Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (119)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Lyvy, in masina nasti tu, printre troiene...Eu zic sa te pui pe zdravan!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, se pufoseste Iulia de la o zi la alta! ce dragutz a interactionat cu buni!
mami.p, unde ai facut analizele de te-a ciupit, tot la Medlife? cum te simti acum?

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

o Iulia mica de Naty mancacioasa si voinica!!
Si,Naty,chiar asa,in spitale, pe bebei in tin infasati in general,am vazut si eu, dar eu cred ca din comoditate,ca-i mai simplu pt asistente..
clau.Dr de la Medlife va ramane in continuare pediatra bebelinei? Cum e politica acolo cu pediatrii?

Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mai fetelor, si mie mi se pare mult 25 - 27 de grade, eu stiam ca maxim 24-25. Mie asa mi s-a spus din maternitate, dar stiu ca parerile sunt impartite rau.

Naty, dar tu esti un caz special, chiar nu aveai cum sa alaptezi in situatia asta. Nu a fost alegerea ta sa nu alaptezi. Noi vorbeam de mamicile cu sanii plini de lapte care la anumite sfaturi " bune " incep cu completare de lapte la bibe si normal ca bebe in felul asta renunta la bunatate de lapte de san. Nu are nici-o legatura cu mamicile care nu pot sa alapteze din diverse motive. Atunci categoric trebuie data formula, ca altfel cum sa creasca bebe mare si frumos!!!

POZE

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

vai naty, ce m-ai impresionat cu povestea despre intalnirea iuliei cu buni!!! si mamica ta, saracutza, cred ca a fost atat de afectata!!
aia cu aranjatul capului am auzit-o si eu....dar ce este bebe, modelino??
ma gandeam acum la bietul bebe, facut sarmalutza, daca il apuca o criza de colici, nici nu poate sa se arcuiasca sa scoata gazele, bietul pui...sta acolo drept cu aracul pus la spate1!!

stela si nico, 27 cred ca sunt cam multicele, dar in primele zile de viata, tin minte ca mi-a zis tanti pediatru, trebuie ca temperatura sa fie putintel mai ridicata nu mai stiu exact cat...am gasit undeva ca 23-25 ar fi ok), pt ca bebele nu are mecanismul de reglare a temperaturii pus la punct....ati vazut, ca ei au pielea marmorata in primele zile, paoi dupa vreo 2 sapt. se poate mentine o temperatura mai scazuta....asta daca se poate...eu chiar ma intreb cum voi face asta, am AC acum, dar oare nu afecteaza un bebe asa mic???sau e rau numai daca e direct pe bebe?

mamip, si eu sunt cu toata mobila in pachete, azi imi aduc aia de la ikea si restul ce nu am putut lua aseara acasa, e u mare depozit la noi acasa....

am uitat sa va zic ca zambilutele care le-am primit in ghiveci de 1 martie de la mama au inflorit!!! sunt superbe si au umplut camera de parfum!!! eu le alint "ochisori albastri":))

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

clau, abia astept vestile de maine...pe dr. mea o cheama GHinea Raluca...si mi-a fost recomandata pt ca e prietena unui prieten...stii tu, lantzul slabiciunilor...oricum cred ca acolo sunt toti ok... dar stii, mi se pare asa ciudat, mama povesteste ca ea cand a nascut, a doua zi s-a trezit la usa cu medicul si asistenta de la dispensarul de care apartineam, la usa...si apoi venea asistenta la o anumita perioada de timp..acum , ciuciu...si asta fara bani...bine, atentzia de rigoare, dar ele veneau pt ca erau obligate ...

luny, eu am fost la recoltare la VBabes...ca medlifeul e prea departe...si data trecuta tot la VB, dar atunci am nimerit la o tipa super dragutza...asta era cam ciufu...

oau, naty...hai ca iulia aluat-o bine la galop...ti-am zis,ca-mi faci galeria cu iulia in bratze de-acasuca? eram precisa!

Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ariel, mai bine il imbraci mai gros in primee zile, il pui intr-un saculet... ca la 27 se usuca mucoasele nazale... Zic si eu...

Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mami, dr. Ghinea Raluca e super. A fost dr neonatolog care a preluat-o pe Rebecca la nastere si a avut grija de ea pana la externare. Ea i-a facut si externarea Rebecutzei si in ziua plecarii a venit si a vorbit cu fiecare mamica in parte despre bebei nostri. A trecut pe la fiecare rezerva si ne-a invatat cam tot ce trebuie sa stim despre ingrijirea lor si am putut sa o intrebam orice ne trecea prin cap. E super doctorita, o sa-ti placa !

POZE

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

livycule, asa vezi, nu te lasa...sa nu-i lasi pe aia sa te puna pe scaun cu rotile, pe masa, etc...ca tu te-ai obisnuit cu masina mama...mare branza sa mai conduci tu si de la sala de travaliu la cea de nasteri,pe urma de acolo la saon si tot asa...

si eu zic ca daca tot e vba de inducere, sa ajuti putin legea gravitatie...putin sexy time acolo, face minuni...

eu sunt total dusa, nici nu mai stiu pe cine am salutat si pe cine nu...stiu ca si simonette a scos caputzul pe crebgutza, dar jur ca nu stiu daca am salutat-o ...

a, si LMA Larisuca, sunt sigura ca mamai bun Cory ti-a facut un tortuletz super truper...

stela, matale ce mai faceti?

cu infolfoleala la bebe, zic si eu pas....ca eu niciodata nu am suportat treaba asta ... sarmalutza si caciulile care se leaga sub barbitza...

aseara am vazut si emisiunea cu nasteri si m-am emotionat de numa..am bagat si niste pangaceala si numa bine ca m-a luat si mai rau durerea de cap...ca sambata seara am fost pe la nasici si ILia era cam mucioasa .... si cred ca am luat si eu putin de la ea...dar acum sunt ok...

Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cris, nu m-am uitat atenta la patuturi, ca eu il am pe cel de la alex, dar mi-a placut si mie cel de care zice mamip....acum depinde ce culoare de mobila ai tu in camera lui bebe...eu m-am axat pe lemn natur...
fetele care nasc la medlife....pana la urma cum e cu prematurii? primesc mamici cu risc de nastere prematura? ca mi-a scris o cunostinta, o fata pe care am cunoscut-o la spital cand faceam tartamentul, ea era internata pt amniocenteza....imi spunea ca de atunci a ramas cu contractii urate, ca acum are 32 de saptamani si ca s-au intetit contractiile si mai mult, cu tot cu tratament si ca dr. care ii urmareste sarcina, la spit. cantacuzino, a anuntat-o ca are risc de natere prematura si ca el nu va putea sa se mai ocupe in continuare de ea!!!! ca ar fi bine sa se orienteze catre alt spital, ca la cantacuzino oricum nu se naste cu medicul care te-a urmarit, ci cu medicul de garda!!!
era saraca disperata!!! ea a vazut-o pe dr. mea atunci in spital si am inteles ca a vb. cu ea ca poate o va lua in evidenta, ca de atunci era nemultumita de medicul de la cantacuzino...ma intreba pe mine daca o va primi, i-am zis sa vb direct cu dr. si daca spitalul este pregatit pt prematuri....nici asta nu stiu...
ma mai intreba daca pot sa o sfatuiesc in legatura cu vreun spital care sa aiba sectie buna de prematuri, i-am zis de "panait sarbu", e singurul de care stiu...
ma gandeam ca poate la medlife, fiind privati, poate au si ei sectie buna....sau nu?
in afara de panait sarbu, eu nu am auzit...

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput