Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Gina despre nepotelul meu am scris la "O viata...".

va ofer cate o de relaxare si cate o

Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Da, dar zisesei ceva vag, ai mai scris ceva, ca nu am mai avut timp sa intru. Mii de scuze!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by katiapam

Ramy-mi-o inchipui cum e de distractiva
daca ai ocazia filmeaz-o
Gina-pina la urma cu portocala am ajuns tot la bibe ca se muncea se enerva ca nu putea

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Imi inchipui, ca si noi am trecut prin asta. Al meu si acum tot cu biberonul e, desi ar vrea si cu cana, dar da totul pe el.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Pai iti dai seama ,am pierdut o gramada de faze ca nu am cu ce o filma, am ras numai noi cateodata pana la lacrimi dar am sa o fac cat mai repede
Sa vezi cand are sa-ti creasca printesa sa vezi cate lucruri o sa iti faca sau o sa iti ia. Ficamea mi-a luat cizmele cu toc si a zis ca cand creste mare are cu ce se incalta si eu am aprobato ca la cat le-am purtat s-ar putea sa le poarte

Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Pai are 15 ani. A suferit 8 operatii. S-ar putea sa mai ajunga la operatii dar astea in Germania care atunci cand le-a facut i-a costat 15mii de euro numai o operatie. Acum i-a dat un tratament de scurta durata dar deja nu mai vede bine nu se stie ce va fi...

Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Wow mama cat ati mai scris. Aveti logoree bag seama
Ramy iti dai seama ca asa mi-am calculat sa nasc de Pasti sa scapt de smotru prin casa
Gina nu-mi aminti de galerie, ca iar m-apuca panica

33+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Kitzy --esti cam smechera bag sama....hm ....dau pupica la burtica

Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Kitzy --esti cam smechera bag sama....hm ....dau pupica la burtica

Perlute

Smechera, asa-i? Uite si de la mine o

33+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am ajuns si noi acasa.am mai stat o leaca pe afara.acum suntem in casa.abia astept sa fac si eu o baie.sotul e in tura de noapte.
gina, bv lui razvan la cresa.o sa vad si maine cum e.in seara asta am zis ca-l culc mai devreme.o fi fost si obosit.poate in we uita.sa vedem, nu ma pot pronunta.
ramy,pupici.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Salutare, fetelor!
Vin si eu la apel, da-s cam amarata...
1.rezultatele examenelor inca nu s-au dat... cred ca pe la Paste...(al cailor!
2.Ciclul imi intarzie mult si ma sperie.Sunt in ziua 36 , testele au iesit negative(unul azi, unul acum trei zile) si sper sa nu am probleme...
3.M-am cu mama azi din cauza sotului care este prea direct si i-a spus pe fata ce nu-i convine...a facut crize de nervi iar acu maica-mea zice ca-i nebun, sa-l duc la doctor...Si baiatul meu, la fel!Ca si el se enerveaza, dar e normal sa te enervezi cand nu te lasa cineva in pace, nu?Sunt intr-o stare...de Sper sa nu ma diseara cu sotul, ca nu-mi arde...
E si el intr-o pasa proasta de ieri ca a vopsit masina si apoi i-a scos-o blegul ala de tinichigiu in ploaie si s-a stricat vopseaua!!!O gramada de bani aruncati!
Asta ar mai lipsi acum!
Alex, cand a vazut atmosfera de la maica-mea, a si zis sa plecam acasa....
Va pup , fetelor si sper sa treaca mai repede faza asta!

Mariaanna

Mergi la inceput

Kitzy voi sa fiti sanatosi ca in rest nu conteaza cand vine, da chiar de pasti....

Nastasie si eu si pe Razvan

Mariana imi pare rau ca iti mere rau de la noi.

Perlute

Mergi la inceput