Gravidute si mamici din Cluj - 61
Raspunsuri - Pagina 5
elenuta23 spune:
redaida ai auzit bine prin mai iunie as dori sa raman din nou insarcinata, deoarece peste cativa ani nu cred k as avea puterea sa o iau de la inceput, acuma is in tema si vor creste impreuna , nu doresc sa fie diferenta mare intre ei. daca vrei sa ma mai intrebi ceva astept
Elenuta23 si Dragos Stefan
RAMONELLA spune:
Lore vreau si eu reteta de tort de zahar ars!!!!Ca am o gramada de oua,si tre sa fac ceva cu ele!!!!Si imi place tare tare crema de zahar ars!!!
Co o ciorbica de burtica,nu i-ar placea????
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
elenuta23 spune:
redaivreau sa te intreb ceva, cum atasezi acel montaj cand scrii un mesaj???? sua sa atasezi poze cand raspunzi la cineva????
mersi mult
Elenuta23 si Dragos Stefan
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, DELIA SI DIANA!SA AVETI COPII FRUMOSI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE EI!!!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
redai spune:
Elenutza.Eu ma gandesc sa nu mai fac bebe, de asta te-am intrebat.
Prima data trebuie sa iti faci un cont (eu am pe webshots) in care pui poze. Dupa asta mergi tot acolo unde iti pui semnatura,in profilul personal,si pui la nematira linkul cu poze.Aceste trebuie sa il pui intre ghilimele si inainte de link pui[url= si dupa ghilimele pui](inchizi paranteza)scrii ce vrei sa iti apara ski pui iar [/url].
Nu stiu daca ai inteles.Oricum prima data trebuie sa iti faci un cont unde iti pui pozele, nu pe DC.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
bex spune:
Lore, buna ideea, chiar o sa fac ciupercute la cuptor, dar umplute cu gorgonzola.Si cred ca da, o sa raman la crema de zahar ars...tort zici tu, hmm, interesant, practic fac un blat de tort separat? sau cum s-ar face ala?
ramo, ciorbia ne place, dar scumpa ajunge la 11 pm, asa ca nu va fi ora de supa...si oricum nu am facut nicodata ciorba din asta, mi se pare prea lung procesul...mai bien papam in oras
Hai, mai fetelor stati si nu ziceti nimicpentru sarbatorite!!!!
Diana, Delia, la multi multi ani fericiti si frumosi alaturi de cei iubiti
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
mami_alexia spune:
Esti curajoasa tare, Elena!Eu sunt invers, parca nu as vrea tocmai acum, desi soacra-mea imi tot explica ca nu e bine sa fie diferenta mare intre ei si ca peste vreo doi ani sa ma apuc iarasi. Eu gandesc altfel..vreau sa am tot timpul din lume pentru Alexia acum si trebuie sa termin facultatea, apoi master, apoi poate inca o facultate..Nu am deloc senzatia ca trebuie sa ii fac pe amandoi odata ca sa scap...nu stiu, asa gandesc eu...
ALEXIA
mami_alexia spune:
M-ati innebunit cu crema de zahar ars...
Ceva deserturi care nu se fac in cuptor nu stiti?Dati-mi idei...(cuptorul meu e stricat)
ALEXIA
redai spune:
Pentru crema: 4 oua, 6 linguri zahar, 500ml lapte, 1 plic zahar vanilinat, ½ cana zahar.
Pentru blat: 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri zahar, 1 lingura ulei, 1 praf de copt.
Pentru ornat: 1 cana frisca batuta, 1 portocala.
Caramelizezi zaharul (1/2 cana) intr-o cratita de 2-3l si rotesti vasul, sa fie imbracati peretii. Lasi la racit.
2. Amesteci cu telul ingredientele pentru crema, apoi le torni in vasul tapetat.
Dai in cuptorul preincalzit, la foc mediu, aproximativ 20min, cat sa o coci pe jumatate.
Faci un blat simplu: bati albusurile spuma cu zaharul, ca pentru bezea, adaugi si celelalte ingrediente: galbenusurile, uleiul si faina amestecata cu praful de copt si cernuta.Deschizi cuptorul, scoti crema, torni compozitia pentru blat si mai lasi totul in cuptor inca 20-25min. Incerci daca este copt cu o scobitoare.Se lasa la racit in vasul in care s-a copt, apoi se rastoarna cu grija pe un platou (prin rasturnare: se pune un platou deaspupra vasului si se rastoarna brusc).
Inainte sa torni compozitia de blat, peste crema fierbinte se pot aseza fructe proaspte sau din compot. In compozitia de crema poate pune o lingurita de ness.
Am luat reteta de pe net.Dar este exact cum o face mama. Eu nu am facut niciodata ca nu imi pace ca se face fum in casa de zaharul ars.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
mami_alexia spune:
Daca va hotarati sa mergeti la prezentarea de la Iulius, vin si eu!
ALEXIA