Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (13)
Raspunsuri - Pagina 18
ramyteo spune:
Dodoooo unde umbli? Ce mai faci?
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Dodo-pui spune:
A innebunit si PC a cautat jumate de virusi
.
Eu ma uitam la el cum scaneaza de-mi venea sa-l arunc pe geam.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
ramyteo spune:
Offf lasa ca e bine macar i-a omorat?
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
Offf lasa ca e bine macar i-a omorat?
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
adriana_m spune:
salutare fetele.
Azi nu prea pot sa stau pe aici ca iar trebe sa mergem la dr ca robert iara are febra mare (39.3) si dureri de burta. Vai ce m-am saturat de mers la dr. Azi mergem sa vb sa vedem ce putem face ca nu putem sa mergem la dr tot la o sapt sau doua. Ceva nu e in regula cu burtica lui si nu stim ce e. Poate aflam totusi.
Va pup pe toate
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by adriana_m
salutare fetele.
Azi nu prea pot sa stau pe aici ca iar trebe sa mergem la dr ca robert iara are febra mare (39.3) si dureri de burta. Vai ce m-am saturat de mers la dr. Azi mergem sa vb sa vedem ce putem face ca nu putem sa mergem la dr tot la o sapt sau doua. Ceva nu e in regula cu burtica lui si nu stim ce e. Poate aflam totusi.
Va pup pe toate
Offf ,Doamne ...imi pare rau. Sanatate piticului si multi

va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
Dodo-pui spune:
Adriana scuze n-am uitat dar am rezolvat cu programareapt transplant pt baiat;apoimi-a omorat capul sa vad de unde fac rost de bani(12mil)pt un ochi.
muta sanatate lui Robert.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
ramyteo spune:
Mai fetelor noi va pupam ca vad ca nu mai scrieti nimic . Va zicem o noapte buna sa aveti. Pupici la bebici
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
adriana_m spune:
ramy multumesc de urari. sanatate multa si nepotelului tau. Poate da Doamne-Doamne sa fie bine.
Dodo stai linistita cu cantecelele. Cand ai tu timp. Multa sanatate si puiului tau. Sper sa reusiti. Daca puteam va ajutam si noi cu ceva dar e asa de greu chiar si de aici. Imi pare asa de rau ca nu pot sa ajut cu ceva si eu. Tare mult as fi vrut sa pot sa ajut. Multa sanatate si putere va doresc. Poate cu o rugaciune pot ajuta si eu. Va tin pumni sa reusiti.
Noi acum ne-am intors de la dr si i-a facut analiza in gat sa vada daca nu are iar streptococ in gat si asteptam rezultatele. Am facut si analize de sange. Prima data in viata lui. Nu a fost chiar asa de nasol cum am mai auzit. Poate am dat noi peste o asistenta buna care i-a gasit vena usor. Asteptam rezultatele si de acolo. Mai trebe sa facem si analiza la scaun, sa vedem ce e cu durerile astea de stomac ale lui. Sper sa nu fie ceva grav.
Va pupacesc pe toate si pe toti puisorii si noapte buna. Va tin la curent cu rezultatele. Poate mai ajuta pe cineva daca mai apar astfel de probleme si la alti puisori. Eu sper sa nu.
Pupici
ramyteo spune:
Adriana mersi mult. Sper ca sa nu ajunga la orbire, sper ca sa se mai traga cumva de timp. Dar o data si o data tot acolo se va ajunge caci boala lui nu e tratabila doar stocata si candva ,oricand se poate intampla. Iti multumesc inca o data.
Speram ca puiutul tau sa fie bine si ii trimitem
multi. Sanatate multa!
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute