Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (119)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Merge cam greu forumul...
Da' pe unde ati fugit, randunici? Ca nu e vreme de plimbat pe-afara.
Ma duc sa mai fac si eu ceva trebusoare si revin.

Cristina32+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am mancat putin pilaf, as manca mai multe, ca mi-e foame, dar nu ma risc...
Ce sa stau in pat, Clau...n-am stare...
Am adunat tot din casa, zici ca ne mutam! hi hi...abia astept sa le punem apoi la loc si sa facem curatenie!

Dar acum chiar ma duc sa stau putin in pat, mai bag si-un ceai de menta caldut.

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol32+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Tot dau refresh si.. nimic. Unde sunteti? La papa, la nani?

Cristina32+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Sunt si eu pe-aici....

Sa stiti ca v-am citit cat de cat zilele astea, dar nu am avut timp sa postez, asa ca pot sa spun ca sunt oarecum la zi cu ce s-a mai intamplat pe crenguta.

Asadar , o sa incerc sa scriu un pic din amintiri...

Ioana in primul rand vreau sa-ti urez bun venit acasa si tie si lui bebe David(vazui pozici-frumos bebe David);subscriu la cele spuse de Cory3maz in legatura cu Formula si vreau sa-ti mai spun,ca tot intrebai mai devreme un pic, in nici un caz sa nu arunci lapticul de la tine, ci sa-l pui la flori(cele in ghiveci), eu asa stiu si asa am facut la Alexuta cand am avut furia laptelui si a trebuit sa ma mulg mai mult..

Totodata ,vreau sa mai urez bun venit acasa lu' sefa Zoze cu al ei bebe megic Mihai;Mariei(Underqueen) si lui bebe Tudor, de asemeni un bebe frumos;lui Delphin si lui Simo27 ...

Pe Simonette si pe secsoasa Clauclau le felicit pt bebeii papaciosi Yannis si Rebecca si le dau multi pupici

Dau send si revin...

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sunt si eu pe aici.
Pana acum am dormit la greu, si m-am trezit ca trebuie sa plec in oras, ca altfel as mai fi motait in pat...

Am vazut poze de Delphin, poze de Underqueen - sa fa traiasca flacaii mamicilor!

Clau bafta la vizita de maine, sunt convinsa ca o sa fii mandra (inca o data) de Rebeccuta.

Ariel ramane stabilit: "ne tinem de manca" pana in ultima clipa de sarcina.

Cris lasa mama copilul nerulat in scutece, ca nu ramane cracanat! Mie babele (nu dam nume, persoane importante ) mi-au spus sa tin copila cu caciula stransa pe cap tot timpul, ca sa nu aiba urechile clapauge... . Si la nevoie sa i le leg cu o banda!!! Simt ca urmeaza si sfatul cu infasatul strans pentru picioare.

La fel am mai fost sfatuita cu multa ardoare sa nu ma spal deloc in spital decat pe fata, si mai mult nici acasa sa nu fac dus o saptamana, pentru ca incepe sa curga sange... Geaba explicatia mea cu lohiile, geaba explicarea diferentei dintre dus si si baie in cada... inutil! Sa nu..., sa nu...!

Iarasi un subiect spinos presimt ca va fi capitolul imbracatul copilului. "Aprilie este o luna friguroasa, si copilul trebuie imbracat cu body peste body peste body, si deasupra costum de lana" Iar afara pe langa harnasamentul asta se adauga sac de dormit captusit, si patura de iarna matlasata. Nu va mai zic de numarul de caciuli...

Gata fug sa ma imbrac.
stolul

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

....ma dispera forumu' asta ce greu merge...
Continuam:

Naty felicitari pt cele 1720gr ale bebelinei Iulia (cred ca de
ja sunt mai multe)- are spor micuta si vad ca ii prieste tare bine sa pape cu mamica ei; multumim si pt ca ne faci aici crengutele si gestionezi cu constiinciozitate listutele

Felicitari randunicilor care au venit cu vesti bune de la eco zilele astea Kya, Ursu si nu mai stiu cine ..(daca nu mi-am luat notite..)

Vreau sa va spun ca maine ma duc si eu la eco de trim 3, abia astept si eu sa-o vad pe bebelina Antonia, sa-mi spune cate kg are...d-astea asa...o sa vin maine seara sa va pove..

Vreau sa dau pupici Adriutei,Mihutzei si Violetei( Vio ce faci, ai nascut?)-randunicile noastre de peste ocean.

..de asemenea mai pe Stela, Ccris-Ccris, Luny,Lyvy,Rox_dox,Elara,Bubu, Pucca, Cory3maz,Ariel,Cristina_Goji, Nicoleta, Varuna, Mami_P, Sovi, Bitza, Clabuc, Ali_Bia, PiDana si pe toate randunicile nenominalizate sa ma ierte pe care le-am uitat sa le scriu aici

Editez special pt un pupic pt simpatica Gecko -imi plac postarile tale pline de umor

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cris, o sa vezi ca la Medlife o sa-ti zica sa nu-l infesi sub nici-o forma pe bebe " sarmaluta". O sa-ti dea si niste pliante in care scrie mare : NU INFASAT SARMALUTA! Nu ceai intre mese! SAn la cerere! Si parca mai e ceva, dar nu-mi vine acum in cap...

Kya, merci mult. Si eu abia astept sa vina dimineata doctorita la noi.

POZE

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

uitesem de galeria pt randunicile care stau sa nasca

Hai Mussara!!!

Hai BurticaMica!!

Va doresc sa aveti nasteri usoare!!

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, mi-am pus pt a 3 oara dvd ul de la revista baby si iar am adormit!!! dar profund, rau de tot, ca au venit mama si alex acasa si eu nu le-am auzit cand au intrat:)))

ioana, eu v-am avertizat de mult ca la spital le dau lapte formula la bebei, cel putin la masa de noapte...deci, lasa formula pt mai tarziu:)) ce vroiam sa te intreb....tu ii sai sa suga la cerere? incearca sa-i faci un "program", daca pot spune asa, ideea e sa nu suga putin acum, putin peste 10 min samd toata ziulica....eu ii dadeam alexutzei la 3 ore...la inceput a fost greu, prima sapt. ca incepea sa se agite si eu ii tot decalam masa cu 5 min....dar ii timpul asta nu o lasam in patut, o dragaleam, o luam in brate, sa simta ca sunt cu ea...si nu schimba sanul in timpul mesei, decat daca l-a golit....o masa, 1 san, apoi urmatoare masa, urmatorul san....pt ca prima data, vreo 5 min. curge lapte subtire, care tine de sete, abia apoi d-ala mai gros, care tine de foame...
dupa ce papa, obligatoriu tinut la verticala cam 15 min si batut usor pe spate, ca sa scoata aerul

cris si kya si alte fete chinuite de babe!! fara infasare!!! picioarele raman drepte; ati vazut pozele cu alex? vi se pare cracanata?...fara sfaturi gen, tras copilul de cap "ca sa faca gat"....eu am ras de m-am spart cand am auzit asta:)), fara legat urechi sau chiar lipit cu leocoplast , eu nu am fost de acord nici cu "trasul" (masaj cica-se) dupa baita....i-am facut masaj delicat, tot timpul ii vorbeam si ea imi sorbea cuvintele :))...o alaptam, o plimbam sa scoata aerul, adormea in bratele mele si o puneam in patutz!!! niciodata in patul nostru!!! 1 singura data, la alaptatul de la ora 3, am adormit cu ea in brate, sprijinita de perete...m-a trezit la ora 6,cand s-a conectat direct la tzitzi:)))
si vine primavara, caldura, atentie la infofolit! ii verificati daca le e cald sau nu, bagand mana la gatut, pe piept si pe spate...daca transpira, le e cald:)) fara 10 caciuli, ca vor semana cu axinte!!!
eu o imbracam "in straturi":body, bluzita+pantalonasi sau costumas, jachetica sau gecuta....in functie de cat de cald era sau daca mergeam undeva, incepeam sa dau jos din straturi...tot asa, 25-27 grade in incapere sunt suficiente si daca nu exista umidificator, atunci un vas cu apa pe calorifer...se pot supraincalzi si la dormit...eu preferam strict pijamalute cu paturica (iarna) sau sac de dormit, iar primavara invelita cu un scutecel de finet...la noi e si cald....si alex s-a nascut intr-un an calduros...
aaa, ioana, nu pastra laptele reincalzit...surplusul il arunci! pt mai tarziu, cand vei incepe diversificarea....eu ii faceam piureuri, fainosul, supe cu laptic de la mine...:)
dau send si ma mai gandesc ce mai aveam de scris...

BURTICA MICA, NASTERE USOARA!!!

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput