Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (119)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

M-am intors!!!
Dupa ce am dezapezit o juma de ora la masina, am reusit sa plec si eu de dimi la doftor cu mari emotii.
Ca o paranteza, asta noapte nu am putut dormi de contractii de la 1.30 pana la 4.00.A, si nu stiu daca ati vazut la stiri la noi e o zapada cum n -a fost toata iarna, mie imi place.

Am ajuns cu greu la doc, mi-a facut consult clinic, care de data asta nu m-a durut chiar asa de tare, poate cum am fost si pregatita psihic, si mi-a zis col usor scurtat, membrane intacte , cap copil mobil.
La eco, mi-a zis ca nu mai are circulara, Bcf-uri bune, TOATE BUNE.
M-a trimis la monitorizare, si aia buna, si in concluzie fiind la termen, zice el ca ar fi bine sa ma interneze sa ma tina sub supraveghere, ca nu se stie!!!!!!
Bineinteles ca am refuzat internarea, pe motiv ca eu pot ajunge repede la spital in caz de ceva si pentru ca m-as demoraliza complet sa stau internata degeaba.Doc a zis ca de data asta ma lasa, dar daca pana luni nu nasc, ma baga la internare si urmeaza inducerea.
Nu stiu cum si ce va fi, da mie mi tare frica de neprevazut!!
Contractii nedureroase tot am, si tre sa ma apuc eu de inducere!!!

A, si mi-am rezervat si eu o rezerva cu buda proprie ca am pretentii!!
Deci, barza s-a speriat de troiene si a fugit in Phoenix !!!

Livi +40Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu, nicol, criss, kyarandunicile!
Clau/b], deci maine e vizita acasa,a bia astept sa ne povestesti!!..albumul l-ai luat?
[b]Ariel
, am lesinat de ras cu iub, i-am citit si lui!!, aia cu trasul de cap sa faca bebe gat e bestiala!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ariel, cate grade in camera? 25-27? Nu e prea mult? 18-21 stiu eu... hai 22. Si poate 23 la baita...

Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Hello mamici, burtici si pitici!

Pe mine ma viziteaza in continuare o stare de molesala maxima...azi mi-au venit si pernutza de alaptat, salteluta de cocos si caruselul muzical...asta m-a mai resuscitat oleaca...,pt ca dupa ce ca nu eram in apele mele, am baut de dimineata o cacautza si m-am blegut definitiv...bagat si ceva somnic, mai mult motzaiala...acum papa ciorbica de fasole cu ciolan si am bagat si o ceapa rosie, cu toate ca trebuie sa mai primesc si vizita celor de la bblino...in sfarsit..

am vaut si eu pozici de bebei fumosi si pufosi, am vazut si pe sarmalutza party a Mariei...si pe bebe David de mamica Ioana care are niste poblemutze mici, dar care vor trece... am vaut si pe Rebecca cea pufoasa, si pe Iulia cea ambitzioasa...eu cand vad bebeii astia, mi se umple sufletul...azi chiar ma vaietam lui florinel ca nu mai pot, ma dor toate alea, mi-e greu noaspte...si-mi spune...stiu mami, dar ma e atat de putin si vei avea si tu albinutza ta in bratzuca...

delphinasule, pai se poate? sa dai cu ceva dupa puiul ala de depresie ca mi-e mi-e greu sa bat drumul pana in cele frantzuze tzari...sa-si vada de drumul ei...dar unde sunt pozicile cu bebe David ca eu nu le-am vazut...

clauclau,
eram curioasa, ce dr.iti vine maine, cum o cheama? ca mie mi-a fost recomandata o dr. care lucreaza acolo si eram curioasa daca e una si aceeasi...

Kya, felicitari pentru grasuna ta cea rusinoasa..maine merg si eu la morfo si abia astept sa o vad pe Honey mica...ti-am mai facut si control pe masa sau doar eco?

ieri am fost si eu sa-mi recolteze secretii si tare urat a fost...m-a ciupit cu valvele alea, ca-mi venea sa i le bag pe gat...si se mai si rastea ca sa las fundul moale...rau nu ma durea, dar imi era teama sa nu pateasca colul ceva de la prostioa aleia...asa ca ieri am stat cuminte la patuc...si azi la fel, desi aveam un drum in plan...

ce aud, ca naste Burtica MIca...pai atunci se cade sa o incurajez si eu ... sa ia o nastere si o recuperare rapida si bebe sa fie papacios, ca vad ca urarea asta e de bine!

diana, e greu ce spui tu acolo despre bebe, dar important este sa nu-ti pierzi speranta...par vorbe goale si usor de spus, dar sunt adevarate...bebe are nevoie de gandurile tale bune si increderea in DD!

ariel, felicitari pentru achizitii...noi stam cu ele gramada si tati asta cu masterul lui nu se mai apuca odata sa le asambleze, sa vad si eu camarutza lui bebe in picioare...

Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

lyvy, si tu ca si mine?..bine ca ai ajuns acasa, cu troienele de la voi..las ca vine barza si inspre noi curand, dar tu prima!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

SI mi-a mai zis ca bebelina tre sa aiba in jur de 4000 g, ca o simte mare, deci.... ferfelita ma fac.

Nicol,, nu ca eu n-ar trebui sa nasc!!!

Ioana, welcome back, ce frumos e bebe David!!!

Delphin, hai pe crengutza, lasa gandurile rele, frumos bebeu!

Maria, am vazut pozici frumoase cu bebe!!!!

Multumim de vesti rsndunoi de Mussara, asteptam noutati!!

Livi +40Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

HAI BURTICA MICA!
Ralucaspm, imediat te trec pe listuta de programari.
Ioana, buna ziua ai dat, belea ai gasit, toata lumea te dadaceste si te invata. Dar au dreptate fetele...cunosc si eu un caz; avea lapte bine-mersi si i s-a zis sa completeze seara cu formula; relativ rapid, copilul a ramas doar pe biberon. Si e pacat...bine,ca daca citesti ce zic fetele, care au allaptat, ar rezulta ca cine nu primeste lapte de mama e al mai nenorocit copil din lume...si mi-e tare greu cand citesc asta, caci eu nu voi avea incotro. Stiu, Cory, tu mi-ai zis sa nu renunt; dar inevitabil laptele a pierit, eu medicatie trebuie sa iau in continuare si, daca Iulia abia acum incepe sa se lupte cu biberonul, e practic imposibil de crezut ca ar mai ajunge vreodata la san...Iar cand treci in timp asa scurt prin experiente asa brutale ca mine, un stres in minus nu strica...atunci cand realizezi logic ca nu e nici o sansa. Cum insa eu insami am crescut cu biberon cu lapte praf de la alimentara, nu cu formule speciale iar de la 2 luni (!) am fost diversificata ca, asta era, mama n-a avut lapte...cu toate boleshnitele mele nu-s nici handicapata, nici muma padurii si nici oligofrena. De unde nu e pe pamant, probabil iti mai da si Dumnezeu din cer!
Am dus-o pe mama la Iulia...Fetelor!! Aproape ca eram geloasa; nu va pot descrie reactia fetei. A zambit non-stop, s-a uitat tot timpul la bunica-sa, mai intorcand capul si spre mine din cand in cand; mamei i-au dat lacrimile de la inceput dar la un moment dat a inceput sa planga de-a binelea si va jur ca mititica s-a uitat la ea f mirata si derutata (i-am explicat eu imediat ce si cum). Papase un biberon la ora 12 si acum urmeaza sa mai primeasca unul la 18, asa ca ma infiintez atunci la loc; a papat cuminte, n-a regurgitat decat minimorum, nu s-a inecat, a facut kk...si are 1740 g
Pe ea si pe ceilalti prematuri ii infasa sarmalute, nu in ideea de picioare strambe ci ca sa nu consume energie aiurea-asa mi s-a explicat, problema e ca si pe cei normali ii infasa, aia nu mai stiu de ce...oricum, variaza de la o tura la alta; unele o tin doar in hainute, altele cu hainuta si cu scutec doar peste picioare, altele si peste maini (asta stiu sigur ca ei nu-i place, ca toata ziulica s-ar juca cu manutele!). Dar cat e acolo ce pot sa fac, nu pot da indicatii. Acasa o sa o las cat de libera cu putinta. Cat despre sfaturi de-alea horror de babe...am fost si eu sfatuita ca...parca are capul cam lunguiet, cand vine acasa sa o apas pe crestet sa i-l rotunjesc. Am crezut ca lesin cand am auzit!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am vazut si eu bb mare si dragut de Delphinas!Felicitari mamico!
Nastere usoara,Burticamica!
Ariel,frumos ne mai sfatuiesti tu aici...continua..si invitam si alte mamici la sfatuit..Dar,25-27 grade in camera nu ins mult?Ca am citit de 22-23,iar la zuze am vazut ca merg si 21 grade...
Si pe mine ma zapacesc tare oamenii astia in varsta cu atatea superstitii...ce Doamne,iarta-ma..dar va dati seama ca asa am fost noi chinuiti,cu "sarmaluta",trasul si teama de urechi clapauge,pisicii mei,ca de aia ma doare pe mine iarna capul fara caciula,ca m-a chinuit mama rau cu prostiile..Asadar,o sa iasa scandal vis a vis de bebelina mea..Si,sa vedeti,culmea culmilor,ne-au venit in vizita niste prieteni-cuplu intr-o zi,si am intrat in subiecte de genu',iar el de colo,barbat la 28 ani,zice:"Si, daca ar trebui sa ascultam de parinti sa nu aiba copilul urechi clapauge sau sa-i strangem picioarele in scutec bine sa nu ramana cracanat??"Auzi la el,m-a enervat la culme..
Felicitari lyvy pt rezultate bune,si lasa frica,ca toate vor trece..Treci la inducere..

Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, abia azi a luat randunoiul albumul, este la el, dar la telefon mi-a zis ca e dragut. Abia astept sa-l vad si eu!

Mami, pe doctorita o cheama Stanescu. Am vorbit cu ea la telefon si pare foarte draguta. Mai multe o sa-ti zic maine dupa vizita.

Lyvy, tare putin mai ai, sa nu-ti fie teama, desi stiu ca o sa-ti treaca atunci in apropiere. Sa vezi cum te intareste Dumnezeu pentru marele moment!

Mussara, sa ai o nastere usoara si frumoasa ! Abia astept sa vad bebele.

Delphin, imi pare rau de depresia pe care ai capatat-o! Sa plece repede de la tine ca nu ai nevoie acum de ea. Ai de crescut 2 baieti frumosi!

POZE

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

bubule, de tine ce aud mama, ca nu ti-e bine? pai ce ai patit? tocmai acum , in prag de renovare si infrumusetzare?

sovicule
, cred ca pe 14 ne vedem la first bebe...eu credeam ca m-au exclus, pt ca mi-au cerut sa le confirm prezenta de acum o luna si n-am facut-o, gandindu-ma ca voi fi prea aproape de .. livrare...dar acum mi-au trimis again , asa ca..14 sa fie...sper sa rezist pana la finalul cursului...

cris, eu pana la urma am luat de la ikea patutul alb, dar cel care are capetele pline, rotunjite, din gama Hensvik...

Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput