Gravidute si mamici din Cluj - 61
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
soanso spune:
quote:
Originally posted by anamica
Anca draga nu fii suparata ca asta chiar nu face bine la tiroida. Stiu ce linkuri apar cand cauti informatii pe net, dar nu e dracu asa negru.
Eu am noduli tiroidieni, i-am descoperit in 2006, aici in cluj mi s-au dat niste indicatii de extirpare totala Glanda tiroida,am mers apoi in Bucuresti la Institutul Parhon unde dupa alte investigatii am primit tratament si mi-au recomandat o dr aici in Cluj, care e extraordinara si pe mine m-a ajutat fff mult. Acum situatia mea e stabila, fac analize la 4 luni, iau Jodid in fiecare zi si nu au mai aparut altii.
Fii optimista, faci analizele si o sa primesti probabil tratament si va fi totul bine.
STII CUMVA UNDE IMI POT FACE ANALIZE DE AZI PE MAINE-CONTRACOST !!!
MERSI,
deci santeleg ca nu e chiar asa "naspa" cu nodulii astia????hmmmmmmmm
mersi fetelor pt urari si incurajari...azi sunt varza,da pana sambata promit sa fiu fresh!!!
SOSO (20 dec 2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
soanso spune:
tot eu! am uitat sa va zic ceva...
IAM zis mamei mele ce si cum cu tiroida(la telefon) si ce crede-ti ca face draga de ia... vine vineri la mine sa ma sustina-sprijine moral!!!!!!o iubesc din tot sufletul pe mamica mea draga!!!!!
SOSO (20 dec 2005)
dpop spune:
tu dragelor
in primul rand vreau sa va multumesc de urari, niciodata nu am primit atatea urari. cate o la fiecare in parte!
delia, eu am uitat sa te urez , dar stii ca iti doresc si eu tot binele din lume, si la multi ani!
eu azi n-am mai facut febra, iupi! dar fata a facut kk cam lichid si a slabit cam 100 gr. inca nu is ingrijorata, pt ca e adev ca a mancat f putin pt ca nu prea mai am lapte cu boala asra.
in fine, anca, imi pare taaare rau de pb ta, dar nu stiam, trebuie facut control la tiroida dupa ce nasti? eu sper sa fie totul bine pt tine, ca sanatatea e cea mai importanta... nu stim noi s-o apreciem destul, decat cand avem probleme
no va pup iarasi ca is obo.
mami de irina
soanso spune:
quote:
Originally posted by dpop
tu dragelor
in fine, anca, imi pare taaare rau de pb ta, dar nu stiam, trebuie facut control la tiroida dupa ce nasti? eu sper sa fie totul bine pt tine, ca sanatatea e cea mai importanta... nu stim noi s-o apreciem destul, decat cand avem probleme
mami de irina
nu tu scumpa,nu tb sa-ti faci analize...dar eu am mai avut pb cu tiroida dar numai de tip granular ,nu am avut noduli,pe perioada sarcinii m-a vazut tot dr la care am mers azi( a zis ca tebuia sa continuam tratamentiul si investigatiile si dupa ce am nascut), am avut simtome specifice ,adica:inghitit mai greu ,lipsa salivei,dureri de cap,stare se sufocare,senzatie ca-mi sta ceva in gat...
asa ca stai linistita!!!!!!!
ce dreptate ai cu sanattea.....
SOSO (20 dec 2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
soansopoti sa iti faci analizele la medstar in manastursau ;la policlinica grigorescu tot in manastur, sanatate multa
fetelor am facut azi niste clatite de te lingi pe degete , daca voi tot va laudati cu torturi....si clatitele au avut succes si le-am facut de post cu scortisoare si cu gem
in legatura cu romantismul , la noi este ok , eu mai fac unele mofturi dar imi trec rapid, sotul meu nu e pasionat de jokuri pe kalk sau de kalk in general dimpotriva eu sunt cea kare ar sta toata ziua in fata pc sa intru pe forum , sa ma jok ,,,,,orice numai sa stau la pc.
maine ce mai faceti de mancare???
Elenuta23 si Dragos Stefan
anamica spune:
Anca eu mi-am facut la Synevo si la Centrul Medical Motilor(la astia dureaza mai mult pana vin rezultatele ca le trimit tot la synevo).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
fetelor il adaug si pe sotu meu la jocurile de strategie ,,,mai jucam si eu acu cativa anisori delta force :))
IOANA.LORE poate ne intalnim maine la Cora ,eu o sa merg in jurul orei 12 voi ?
ANCA draga ce bine ca vine mamii la tine
noapte buna
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Alex, Lore Diminaata mergem noi, pe la 10, daca mergem. Nu stiu daca chiar imi trebe alt carucior, eventual in ideea ca mergem in concediu. Ce carucioare am vazut pe strazi in Viena! Plin de super carucioare.. daca aveam bb mic mic, luam ceva de genu asta http://www.RECLAMA ILEGALA.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=2759. Is scumpe tare , dar asa de bine arata si parca nu se zgiltie deloc.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
no, nu a lasat sa vedeti Mai incercwww.RECLAMA ILEGALA.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=2760" target="_blank">aici
EdIt offff
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
nrl spune:
DELIA SI DIANA
Noi acuma seara ne-am intors cu avionul de la Bucuresti, Andrei a fost un adevarat ingeras, nu a plans de loc, la plecare l-am simtit un pic speriat, ma tinea de un deget, se uita in ochii mei si radea cu rasul ala care devine foarte repede plans, dar pana la urma a fost ok dragul de el. Caruciorul l-am luat cu noi pana la avion si ni l-au adus tot la avion cand am ajuns. Si cred ca intentionat au lasat un loc liber in avion langa mine. Asa ca noi de acum inainte vom zbura de cate ori este posibil. Si in masina este cuminte si doarme, dar parca nu mi se pare ok sa stea prea multe ore in scoica, chit ca mie imi place sa conduc la nebunie, si faceam mii de km prin tara inainte sa nasc.
Anca, nu fi necajita, asteapta rezultatele de la analize si se va gasi cu siguranta o rezolvare
Ioana, am citit din urma, ai fost mortala la faza cu
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl