Gravidute si mamici din Cluj - 61
Raspunsuri - Pagina 17
bex spune:
Flory, la fel si voi:)
Si noua ne vine azi nasica, cu restul ne vedem duminica la biserica direct, nu vreau sa am agitatie pe acasa inainte de eveniment;)
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
antoni spune:
Lore-na,tot asa sunt si eu.dar sa stii ca m-a speriat o prietena ca si ea asa a patit dupa ce a nascut si ca era putin sa dea in anorexie.trebuie sa te fortezi,fa macar cand ii faci la Dvid suc de portocale,mai mult si bea situ.asta fac si eu,are vitamine.vai,oare de ce a plans asa David? piti ieri a fost prima data ca plangea cand am culcat-o.o scoteam din patut,se linistea,iar o punema,iar urla.si ea pana acum n-a mai facut asa ceva.de obicei adoarme in cateva secunde.pana la urma am lasat-o ,a mai marait putin,si a adormit.saracutii,eram si eu tare obo ,vorba ta,ma apuca deja durerea de cap.cred ca trebuie sa incercam sa nu ne mai stresam asalegat de bebei!sa ne obisnuim cu ideea,hihi.ca doar sunt bine,nu-s bolnavi,mai e normal sa si planga.
anca.b spune:
buna dimineata, fetelor!
nu stiti cumva o coafeza care vine acasa? ca trebuia sa ma tund si sa ma vopsesc inainte de nastere, insa cum bebe a venit mai devreme, am ramas asa. si nici nu prea am cu cine sa-l las atit de multa vreme ca sa merg eu la un salon (adica nu vreau sa apelez la nimeni, si sa-l las cu sotul ar insemna sa renunte el la o jumate de zi de munca)...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
redai spune:
Meli si pe mine ma sperie chesti cu anorexia,sincer.Ma uit si la o telenovela pe acasa in care e vb de asa ceva.Ideea e ca daca pap prea mult ma ia cu greata, asha ca mai bine nu pap
.Eu suc de porto nu ii dau.Citricele sunt alergene si le-am tot amanat.Dar am incercat saptamana trecuta sa ii dau de minole, sunt mai dulci, si nu ii place. Asa ca am renuntat.
Si Dav tot asha facea,il puneam in pat,urla,il luam, avea chef de joaca.
Fetelor eu de unde stiu ce numar am?Pentru banii aia?
Anca B unde locuiesti?in ce cartier?
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
geanina-nica spune:
MELI-Asa eram si eu ca si tine acum parca mi-am mai revenit un pic,de multe ori uitam sa si mananc,ma intreba sotul ce ai mancat?si imi aduceam aminte ca nimic dar sucuri bagam.SI eram si palida parca eram bolnava tot timpul si cu cearcane ca trebuia sa ma madhiez tot timpul,sotul pana la urmam-a facut sa ma duc sa-mi fac analizelele care mi-au iesit bine,
Daca vezi ca nu te simti bine fa si tu o tura de analize.
lore(reeday)-asa-i si ALVARO,nu cumva sa treci peste program ca numai vrea nici sa manace mancare solida cand e somn.DAR eu am noroc ca ii dau laptele si doarme intr-o secunda dar tre sa fie in patutzul lui,cum ne prinde seara in oras e de jale.
anca.b spune:
Lore, numarul e scris pe decizia de la primarie pe care ai primit-o acasa. si, daca il mai ai, pe nr de inregistrare pe care l-ai primit cind ai depus actele.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
redai spune:
AncaB eu nu am primit nici un nuar de la primarie, nici cand am depus actele nici acasa nu mi-a venit. As putea sa aflu de altundeva numarul?
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
bex spune:
Lore, incerca sa dai un tel la primarie. Eu am sunat pt indemnizatie si alta data pt numele piticei si au fost f amabile domanel alea. poate iti spun ele ce nr ai.:)
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
redai spune:
Co mersi mult
Fetelor cum ne imbracam poimaine?Sa nu apar nici prea eleganta,nici prea sport.
David
Ioana13 spune:
Buna dimineata
Noi am fost la Cora, sunt o gramada de carucioare Chicco CT05, alea ce apar in oferta Cora. Mie mi-a placut tare tot unu de la chicoo, mic-mic si usor, dar fara cos de cumparaturi, numa unu mai era, dar costa tot 240 lei, nu l-am luat totusi, era jumatate cit cel din oferta si la acelai pret
. Si destul de fragil, dar f usor. Si cele de la primii pasi, cu 120 lei aratau f bine, dar de alea am vazut si pe net la acelasi pret, deci nu e nici o graba.
MEli eu nu sint deloc stresata cind doarme bb, dorm si eu noaptea f bine, am invatat care sint miriielile in somn si care sint cele facute inainte de a se trezi pt a minca. Azi noapte s-a trezit la 6,30 si eu la fel... m-am mirat cind am vazut lumina afara... Cu mincarea iar nu am de ce sa fiu stresata, cind nu prea vrea sa manince, asta e... recupereaza la urmatoarea masa. Bine la grasunu nu ii strica o pauza de masa.
Geany poate i-a singerat pt ca s-a desprins pielicica.. nu cred ca e problema, el fiind mai mare si nefiind decalotat pina acum, am inteles, asa e treba. Si a lui P era rosie tare cind i-am desprins-o prima data, dar el fiind mic mic nu apucase sa se prinda asa bine, astfel incit sa singereze. Nu stiu daca ma fac inteleasa
. Oricum daca a dormit Alvaro toata noaptea, nu cred ca l-a durut!
Lore ne imbracam casual?
Fiecare cu ce crede... numa sa nu fie frig.
Bex pe str O St Iosif se dau banii aia? Ca eu i-am luat de la primarie, Motilor 1-3, nu ai gresit strada? Sau s-au mutat aia? Cred ca cele care au nascut anul trecut se pot duce dupa trusou, daca deja se dau pt 2008.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)