Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (13)
Raspunsuri - Pagina 19
adriana_m spune:
Of Ramy ce rau imi pare sa aud asta. Tare rau imi pare. Oare chiar sa nu se mai poata face nimic? Groaznic.
Eu tin pumii, poate poate se mai poate face ceva.
Multa sanatate.
ramyteo spune:
Adriana--eventul ca sa ii faca iarasi operatii dar astea numai in Germania ca acolo se foloseste nu stiu ce substanta dar si de ar fi asa i-ar stoca iar pentru o vreme ca sa ii prelungeasca vederea, dar...iar costa o gramada de bani atunci o operatie ia costat 15mii de euro. Cinea stie cat costa acum..?! Speram ca tensiunea ochilor sa nu urce si atunci ar fi mai bine.
Adriana --asteptam rezultatele piticului cu sufletul la gura. Multi 
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
Buna dimineata fetelor!
Trezeala!!!!!!!!!!!!
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
mariaanna spune:
'Neata,fetelor!
Iaca vin si eu, tot asa posomarata ca si ieri...Macar cu sotul nu m-am certat.Ce vina are el ca mama -i asa cum e ea si vede dreptatea cu un ochi stramb?
Dodo-pui, sper sa gasiti resursele necesare( si financiare si moral-psihice) si sa treceti cu bine de aceasta operatie, iar puiul tau sa se faca bine!
Katia, Ramy, Anca, Gina , Lulu, Nastasie, Onyx...etc, samd....va pup egal pe toate si va urez inca de azi un 8 Martie fericit si implinit!
Mariaanna
kitzy spune:
Neata!
Am fost ieri la bb control, DPN-ul meu s-a modificat, e foarte probabil sa fie mai devreme cu aprox 2 sapt, la eco iese mai mare cu o sapt si cateva zile. Bineinteles ca inca nu s-a intors, dar mi-a zis ca odata a venit o tipa pregatita pt cezariana, pt ca bb era tot in prezentatie pelviana si sub ochii lor s-a intors bb la ecograf. Ei, sa am eu norocul asta.
Mi-a zis ca nu intram direct in cezariana, sa vedem mai intai cum o sa decurga travaliul, ca asa e mai bine pt uter si bb, acuma sper sa nu ma lase pana la capat si dupa-aia sa ma taie![]()
Peste 2 sapt ma duc iar la eco si monitorizare.
33+ cu
Diana
AMR 7 saptamani!!!
nastasie spune:
neata si de la mine.dau o cafea.suleme la cresa.revin mai tz.nt un pic intoarsa pe dos, iar cu fimiu prob
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Dodo-pui
Adriana ma bucur ca ai reusit.
Ramy eu sunt ff ocupa ma tine cineva de vorba pe messs
Anca multumesc dar eu vreu mai ales pe la tzetze.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Dodo dau si tzatze ca am nu gluma...95 la sutien
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by gina_butnaruquote:
Originally posted by ancadragoman
Rami ii dau tzatza si ceai ca incepusem sa ii dau suc si supa pana acum cateva zile cand a vomat urat de tot si m-am speriat.Sa incep sa ii dau mancare?ce?
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Anca, eu am inceput pe la 4 luni si jumatate, cu suc de morcovi, dar nu i-a placut si atunci i-am dat piure de morcov. Apoi, i-am dat piure de morcov cu mar. Ia-o treptat! Pe urma poti sa-i faci o supica cu legume, pe care i le introduci progresiv, iar de la 6 luni deja poti sa-i dai supa cu piept de pui.
Daca vrei, iti mai zic si eu, ca si Ramona, te pot ajuta in sensul asta.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele![]()
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Gina asa am zis si eu,la 4 luni jumate incepem treaba
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
ancadragoman spune:
Neata
Am intrat sa va pupacim si s va spun ca i-am dat supliment de Nan,m-am simtit f vinovata
dar nu se mai satura....

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
katiapam spune:
Salut
Anca-nu are de ce sa te simti8 vinovata,te inteleg ca-ti pare rau dar decit sa nu opape destul? e mai bine
si eu din prima zi de cind am adus-o acasa i-am dat lapte praf eu nu am avut lapte,imi parea rau dar ce puteam face? si a crescut f bine
Mariaanna-bine macar ca nu te-ai maicertat si cu sotul,sper sa treaca perioada asta cit de repede
cam in toate casele e ceva ce nu merge bine.....din pacate
Adriana-sanatate lui imi pare rau de el ca e tot bolnav te cred ca te-ai saturat
Dodo si ramy-din nou multa sanatate imi pare rau cind aud ca sint bolnavi copiii,cel mai important e sa-i vezi sanatosi sa te poti bucura dar unii cauta motive sa nu se bucure de ce au
la noi tot ploua si azi.....
Kitzy-sper sa nu ajungi la cezariana,da de se intoarce,aici sint care fac manovre sa faca bb sa se intoarca dar am auzit ca sint dureroase sper sa se intoarca in timp dar important e sa fiti sanatoase si sa nasti usor(sa scapi de smotru)![]()
Nastasie-ce se intimpla cu piticul tau de tot probleme ai? oare ce nu-i place la gradi?
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai

Doamne ajuta!