Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (119)
Raspunsuri - Pagina 20
mami_papatot spune:
ariel, din cate stiu eu, la medlife , problema cu prematurii, adica pana in 35 de saptamani, este nu ca nu au ce le trebuie..dar costa 300 de mil pe luna intretinerea lor si nu vad cine ar avea atata banet...
Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
ariel_7000 spune:
nico,
, sunt curioasa de data asta ce-mi va spune pediatra:))) eu v-am zis ca oricum nu prea tin cont de ea, ci mai mult de asistenta, care mi se pare muuult mai lucida...scuze, ca v-am idus in eroare:))....oricum eu la termometru nu m-am uitat niciodata si chiar daca as fi avut prea cald,nu aveam posibilitatea sa racesc camera...de incalzit da...
alexutza aproape 5 ani si
34+
Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
natynic spune:
Ariel, eu tocmai, stiu ca la Medlife se fereste toata lumea de prematuri...pai iti dai seama la ce costuri s-ar ridica spitalizarea?! gandeste-te ca Iulia e in spitalk din 30 ianuarie si azi e...5 martie! Cele mai bune sectii de prematuri, fara discutie sunt la "Panait Sarbu" si la "Polizu"
Mami_p, pozici de pui de Delphin vezi pe mailul comun, trimise de Sovi
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
natynic spune:
CAPITOL NOU!!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
gecko spune:
de cand nu m-am mai logat eram cat pe ce sa uit parola:
diana_g ma rog la DD sa iti dea putere sa stai langa puiutul tau si pe el sa il protejeze.
maria, imi pare bine ca ai adus acasa bebe tudor sanatos si mancacios si iti doresc sa ai parte numa de bucurii alaturi de el.
clauclau si ioana imi place de voi cum leganati bb cu o mana si scrieti cu alta. stiu eu ca si celelalte mamicute trag cu ochiul aici asa ca le spunem ca le asteptam cu drag si le dorim adaptare cat mai usoara cu noua postura.
ariel felicitari pentru achizitii. eu totusi nu sunt asa incantata de ikea. de fapt poate face parte din politica lor sa se dea rotunzi cat de corecti sunt fata de clienti si cum recunosc ei ca au probleme cu produsele. oricum iti doresc sa stapanesti sanatoasa tot ce ai cumparat.
adriuta ce faci? impingi? noi iti facem galerie. 

cory La Multi Ani pt printesuca ta cea cu personalitate puternica. te invidiez ca stii sa faci torturi si creme. eu ma descurc la fripturi...dar cand trebuie de lucrat cu praf de copt mai bine o las balta.
de la mine...nimic noutati:
am mai tras astazi o tura de cumparaturi. am reusit sa iau 2 costumase. oricum nervii s-au ascutit ca am descoperit ca si culoarea maro a fost arvunita de fetite. iar o alta problema ce o am este cat de groase haine sa cumpar. aici teoretic a inceput toamna. si habar nu am cum va fi iarna in conditiile in care acum stau pe 30+ de grade.
nici nu a trebuit sa nasc bble ca sa realizez ca mare greseala 
am facut lipsind de la curs. astazi am desfacut cu sotul mostra de scutec ce o avem de la huggies si bine-nteles ca habar nu avem 
care parte trebuie sa vina in fata si care in spate. musai trebuie sa ma interesez.
luny si lyvy va pun agitatele 

ca poate plecati la spital pana ma trezesc eu.