Gravidute si mamici din Cluj - 61
Raspunsuri - Pagina 6
redai spune:
www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/tort_din_crema_de_zahar_ars-960/" target="_blank">AICI aveti si poze cum se prepara tortul.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
bex spune:
Merci Lore cred ca totusi o sa raman la o crema simpla de zahar ars, nu o sa am vreme sa fac si blat si restul de papa..dar sigur mai fac o tura in urmatoarele saptamani cu tort, de data asta:)
adriana, tiramisu nu va place? noua ne place f tare si eu fac frecvent, e simplu de facut si ff bun, fac dupa reteta de pe piscoturile balocco.
sau clatite? sau placinte(langosi)? sau ceva tortulet cu blat de biscuiti digestivi?
cel mai nasol este ca eu gatesc, dar nu o sa prea pap:(( sa nu stric ce am realizat in zilele astea de slabire:((
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
dpop spune:
fetelor multumesc!!
eu nu sunt prea bine, deja imi pun problema daca mai ajung sambata. si am ramas aproape fara lapte din cauza nehranirii. in fine...
mami_alexia noi am gandit invers: cel mai bine pt bb e sa aiba o surioara sau un fratior de varsta cat mai apropiata, ca sa se poata juca impreuna, sa aiba ce vorbi cand cresc mai mari, adica stii cum e cu diferenta de generatii. eu am vazut, una e sa ai frati cu 2-43 ani mai mari, si alta e cu 4-5. practic cand unul intra la liceu, celalalt e abia intr-a cincea, ma rog, poate nu intelegeti ce spun. oricum nu e o chestie de comoditate pt parinti, ci e pt binele copilului. exact ca si ideea de a-l face pe al doilea, e tot pentru binele amandorura.
mami de irina
RAMONELLA spune:
Lore mersi mult.Cred ca o sa fac.Ioii,da n-am tava rotunda....
Co ce-i aia gorgonzola???Ceva branzica???A,daca n-ai facut nu are rost sa te apuci acum de experimente,desi n-are de ce sa nu-ti iasa buna.Si intradevar e mult de lucru,daca vrei s-o faci cum trebuie.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
redai spune:
Gorgonzola e branza cu mucegai.Mi nu imi place.Sotul in schimb e inebunit.
Ramo poti sa o faci si in alfel de tava.Nu e chiar asha de greu de facut.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
ALEX29 spune:
DELIA SI DIANA LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE ,FERICIRE SI TOT CE VA DORITZI
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Morgano spune:
Multumesc de urari, fetelor dragi!
Diana, La multi ani si multa sanatate!
Gorgonzola e un fel de telemea slaba, ca un cauciuc. Se serveste bilute. E horror la gust, de fapt nu are gust. Branza cu mucegai e alta.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
ALEX29 spune:
ELENUTZA eu chiar ca as avea nevoie de o cura de slabit dar cum am mai is imi place sa mananc :)
ce sport ai facut mamico
FELICITARI pt decizia de a mai avea inca un bebe draga mea si noi la anu actionam :)
LORE zici ca ati avut sedintza foto ??:))
CO e f buna ideea cu slaninutza si ceapa ,ioi ce pofta mi ai facut
cred ca i ar placea si o supica de taitzei ,ce zici ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
geanina-nica spune:
BUNA DIMINEATA-
Vai tu fetelor cred ca a venit vremea utara de la RO. si la aici,e un vant afara si un frig,cred ca daca ies afara ma ia pe sus vantul,tre sa-mi pun niste pietricele in buzunar
ALEX-cred ca i-ti sta super vopsita,acum o sa fi mai comoda,cu culoarea. Si cum a fost la dentist?
IOANA-ai scapat sansa sa devii miliardara da nu se stie niciodata poate poate......
DIANA SI DELIA LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE BUCURII!!!!!!!!!!
redai spune:
Gorgonzola este o brânza; traditionala cu mucegai si una dintre cele mai bine cunoscute brânzeturi italiene. Consistenta sa cremoasa si aroma inconfundabila fac din Gorgonzola brânza ideala pentru prepararea pastelor, legumelor si în general a mâncarurilor rafinate.
Este explicati luata de pe net.Sunt mai multe tipuri de branza cu mucegai
Branzeturi cu mucegai la suprafata: Camember, Brie
Branzeturi cu mucegai în pasta :Roquefort, Gorgonzola, Homorod, Stilton
David