Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (119)
Raspunsuri - Pagina 14
rox_dox spune:
diana...ne rugam si noi toate pt bebelusul tau...e bine ca este sub supravegherea unor doctori buni...sa ai incredere in Dumnezeu ca il are in grija pe bogdanel! incearca sa-ti aduni toate puterile pt copilul tau.
naty, am vazut eu un zambetel al iuliei intr-una din pozele noi? sau mi s-a parut? oricum, sa stii ca se vede fff clar ca a crescut..deja trasaturile incep sa se accentueze.
clau, vazui pozele noi si la tine...sa-ti traiasca rozalinda de rebeccutza.
ioana..suuuper pozicile cu bebitza..ce linistit doarme el...sa va traiasca minunatia! asteptam povestioara nasterii...
simo...te asteptam cu pozele grasunelelui!
galerie 

pt mussara..se pare ca se pregateste pt marea intalnire!
eu nu prea am noutati...acum ca am terminat si cu examenele, nu prea aveam cu ce sa-mi umplu timpul..si in asteptarea bibliotecii care sper sa ajunga pe sapt viitoare..m-am reapucat de goblen...tre sa fac ceva ca altfel simt ca o iau razna. nici la tv nu mai am rabdare sa ma uit. trebuie sa ma ferchezuiesc azi, ca maine ma duc la dr..dar n-am nici un chef..tot aman mai pe dup-amiaza.
_
36+ cu
RADU
AMR 4 saptamani!!!
Pozele mele!
cory3maz spune:
Ioana,
nu e bine ce faci cu Formula aia!
De ce ii dai formula daca tie iti plesnesc sanii de lapte???
Cine ti-a zis sa-i dai formula???
Parerea mea e ca te-ai grabit un pic cu Formula...nu cred in explicatia ta cu "a supt 30 minute"...David poate sa stea agatzat de tzate si doua ore snur...la varsta lui e absolut normal...inca nu are un ritm clar stabilit (nici nu are cum...abia dupa o luna si-l formeaza cat-de-cat)...in plus e trebuintza de afectivitate (pana acu' o saptamana inca era in burtica, super-protejat)...
Habar nu ai tu ce hotzi sunt astia mici si ce scoala au in dansii...parerea mea e ca David o sa prinda gustul lui bibe si o sa abandoneze tzitzi...si o sa plangi de ciuda ca ai lapte si bebe nu-l primeste...
Nu vreau sa-ti tin teorie lunga cat o zi de post...da' inceteaza sa-i mai dai formula...da-i doar tzatzi...altele (Naty, de exemplu) ar vrea sa alapteze si nu au cum...si tu...ii dai formula!!! Bravaaa!
Sfat: Ioana, in perioada asta cat Randunicile nu prea sunt experte in de-ale alaptatului ca sa faca schimb de impresii, mai citeste-le pe Zuze...ca ele trec prin aceleasi probleme ca si tine...ce te-ar ciufuli Miri Mik sa te auda cu formula...ce de slapi ar arunca inspre tine...
Sper ca nu e cu suparare si sper sa-ti fie de folos cele de mai sus!
Sanatate si crestere usoara!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
natynic spune:
DELICIOSI, si bebe Tudor-de-Maria (sarmalutza) si bebe David-de Delphin, mai ales in brate la Seb...Sa le dea Domnul tot ce-i mai bun!
Pucca, la Ikea exista comoda cu masuta de infasat fara cadita, problema e ca nu stiu daca ti se potriveste culoarea de mobila, ca e un singur model-sau or mai fi si n-am vazut eu. Sau mai cauta pe net, sigur gasesti,totul e sa aiba in stoc!
Ioana, da, asa scrie pe solutie (de fapt, in engleza: "drinking water" ceea ce, stim bine, la altii nu inseamna in nici un caz apa de robinet!); acuma, eu vad ca la spital asistentele folosesc apa distilata la clatire iar mamicile clateau cu apa plata-ceea ce mi se pare un lux. Eu ma gandeam ca o sa am mereu pregatita o oala de apa fiarta si racita pe care o torn in sticle de apa plata goale si clatesc cu alea-si tot mi se pare mai simplu decat cu fiertul bibe sau cu sterilizator electric, ca numai ala mai lipseste in bucataria mea lilliputana...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
cory3maz spune:
Ioana,
si Formula ti-a recomandat pediatrul???
Sau i-ai luat-o dupa ureche??? Ca-mi amintesc...avea Larisa trei luni si colici groaznice...si pe fond de oboseala maxima incepuse sa-mi scada lactatia si bebelina sa nu ia in greutate...si atunci mi-a venit in cap sa-i dau Formula...da' nu la intamplare, ci ceea ce mi-a recomandat pediatra ei ca ar fi potrivit...in scurta vreme hoatza mea a abandonat tzatzi definitiv...asea ca mie imi crapau sanii, iar asta mica stramba din nas...la o saptamana dupa abandonul tzatzei Larisa a racit groaznic ca a avut nevoie de spitalizare...(cat sug la san astia mici sunt altfel imunizati)...
Si azi imi trag palme ca am sarit cu Formula prematur...copiii alaptati natural au un metabolism mai bun al calciului...dentitie sanatoasa si frumoasa...sunt mai putin anemici...multe din problemele de sanatate ale Larisei au derivat din perioada abandonului de tzatzi...la bebe Alex nu mai repet PROSTIILE astea.
Eu ti-am scris din experienta mea...tu faci CUM vrei, Ioana!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
bubu05 spune:
'Neata lesinat si de la mine, ca buna nu prea e!
M-au apucat crampe si diaree de azi-noapte si o tin langa la baie de-atunci...ma doare si
...si mai am si greturi...aiurea...am bagat un no-spa aseara, unul dimineata si am luat acum o smecta.
Vladutu tot cu tuse...a venit tanti Lica si e si ea tot cu crampe... 
Sper sa-mi revin! trebuia sa plec si eu cu randunoiul, pana la urma s-a dus singur, sa cumpere ce crede el.
Ioana, ma bucur ca ai povestit cum a fost nasterea si ca bb David e bine si se vor rezolva problemutele. Cory are dreptate cu formula, nu are rost!
Sa-ti zic ce prostie am facut eu cand avea Vlad 4 luni? Aveam lapte garla, insa el se tot frichinea si mi se parea ca nu papa bine la san si i-am dat completare. Intr-o luna n-a mai vrut-o pe tzitzi deloc! Si uite-asa m-am dat eu cu capul de pereti si de la 5 luni a mancat doar Milumil, era indragostit de el, in 3 minute golea un biberon...
E pacat, daca ai lapte, sa-i dai formula. Incearca cu lapticul tau in bibe sau deloc!
Aaa, in maternitate sigur i-a dat cu bibe si poate a prins el putin gustul, dar invatul are si dezvat. Sunt super smecheri picitii!
Pupici multi de tot si sa faci cea mai buna alegere!
Maria, l-am vazut pe Tudor, e un dragalas! Te asteptam cu povestea!
Cory, LMA Larisucai pt. maine, in avans si de la mine, sa fie cuminte, ascultatoare si sanatoasa! Petrecere frumoasa maine la gradi si acasa!
Mussara, nastere usoara, multumim randunoiului pt. stiri!
Ariel, sa stapaniti sanatosi achizitiile, o gramada, bravo!
Diana, ma rog si eu pt. Matteo, nici eu nu stiu ce-as putea spune, imi pare rau pt. suferinta ta! Ne gandim la voi!
Ma duc sa vad poze cu pitic de Delphinas si revin.
Oana
32+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
cory3maz spune:
1. Ariel, Sovi si Bubu multumesc pentru urarile legate de sarbatorirea Larisei!
2. Naty, bafta cu investigatziile tale medicale!
3. Ursuleatza, tare bancul cu posta!
4. Maria, admirat in poze Tudorashul frumushel...parerea mea e ca seamana mult cu tine! Bine ca si-a revenit puiul mic si ca sunteti bine! Sanatate si crestere usoara! Pupa frumuselul pe manutze!
5. Tortul Larisei a iesit suuuperb! Aparatu' meu e busit si nu am cum sa trag poze...da' pe cuvant, a iesit beton...a meritat sa muncesc doua zile la el.
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
clauclau spune:
Aoleooo, acum am reusit sa intru , am alaptat pitica si acum doarme linistita in patutul ei.
Dar, ce-mi vad ochii!!! Ioana, cu sanii plini de lapte, nu-i mai da formula!!!! O sa-ti refuze sanii in curand in felul asta ca-i mult mai usor la bibe, ei sunt tare smecheri. Crede-ma ca se satura de la sanii tai daca tu ii simti plini. Subscriu in totalitate la ce a scris Cory si nu te supara pe noi, sper mai multe mamici sa intre si sa-ti spuna acelasi lucru. E pacat sa-ti pierzi laptele asa. Tine-l pe bebe David la piept cat vrea el. Eu o tin pe Rebecca la varsta asta si cate-o ora jumatate pana da ea drumul si o vad ghiftuita si adormita. Si mi-au spus de la maternitate sa nu-i dau formula sub nici-o forma cand au vazut ce productie de lapte am in sani. Sa nu te superi pe mine, te rog, dar am simtit nevoia sa-ti zic asta, eu sunt pentru alaptare suta la suta.
Pup o mamica fericita si un Davidutz tare scump. 

Apropo, si Rebecutza are problemuta asta la piciorus, mi-au zis ca a stat inghesuita in uterul meu mic si saptamana viitoare mergem la masaj. Nu m-am ingrijorat pentru ca doctorita mi-a garantat ca se reface foarte repede cu masaj si ca foarte multi copii se nasc asa. Si intr-adevar cu ochiul liber nu se vede, eu personalii tot verific piciorusul si nu-mi dau seama de nimic , dar stiu ei doctorii, e treaba lor!
POZE
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mstela spune:
Salutari!Iaca revin si eu,mai la urma,cum spuse Adriuta,dar stiti ca sunt blegita rau de la o vreme..ca,deh,m-a zapacit tare statul asta in pat
!!Si iar nu am aer si ma ia cu calduri mari
!!Si ma mai apuca si crizele ca eu nu sunt in stare sa pregatesc ceva pt bebelina..ofof..

Felicit fetele cu rezultate bune de la dr!!
Adriuta esti mortala cu Adrian-ul tau smecher,care doar baga capul si se intoarce in cuptor!![]()
Mamaa,adriuta,dar ce sistem ciudat la voi,chiar ca nu-mi place,pai aici la eco 3d stai o ora sa iasa persoana dinauntru si innebunesti ca nu mai iese...Eu ma plictisisem pe masa la eco 3d,de cate masuratori tot facea si invartea pe toate partile,anchilozasem o ora acolo,ca-mi venea s-o iau la fuga...si am facut 3 eco 3d..ha ha
...Dar,din alte puncte de vedere,cred ca e super sistemul:ex.in cazul unei probleme,nu te lasa...
Si cu chestia ca daca lucrezi nu platesti,stii doar ca aici e si mai rau..ca treb sa scoti spaga pe unde treci,oricum,si se duce naibii cat ai clipi amaratul de salariu..Mda,dar macar nu-ti vin hartiile acasa de plata..ha..ha
In concluzie,mie mi se pare ca nicaieri treaba nu-i roz,nu e VIS, dar nici ca la noi,unde in loc de plati de hartii e spaga obligatorie-asta la stat,ca altfel nu ai intrare,ca la privat treb sa ai banet,nu gluma,,si e f rau oricum
.....
Am vazut bosumfleu mic,dragalas si smecheras de Ioana
..Ce mamica fericita,care s-a linistit,in sfarsit!Wau,si cat optimism pe tine Ioana,deodata..Bravo!!Te felicit inca o data pt minunea ta!

Ariel,nu am cazut pe ganduri doar,citind ce ai scris tu,m-a apucat nostalgia si mi-am amintit de toata copilaria,cand ma trimitea tata la chiosc sa-i iau Rom si tigari si tot ce zici tu pe aici,si cum primul meu iubit care mi-a ramas in inima si acum..ha..ha..tare l-am mai iubit..ha.ha.,mi-a cerut prietenia si nu mi-a vorbit de sex decat dupa vreo 2 ani de dragoste platonica adolescentina,si atunci i-am zis pa,ca ma smecherisem..ha.ha..esti mortala,cu asta m-ai mai scos din depresie!!

Mussara,sanatate!!
Am vazut si o dulceata mica de bb Tudor de Maria!

Stela
32+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
ursuleata spune:
Intr-un magazin cu papagali, o domnisoara interesata:
- cat costa acesta?
- 500 euro!
- dar acesta?
- 300 euro!
Neputandu-si permite la asemenea preturi, il intreaba pe vanzator:
- dar mai ieftini nu aveti?
- ba da, la 1 euro, de e vai mama lui si injura.
- ok il iau pe acela, spuse domnisoara.
Ajunge acasa si da la o parte panza de pe colivie, moment in care papagalul incepe sa o injure si sa ii spuna ce casa de cacat are si ce mizerie e.
Fata revoltata pune panza la loc si uita de papagal vreo cateva saptamani.
Aducandu-si aminte de el si gandisdu-se ca nu cumva biata pasare sa fii murit, ridica usor-usor panza, la care papagalul se uita la ea si exclama:
- Te mananca in cur, vad!!!
Alina
32+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 8 SAPTAMANI!!!
ursuleata spune:
http://www.youtube.com/watch?v=ZoTFHO0KHJg
cam nerusinata, dar tare
Alina
32+
Vlad Alexandru