Gravidute si mamici din Cluj - 61
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Anca va fi bine... esti stresata, dar bolile astea sint acum asa de des intilnite incit se gaseseste rezolvarea lor.
In alta ordine de idei am primit ambele pachete si am mai comandat unu mic(niste tricouri si costum de baie-pt asta am facut comanda).
Nico felicitari pt prima a calatorie cu avionul a lui piciulica!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
ramo, nu+l aduc ca si+asa e scandalagiu..las ca ne vedem in parc , cum da caldura, ok?vezi ca io+l invat pe fi+miu sa pupe..
tu fetelor, pic de somn..m+a terminat azi cu maraiala..citesc maine, ca vad ca ati fost harnice. noapte buna
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
iko spune:
redai chiar ca se potriveste dar sa sti cand nu a fost fata asa facea sotu cu maicasa
Anca va fii bine nu te stresa
Elena 23 eu miine fac o supa de vacuta
geanina-nica spune:
soanso-chiar ma gandeam la tine azi, ca nu ai intrat,lasa ca o sa vezi ca o sa fie ok .
nrl-multumesc ca mi-ai modificat data de nastere,si bine ai sosit.
VEZI ti-am zis ca o sa fie bine cu avionul,si da intodeauna trebuie sa lase loc liber laga mame cu bbei,si e obligatoriu sa dea tot timtul primele locuri sa nu ai pe nimeni in fata ta,numai ca la noi daca nu specifici cam uita.
geanina-nica spune:
Fetelor cand i-am facut baie la ALVARO, I-AM TRAS UN PIC pielicica de pe cocosel,si a insangerat un piculet,oare e problema???????????
el saracutul nu a plans doar a marait un pic ca era tare bine dispus,sper sa nu-l usture cand face pipi.
NOAPTE BUNA SI SOMNIC USOR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/redai/redai.jpg)
redai spune:
Geany sa fii atenta cand face pipi Alvaro.Sa nu il doara.Nu prea e bine ca a sangerat.Asha de tare ai tras si tare?
Noapte buna.
CUm a plans in seara asta David nu a mai plans de foarte mult timp,de pe vremea cand avea colici.
L-am adormit foarte greau.dargu de el.nu stiu cat mai rezistam,ca deja ma luase durerea de cap.
pupici la toate/toti David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
iko spune:
fetelor se da trusou pentru tot anu 2007 si pe 2008 pina la numaru 229
in data de 10 si 11 intre orele 09 -14 30 pe strada Stefan Octavian Iosif nr 1-3
noapte buna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
Neatza
IKO multumim ,eu mai am de asteptat (11360)
Vedeti fetelor ce finutz curajos am ???sa l pape nasica tot tot ca i asa un scump si un frumos de baietzel
LOREla puiutz ,se mai intampla ,dragu de el
IOANA poate ne intalnim
tu fetelor parca totusi ma tenteaza mai mult un carucior cu manere reversibile ,chiar daca e maricica fatuca mea ,dar tot o sa adoarma ea cand iesim la plimbarica si tare as vrea so vad ...nu stiu ce sa fac ,ma gandesc si eu cum e mai bine
AOLEOOOO ca se lucreaza la apartamentul de deasupra noastra ,nosoc ca n are treaba Tiadris si doarme ,fac astia un zgomot ,asta este si noi am facut cand ne am luat apartam asa ca n avem de ales
GEANY vopseaua mea e fara amoniac ,cred ca o sa tina mai putzin asa i?
dar e ok macar nu mi strica paru
saracutzu bebede la Tiadris ,
nu ti face griji o sa i fie bine ,se mai intampla
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
CO neatza ,cand ajunge ALINA ?
ioi ce te invidiez ,ce fain de voi ,aseara am vb si eu cu Cristina si s ar putea sa vina de Paste ...nu e sigur insa :(
ce ai facut dulce ?tortuletz?
RAMO cred ca ati papat tortu ,gata cu el
o aud prin interfon pt Tiadris cum gangure ,s a trezit ,
o iubesccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc de nu mai pot tu fetelor
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
bex spune:
Neata, scumpelor
Alexuta, in seara asta ajunge, asa sa azi am program de gatit, de mai dereticat pe aici;)
Am avut si eu vopseaua aia fara amoniac de la l'oreal , dar nu mi s-a parut asa mare diferenta fata de cea normala preference, parul tot s-a uscat si culoarea atinut cam la fel, poate totusi putin s-a decolorat mai repede...
Anca, incerca sa nu te impacientezi, sper sa fie bine si mai bine ca cand e mami langa noi
o zi minunata va doresc:)
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png