Gravidute si mamici din Cluj - 61

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Si eu am facut ciuperci la cuptor. Am pus si ceapa tocata in ele si brinza mai multe tipuri pe deasupra, si cu mucegai si fara. Oricum nu se prea simte gustu de briza, ca ciupercile il au mai puternic. Au iesit yamiii...
Mi-ati facut pofta de tort cu crema de zahar ars, dar nu ma apuc sa fac, ca dupa aia o si maninc O sa imi treaca.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

DELIA SI DIANA LA MULTI ANI SA CRESTI MARE SI VOINICA, SANATOASE SI FERICITE!!!

Elenuta23 si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO daca n ai timp de tort de zah ars fa un tort de biscuiti ,f f simplu
pui un strat de biscuiti apoi torni budinca de cioco sau vanilie ,iara pui un strat de biscuiti si iara torni budinca iar deasupra poti pune frisca sau sa l lasi simplu
ADRIANA eu as veni dar astept sa ma sune pt masina
GEANY sunt mai ok asa vopsita ,e mai usor de intretinut
ieri a fost ok la stoma
si la noi e tare urat afara ,dar lasa ca o sa se faca frumos curand

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lore , mii de scuze, ai dreptate, am confundat-o io cu aialalta. Acuma imi dau seama care este. Da' nu stiam ca e cu mucegai pt ca e alba si seamana cu branza de burduf la gust.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

RAMONELA-prajitura fara cuptor TIRAMISU E FOARTE BUN si simplu.

Aici se fac cipercile la cuptor asa(champignon)( nu stiu daca am scris bine):-unplute jambon(sunculita de pork)pe deasupra se pune branza sau cas de oaie si un pic de patrunjel cu usturoi.

Branza cu muchegai se mai numeste si ALBASTRA.SI SUNT DE MAI MULTE FELURI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Lore, si noua ne place f tare. Si avand gustul ala deosebit chiar se simte in ciupercute, daca le executi acasa, unde stii tu cat pui si ce calitate are branzica. eu sunt mare amatoare de branzeturi si recunosc ca imi plac toate branzeturile astea "puturoase"cred ca delia a confunfundat-o cu mozarella, care daca e de calitate si bine servita e f buna si aia, in salata caprese, de ex.

Alexutzo, ce zici, bagi o slaninuta de 8 martie mai bine? o aduc la pachet:)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Delia

Eu nu ies azi afar deloc.brrrr Numai aici ninge asha de tare si e ceata?Sunt 2 grade afara.

Co eu am gustat mai multe feluri.Aproape de fiecare data cand mergem la cumparaturi sotul cumpara.Nu imi place deloc nici una.Adevarul e ca din partea mea lactatele ar putea sa dispara..Personal:carnea e si leguma si lactat.Stiu ca nu e sanatos, dar nu imi pot imagina viata fara carne (exclus cea de vita si miel)

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Alexutza, o sa fac crema de zahar ars simpla. ca aia e preferata alinutei. si nu e mult de lucru si se face singura;) fetelor!!!!! iar vb despre mancare:(( si noi astea cu slabitul...mai sunt si fericte pe aici, cum e Gabitza, Lore, Ramo, Geany..ce va pasa:(( io mai am de dat jos 3-4 kg...:(

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna ziua si de la noi! Motivati-ne absenta ca avem musafiri peste musafiri. Macar atat, ca tati e plecat in Belgia, si vrea asta ma deprima de-a dreptul. Sara ma solicita tot mai mult, vrea jocuri si bagat in sema non-stop, cu papa stam bine, azi sau maine mergem la vaccin, n-am nici un chef, dar trebuie. masinuta merge super, e o dragutica, deja m-am atasat de ea.
N-am apucat sa citesc din urma, dar nadajduiesc ca toata lumea bine. Pup! Ne vedem sambata! Noi probabil vom intarzia, deoarece masa noastra de pranz este la ora 14.00.

DAR, cel mai important, am intrat sa urez din tot sufletul meu LA MULTI ANI pentru cele 2 mamici implinite si fericite:

DELIAAAAAAAAAAAAAA si DIANAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

CE BUNE SUNT DESERTURILe

eu mai fac budinca cu biscuiti, le pun int-rotava un rand de biscuitiunul de budinca ,,,pana se termina iar apoi frisca, e super bun

POFTA BUNA

Elenuta23 si Dragos Stefan

Mergi la inceput