Gravidute si mamici din Cluj - 61

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Buna dimineta

Fetelor nu am doemit toata noaptea gandind-uma la ce am facut,acum astept sa se trezeasca sa ma uit,dar azi noapte nu s-a trezit deloc nici sa-si bea lapricul,sper sa fie bine.

Mergi la inceput

REDAY-nu am tras tare,dar cred ca era innmoiata pielicica de la baita s-a dus un pic.
offff doamne cu decoletarea asta,mamicile cu fetite noroc ca nu tre sa faca chesti deastea.

ALEX-Cu vopseaua fara amoniac este un truc,sa nu te spele dupa ce te vopseste doar sa te limpezeasca ffff bine.in cazul in care te a spalat nu-i nimic dar tu sa samponezi parul doar o data,si nu cunva sa te speli cu apa fierbinte,cu apa calduta,sa nu fie nici rece da nici calda,calda.dupa care sa te dai cu crema de par sau balsam ce ai.1 dat pe saptamana e bine sa faci un tratament pentru par mai ales acum iarna.Cum ti-e parul,gras sau uscat,sau normal?
Multumesc de si ALVARO o starnge tare tare in brate,

Mergi la inceput

co-spor la treaba

reday-eu cred ca la varsta lui nu mai are colici
poate de la dintisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata scumpelor!

inca o zi in afara de asta si ne vedem,hihi.

Alex-e problema daca poate si eu voi intarzia jumatate de ora,ca piti trebuie sa pape la 14?

piti doarme de o ora,am avut timp sa fac ce trebe prin casa,asa ma bucur.m-am pus un pic pe cura de ingrasare ca tare am slabit si vad ca nu mai sta nimic pe mine.e nasol,nu-mi place sa ma indop,dar e musai.ma si simt slabita, sunt obo incontinu,voi cm stati la acest capitol.

o intrebare la voi, voi nu sunteti agitate legat de bebe,daca papa bine,daca doarme cat trebuie,nu tresariti de fiecare data cand plange seara cand adoarme,daca se intampla? nu dorm linistita,vorba lui Geanina ,dorm ca un iepure.sotul zice ca-s prea stresata, si incep sa ma gandesc ca poate are dreptate,poate-s singura...si voi ati patit la fel?

Soanso-nu-i bine ca te-ai neglijat,mai ales cu tiroida,dar cu tratament va fi ok.du-te la control in timp,gandeste-te ca ai o fetita dulce si pt ea trebuie sa fi sanatoasa.si pt tine,ca daca nu te simti bine,nu-i bine.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Lore-tare gancul,super fain.iti dai seama daca i-ar zice Iko la soacra-sa bancul,hihi...

legat de jocurile pe calculator,cred ca sotul meu bate pe oricine.cand l-am cunoscut statea TOATA ziua,prietenii imi spuneau ca ce am facut cu el,de l-am vrajit asa ca a inceput sa mai iasa.incontinu ar sta,are jocuri platite pe net si are gasca cu care se joaca, toti se cunosc, fac raiduri bine puse la punct, ce mai.hihi, mai haios ca e in timp ce se joaca,il intreb ceva ,imi raaspunde dar dupa habar nu are ca am vorbit de chestia aia.na?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Si sotul meu e mare amator de jocuri, in principal de first person shoter dar pe mine ma streseaza si enerveaza chestia asta..dar rezist...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA

Mergi la inceput

Soanso-sigur la interservisan iti face de pe o zi pe alta,acolo a facut si mami.si au un medic tare bun in endocrino!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata si de la noi.

Meli
sunt in aceeasi situatie.Stresata, slabita.Despre mancare....nu imi este foame,mananca tot ma putin.Parca imi este lene sa pap.Am ajuns sa pap o data jumate pe zi.Dimineata cat gust papa si seara cand vine sotul,dar ot putin.

Ioana, Alex
eu merg la cora numai dupa masa,poate pe la 5,astept sa iasa sotul de la serviciu sa mergem impreuna.

Geany nu au fost colici sigur.A plas de nervi ca il puneam in pat sa se culce.El era foarte obosit,peste stadiul normal.

A plan saracutul tare aseara, a adormit cu creu si a dormit pana dimineata.pe la 5 si la 6 i-am dat suzeta si a adormit la loc.

E posibil sa intarziu si eu putin sambata.Am examen de la 11:30.Ultimul din sesiunea asta.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata fetelor !
Am intrat sa va pupacesc, sa va urez distractie frumoasa de tot de 8 Martis si sa fiti fericite !
Bex, sa aveti un botez minunat
Noi suntem agitati cu de toate, cu botezul, vin socrii azi, asa ca va citesc dar scriu mai putin :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Pentru Alexuta:

Plata trusoului pentru dispozitiile restante 2007 numerele 11234 11917 si pentru 2008 numerele 1-229 in zilele de 10 si 11 martie, pe strada St.O.Iosif nr.1-3

Deci intram si noi;) ce a scri iko era pt 2008

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput