Gravidute si mamici din Cluj - 61

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

mami_alexia mersi de ajutor , dar dupa cum observi am descoperit cu ajutorul luidpop, mersi oricum

elenuta23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
IOANA draga chiar mai facut sa rad de dimineata
ELENUTA cura de slabire nu stiu si nici nu ma intere ,mie imi place sa mananc sport faci ?
si la capit ala stau cam slab :( dar am inceput de vreo 3 zile sa fac exercitii cu cercul in jurul taliei ...acu cativa anisori functiona f f bine:)
totusi tare mult mi ar placea sa ma abtin sa mai mananc seara
LORE trezirea ,de fapt cred ca sforai pe la ora asta
CO ti am luat o inainte azi cu cafelutza ce ti face puiutzu ?

ioi tu fetelor azi e SHOW DE MODA LA IULIUS MALL -Catalin Botezatu ,asa m as duceeeeee ,masina mea e la revizie ,sper sa mi o dea azi
prezentarea e in jurul orei 18

ma duc sa fac un picutz de curatenie

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex, crezi tu ca dorm.Dimineata eu m trezesc la 8,atunci se trezeste sotiorul si papam si ne bem cafelutza impreuna.te-ai mai uitat?

Ioana,faina faza cu staniolul.

Elenuta sincer eu nu stiu ce nseamna cura de slabine.Nu am avut nevoie.Prin clasa a VIII am facut ceva, dar mai mult am rabdat foame.In asta nu ma bag, ca nu stiu
despre dintisori, depinde de la copil , la copil.Se poate sa nu aiba pofta de mancare, de fapt are, dar il doare si atunci refuza.Si noi am avut o perioada de asta.
Ca sa-l scrii la semnatura si pe bebe, trebuie sa intri la profil personal (in partea stanga la meniu), si il treci acolo la semnatura.

Aseara dupa ce am inchis calc. David s-a trezit si am facut sedinta foto pana pe la 1 jumate. Nu a vrut sa doarma, asha ca am folosit timpul pentru asta.

Ce urat e afara. Ninge,nu imi place.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

hello
alexuta, aici sunt, am terminat aproape cafeluta, dar mai fac o tura:)

am facut baie la pitica si incerc sa ma organizez sa vad ce gatesc pe maine, pe cand vine alinuta:)
ma enerveaza vremea asta de mor!!!!!!!!ca nu putem iesi:(

fain showul cred, ce m-as mai duce

elena, de slabit, iti zic io cum...sa te asiguri ca nu manaci dulce, exceotie cate o bucatica de ciocolata neagra, sa bei multa apa, ceai, nu sucuri sau orice altceva cu zahar...sa manacanci cat mai light, multe salate,gratare,iaurturi, fructe dimineta si seara si o sa vezi rezultate, eu am reusit sa dau deja 2 kg saptamana trecuta. si...regula cea mai regula...sa papi putin...stiu ca doare, dar na, asta are efect.

diana, esti ok ok?
gabitzo? ce faci mami?

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Alex mami, cred ca avem altele care dorm inca la ora asta.Meli de ex..

Co ce vrei sa faci de papi?Spune-ne si noua, poate venim sa iti dam o mana de ajutor.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Lore, inca nu stiu...cred ca ceva lasagne, salata de vinete neaparat si crema de zahar ars...nu sunt sigura de lasagne inca, ma mai gandesc...Aveti ceva idei? asa..si un platou cu slanina, branza de burduf, carnacior de casa afumat si ceapa rosie pt ca Alina nu a mai vazut din astea de ani buni si ii e pofta de "porcareli":)

Bea e o dulce cu numele scris pe vestuta:) si e din ce in ce mai zambareata:)

Dragos cred ca este un adversar redutabil pe aici pt baietii pretendenti, are niste ochisori de mori!!!!!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de el, Elena:)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!

Delia si Diana,La multi ani!!!!!!!!!Sa fiti fericite si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca!!!!!!!

Multumim fetelor de complimente!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

bexmersi mult la fel si voua, toti copii sunt minunati infelul lor, fiecare are ceva special, sincer nu m-am asteptat sa avem un bb asa frumos . Mersi de sfaturile data le urmez si eu de o luna si am dat cam 10 kg, dimineata pap fructe la amiaza un fel de ceva iar seara ceva usor sau nimik, in schimb beau multa apa. dupa ce am nascut 9 luni de zile am baut numai suc natural si ceai, daca beam apa ma durea stomacul dar de cand am inceput sa beau apa multa multa nu mai am nimik, acuma s-a achimbat, daca beau suculete ma doare stomacul. uitate la 16, 45 sau la 13 ii reluare, este pe romantica o campanie

vreau sa fiu sanatoasaiar acolo gasesti multe sfaturi, de cand a inceput ac campanie m-am alaturat lor si da rezultate. spor la slabit
redaiALEX29ma bucur pt voi k nu ati avut ocazia sa tineti cure de slabire, nici eu pana acuma deoarece am facut 9 ani de sport de performanta si nu am avut nevoie, insa acuma dupa ce am nascut m-am ingrasat considerabil deoarece totata lumea imi zicea mananca k sa ai lapte si eu asta am facut.......am fost o sparta pana am zis stop de o luna de zile si mai am si lapte chiar daca nu mananc fff mult, am redus pot sa zic la jumate sau chiar mai putin, dar lumea din greseli invata, asta e.
iar acum nu fac cura de slabire doar manac normal deoarece peste 2-3 luni vreau sa mai am un bb si nu pot sa risc, deoarece nu is bune curele de slabire daca vreu sa raman insarcinata.
va pupik si sa aveti o zi minunata chiar dac vremea de afara este urata

Elenuta23 si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Co depinde de fiecare ce gusturi are la mancare.Noi nu suntem inebuniti dupa lasagne.poti face ciupercutze la cuptor cu slanina si branza (eu le ador),la desert mie imi place foarte mult tortul de zahar ars care se face foarte repede.

Elena vrei sa ramai insarcinata in 2-3 luni?Am inteles bine?

Alex
ai vazut ce a zis Elena?

David

Mergi la inceput

Delia si Diana La Multi Ani si multa sanatate!!!![s]

David

Mergi la inceput