...
dar acum stiu .
Dana, merci de rasp. Spuneam ca pe releve 1, in afara de casuta J unde este ass privata, este scris in mijloc - assurance maladie part employes xxx$- cu asta ce fac? O trec undeva sau este doar cu titlu informativ pe releve sa stim si noi cat am platit?
Ktrinel, nu uita s-o trimiti si pe la noi, poate ne apuca in viata
Noi
Ce faci te si face.
carmen77 spune:
Fetelor, nu mai stiu care din voi intreba de unde se cumpara ii frumoase in Romania .... pai le puteti cumpara si de aici ... eu am descoperit site-ul asta: http://www.madeinromania.ca/index.php?fuseaction=site.store&cat_id=43
Sper sa nu se considere reclama ... au si carti in romana si alte chestii ... inclusiv ii.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc